Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By blenta
Juche me cimerka zamolila da joj otvorium slanik da ga napuni koji je skroz ravan samo ima dole navoj

kako su mi bile ruke malo masne jer sam jeo morao sam da stegnem jako pa da otvaram

i isekao oba dlana jako na navoj a uopste nisam primetio dok nije cimerka proderala lebac ti jebem KrVaVi, bukvalno

i to nije blam

blam je sto me neka baba iz zgrade vec dva dana smara, zove, zvoni na vrata
da pricamo
da mi isprica kako je slomila kuk pre ne znam koliko
da je pipnem
da joj pipnem unuku
jer sam.... stigmata

haos je u celoj zgradi napravila
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by m..
Ja sam onomad narucila caj od shupka, mislim da je to potuklo sve rekorde.
:pucaodsmeha: :pucaodsmeha:
AHAHAHAHAHAH :pucaodsmeha: :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By scout_finch
Originally posted by scout_finch
jedan kafic u koji sam cesto izlazila u srednjoj skoli imao je jezerce na ulazu,al' je ono vidljivo samo ako su vrata kafica skroz otvorena,jer je bilo iza vrata.
e,pa,kad sam prvi put ugazila u njega bilo me je bas blam. :blush: druga dva puta nije.
Aj da citiram sebe,al' jes me bilo sramota:smeh:
Korisnikov avatar
By Dr. M
Originally posted by blenta

chula me je izgleda dok sam skakao po stepenicama i pevao male signale od bekvalcheve male
sa sve zvuchnim efektima

shta je tooo shto bi trebalooo
svaka devojka da znaaa
SHTA SHTA SHTA SHTA?!?!
He,he..to bi vredelo videti i cuti... :smeh:

Jedan od mojih zescih....

Kolegu na poslu ( koji je mojih godina ) stalno je posecivala neka matora koka...ono, full stajga look...plava izgorela kosa, umetak u vidu konjskog repa, nafrakana svim bojama, vestacki nokti, tigraste suknje, cipkani korseti, tona bizuterije, crveni karmnin preko linije usne...sa stavom kao da je Sharon Stone...Uzas blagi...
Ja sam istripovao da se tip lozi na starije zene i da mu je to neka drolja i jednom ga onako ortacki pitam,nakon njenog odlaska: " Ko ti je bre ova kurvetina i gde je nadje,majke ti?"
A, on ce meni : " To mi je keva... "

Malo je reci da sam hteo u zemlju da propadnem od blama... :sarana:

Bilo mi je neprijatno sledecih mesec dana i da ga pogledam... :doh:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by hlaefdige
Originally posted by m..
Ja sam onomad narucila caj od shupka, mislim da je to potuklo sve rekorde.

stimorol od trule visnje...
hahahahaha
sjajna oba!
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
drugarica mi u 1 am šalje sms "nazovi me". ja je nazovem na fixni, s obzirom da nije naglasila suprotno. javi se njena majka, kaže mi da je dotična u gradu, ja joj se predstavim, naljubaznije moguće se naizvinjavam što tako kasno zovem i prekinemo razgovor. odmah zatim krenem da nazovem kozu i napušim je što mi nije rekla da je zovem na mob.
telefon zvoni, ženski glas izgovara "halo", na šta ja odgovaram "ti si idiot."
druga strana spušta slušalicu.
ja zbunjena otvaram call records i skontam da sam je i drugi put pozvala na kućni broj i, nakon onog silnog šlihtanja i izvinjavanja, rekla njenoj kevi da je idiot.

