Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Michael Jacksonnije. zivis u svom svetu. jesi sishao nekad u neki krticnjak, pardon, gay klub? ako jesi onda se verovatno slazes da tvoja generalizacija, iako vrlo laskajuca i poprilicno pink, nije bas bas najvernija postojecem stanju....
ns.happy
Jel' odgovor pogodio poentu?
Originally posted by Michael Jackson
Pa, ne bih da generalizujem previse, ali ipak
postoji nesto zajednicko vecem delu gej ljudi,
to su izvesni stavovi, misljenja, shavatanja...,
koja su u mnogome bolja od stavova i
shvatanja koji su zajednicki za prosecne str8
ljude. Mi smo obicno liberalniji, bez predrasuda
(ne samo u pogledu sexualne orijentacije),
definitivno ispunjeniji sto se sexualnog zivota tice,
zatim oni stereotipi tipa da imamo bolji ukus, da smo
kreativniji, skloniji umetnosti recimo...
Stereotipi, ali u glavnom tacni!
J... thanks ))
Originally posted by Michael JacksonE sad si lupio.
Mi smo obicno liberalniji, bez predrasuda
(ne samo u pogledu sexualne orijentacije)
Originally posted by walt333Slazem se da je ovo velika glupost. Na ovom forumu covek moze tako lepo da se uveri da je dosta pedera puno predrasuda i da nisu pederi sigurno bi bili najbolji drugariOriginally posted by Michael JacksonE sad si lupio.
Mi smo obicno liberalniji, bez predrasuda
(ne samo u pogledu sexualne orijentacije)
Pederi nemaju predrasuda.
Odakle ti to majke ti?
Originally posted by jovanabeograd
Zabole me glava od generalizacija.
Elem, misljenja sam da gay ljudi jesu liberalniji. Liberalniji od prosecnog strejtera jer su oslobodjeni predrasuda prema gej ljudima, po pitanju diskriminacije, prava etc. Pa cak i tu postoje oni izuzeci. Isto tako smatram da veliki broj tih istih gej ljudi cesto nece naci razumevanja za problem iseljenja Roma, ljudi sa hendikepom, pa cak i transfobije, na primer. U to se svako malo uverim bas na ovom forumu, kada se zapodene tema sa ne-gej tematikom. A to je, dragi moji forumasi, hipokrizija kojoj svi ti silni homofobi, koje iz usta ne vadimo, ne mogu ni primirisati.
Originally posted by gorilicaTako je, tako je. Ali...
Da sam str8, danas bih verovatno bio neka kompletno druga osoba, od ovoga shto jesam danas...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!