:zid:
Korisnikov avatar
By m..
dolazili neki na sastanak na posao, i sad znam ja dobro da meni hoce da spuznu pantalone i da mi ispadne dupe (cak iako stegnem kais toliko da mi stane cirkulacija), i obucem dugu majicu ispod i uvucem je u pantalone, i dodju ti ljudi a ja nosim neke papircine, gomili njih obema rukama, i skontam kako su pantalone svejedno spale i majica se popela i kako je prvo sto su videli u firmi bilo moje dupe. kupicu gace bubregare i zakaciti ih drikerima za brus, nema mi druge.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Dr. M
Originally posted by blenta

chula me je izgleda dok sam skakao po stepenicama i pevao male signale od bekvalcheve male
sa sve zvuchnim efektima

shta je tooo shto bi trebalooo
svaka devojka da znaaa
SHTA SHTA SHTA SHTA?!?!
He,he..to bi vredelo videti i cuti... :smeh:

Jedan od mojih zescih....

Kolegu na poslu ( koji je mojih godina ) stalno je posecivala neka matora koka...ono, full stajga look...plava izgorela kosa, umetak u vidu konjskog repa, nafrakana svim bojama, vestacki nokti, tigraste suknje, cipkani korseti, tona bizuterije, crveni karmnin preko linije usne...sa stavom kao da je Sharon Stone...Uzas blagi...
Ja sam istripovao da se tip lozi na starije zene i da mu je to neka drolja i jednom ga onako ortacki pitam,nakon njenog odlaska: " Ko ti je bre ova kurvetina i gde je nadje,majke ti?"
A, on ce meni : " To mi je keva... "

Malo je reci da sam hteo u zemlju da propadnem od blama... :sarana:

Bilo mi je neprijatno sledecih mesec dana i da ga pogledam... :doh:
Jao ja sam tako nekom pederu rekla za neku ribu 'vidi ovu, ista grejs iz vila i grejs, samo ruznija i ima jos manje sise', a onda je on pogledao, otisao i izgrlio se sa tom ribom ko da su najbolji prijatelji. ja sam otisla u drugi kraj kluba i pravila se da nisam tu.
Korisnikov avatar
By m..
nazvala sam taxi i rekla 'blok 30 do bezanijske kose', onda se zena naljutila i trazila adresu, a ja skontala da nisam normalna. ajd da ne zovem taxi bar 3-4x nedeljno pa da razumem, nego ne znam odakle mi takva promaja u glavi. kad zovem da narucim hranu, onda napisem text po tezama na papir (mislim jela i adresu) za svaki slucaj da ne bi slusali gomilu onog zvuka koji pravi patrik iz sundjer boba dok se ja cesem po glavi i kontam sta sam ono htela i na kojoj sam adresi.
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Objasnjavam jednoj gospodji kako da se snadje sa nekim programom i tu pored sedi njen sin mojih godina i gleda TV. Dodjem do FAQ dela i kazem joj: "Ovo Vam je fak, to Vam je vrlo korisno"! Na to onaj gilipter odvali da vristi od smeha a ja tek tad skapiram sta sam rekao, sav zbunjen pogledam zenu koja se zajapurila kao da ce slog da je udari. :sarana:
Korisnikov avatar
By KiWi
Današnji blam ...

Sedimo u restoranu koleginica i ja i ručkamo. Kada smo bili pri kraju ušli su neki prelepi razbacani frajer i neka anoreksičarka. Ona sve nešto optrčava oko njega, a on je kulira najstrašnije ... Seli oni, dečko se pošteno razgaćio (skinuo duks, ostao u običnoj crnoj siledžijki), a ja ne mogu da skinem oči s njega ... prilazimo izlazu, a ja sve kao ovlaš bacam pogled na njega ... Koleginica izlazi iz restorana a ja ostajem zalepljen za staklo vrata :) Kad tad nisam nos razbio, znam da nema šanse da ga ikad razbijem :)

Izlazimo i kroz izlog frajer me pogleda i smeška se .... a mene ubi da li razmišlja "O kako si sladak ..." ili "O kako si smotan, o sopsvetnu senku bi se sapleo..."
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by KiWi
"O kako si sladak ..."
mora da je ovo.
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by shut
Originally posted by KiWi
"O kako si sladak ..."
mora da je ovo.
Hvala :kiss: .. hrani mi sujetu :D
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Evo sam se prišjetila jednog svog blama, pa rekoh, da podignem temu.

Šjedim sa đevojkom i još par žena u kafani, pijuckamo i ja sad objašnjavam kako je mene moja žena smotala.
I odvalim: "******* me je uhvatila tamo gde nijedna druga nije." :luda:

Nikad nesrećnije sklopljene rečenice...
A u kafani u tom trenutku tajac (pauza između dve pesme) i sve glave okrenute ka meni.

:kesa:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by m..
nazvala sam taxi i rekla 'blok 30 do bezanijske kose', onda se zena naljutila i trazila adresu, a ja skontala da nisam normalna. ajd da ne zovem taxi bar 3-4x nedeljno pa da razumem, nego ne znam odakle mi takva promaja u glavi. kad zovem da narucim hranu, onda napisem text po tezama na papir (mislim jela i adresu) za svaki slucaj da ne bi slusali gomilu onog zvuka koji pravi patrik iz sundjer boba dok se ja cesem po glavi i kontam sta sam ono htela i na kojoj sam adresi.
:lol:
Korisnikov avatar
By lorna
Meni s njom nikad nije bilo dosadno. Jednom je u MCu tražila "chish & fips"umesto "fish and chips". ( ?!) ... Onaj dečko što tamo radi, samo nas je pogledao ispod svoje glupe Ronald MC Donald kape i rekao: "Šta?", a ja sam se toliko smejala da zamalo da se upiškim. "Chish & Fips"? Pa, to je kao kad bi umesto ribe i pomfrita tražio "pobu i rimfrit", ha ... To nije smešno? Glupo je, a? Znam. Užasno je glupo. Ali, u tom trenutku, kad je ona to rekla, meni je to bila najbolja provala na svetu ... Posle pet meseci nismo išle u MC, od blama. I kad god smo ponovile "Chish and fips", pukle bismo od smeha.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Eh, imam i ja nekoliko, ali nisu bas prave blamaze:

1. Cesto imam problem da zapamtim ime kada se upoznam sa nekim. Resio sam da to ispravim i da, kada se naredni put budem upoznavao, da zaista i upamtim. Idemo ortak i ja i treba da se nadjemo sa jos dve ortakinje, jednu od kojih ja ne znam. I ja non-stop pitam: "Dakle zove se Vedrana? Vedrana je... I Vedrana... Dakle, Vedrana je.." Utom nailaze i one, susrecemo se i ja sa velikim kezom prilazim i kazem: "Cao, ja sam Vedrana...."
Ona se samo nasmesila i rekla: "Ja sam Milan.. (recimo da se tako zovem :D ) "

2. Izlaze na veliki odmor učenici svih srednjih škola i na ulazu od puta prema ovim školama, gde je otprilike mesto susretanja buljuka svih učenika, visim sa društvom. I krenuo ja tako da imitiram kako hvatam lasom drugaricu, i vučem je prema sebi, pri tom u tome ne uspevam i od napora puštam konopac i padam unazad. Očekivao sam da ću se odbiti od veliku metalnu ogradu koja se nalazila iza mene. Ono što nisam znao jeste da su tu ogradu neki klinci izvalili prethodnu noć i samo je namestili da stoji. I tako je ona popustila pod težinom, ja sam pao zajedno sa njom, uradio kolut unazad, dočekao se na noge, istovremeno ustao i povikao: "Nije mi ništa!" :D

3. Ulazim u jedan klub, gde se odmah od ulaza dva metra nalaze stepenice sa krivudavim gelenderom. Tu znaju ponekad da vise ljudi kada je gužva. Elem, tada sam nosio naočare, a napolju je bila zima i kada sam ušao u klub, one su se automatski zamaglile. Ja sam ih skinuo i dok sam ih stavljao u džep po inerciji sam stavio ruku na gelender. Nešto me je drugarica pozvala, okrenuo sam se, i tada sam primetio da je gelender nesto čudnog oblika. Okrenuo sam se napred i video ljutit izraz lica nepoznatog momka dok sam se držao za njegovo koleno.

4. Profesorica: "Ma, nemoj!" Ja: "Ma, moj!"

5. Vozim bulevarom oslobođenja, stajem na crveno svetlo, prvi u srednjoj traci i sav se polomio da vidim semafor, koji je gotovo direktno iznad auta, kriveći vrat, iznad volana, ljuteći se: "Kako mrzim ove semafore!"
U tom me kucka suvozač po ramenu: "Imaš isti takav odmah levo." o.O

A, ovo nije blamaža, ali mi je super:
Rodica i ja na moru, sedam dana, već čujemo jedno drugome misli.

Ona: "DOLAZE NAM GOSTI! POGLEDAJ NA ŠTA NAM LIČI STAN, OVO JE SVINJAC!"
Ja: "NIJE SVINJAC!!! NEGO ŠTA JE?!!?"
.
.
.
.
Ona: "To sam ja trebala da kažem..." -.-
Korisnikov avatar
By Alexandrus Magnus
Originally posted by BellyButton

Moji blamovi su uglavnom kakve jezichke permutacije...

U srednjoj shkoli recitujem posvetu knezu Lazaru iz "Gorskog Vijenca"

WTF?

Ili je Jefimijina "Pohvala Knezu Lazaru" ili je Njegoseva "Pohvala prahu oca Srbije" (Karadjordju) iz Gorskog Vijenca...

Ali u svakom slucaju dopunio si svoju uvodnu izjavu:"Moji blamovi su uglavnom kakve jezichke permutacije..." :D

OT:

Ulazim kod decka u stan i vidim ga da sedi u fotelji i sav razdragan, najjebozovnijim glasom kojim sam mogao, mu kazem:"Ljubavi, zasto si jos obucen?" Zatim napravim jos dva koraka i na trosedu, koji mi je bio zaklonjen od pogleda, vidim njegovu mamu kako me zblanuto gleda. Rekao sam dobar dan, okrenuo se na peti i samo izasao iz stana...
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Da! Kada sam zvao ortakinju, pa mi preusmerio telefon na njenu majku, i ona rekla da ona nije tu i pitala da li da prenese poruku, a ja pokušao biti interesantan i sa nenamerno maznim glasom krenuo: "Pa nema veze, vi ste stariji, iskusniji, ne smeta to meni....." i tako sve na tu temu...
Kada sam spustio slušalicu upitao sam samo ljude koji su okolo polegali: "Jesam li ja OVO upravo rekao?"

Dobro je da je žena pomislila da sam pijan.
Korisnikov avatar
By _LuKa_
^ :rotflmao:

Mislim da sam se najviše izblamirao kada me je profesorica iz matematike zatekla kako masturbiram u učionici. Bio sam zaboravio opremu za fizičko i onda sam ostao u učionici i dosađivao se, a kad imaš 15 godina... :piggy: A lepo sam proverio da li u hodniku ima nekoga, pa da počnem, ne znam odkud se stvorila. Naravno, čim je ušla ja sam se lukavo presavio preko klupe, kao dosadno mi, i da nisam video da se blesavo ceri (nikada se nije nasmešila)ne bi mi sinulo da je klupa šuplja po sredini.
By dukkehjem
Originally posted by _LuKa_

^ :rotflmao:

Mislim da sam se najviše izblamirao kada me je profesorica iz matematike zatekla kako masturbiram u učionici. Bio sam zaboravio opremu za fizičko i onda sam ostao u učionici i dosađivao se, a kad imaš 15 godina... :piggy: A lepo sam proverio da li u hodniku ima nekoga, pa da počnem, ne znam odkud se stvorila. Naravno, čim je ušla ja sam se lukavo presavio preko klupe, kao dosadno mi, i da nisam video da se blesavo ceri (nikada se nije nasmešila)ne bi mi sinulo da je klupa šuplja po sredini.
ahahahahahahahahaha
ot: nemam blamova :njanjanja:
(tj. redovno ih zaboravim, ili sam jednostavno sociopata koji ne oseca blam)
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!