Eh, imam i ja nekoliko, ali nisu bas prave blamaze:
1. Cesto imam problem da zapamtim ime kada se upoznam sa nekim. Resio sam da to ispravim i da, kada se naredni put budem upoznavao, da zaista i upamtim. Idemo ortak i ja i treba da se nadjemo sa jos dve ortakinje, jednu od kojih ja ne znam. I ja non-stop pitam: "Dakle zove se Vedrana? Vedrana je... I Vedrana... Dakle, Vedrana je.." Utom nailaze i one, susrecemo se i ja sa velikim kezom prilazim i kazem: "Cao, ja sam Vedrana...."
Ona se samo nasmesila i rekla: "Ja sam Milan.. (recimo da se tako zovem
![:D](./images/smilies/biggrin.gif)
) "
2. Izlaze na veliki odmor učenici svih srednjih škola i na ulazu od puta prema ovim školama, gde je otprilike mesto susretanja buljuka svih učenika, visim sa društvom. I krenuo ja tako da imitiram kako hvatam lasom drugaricu, i vučem je prema sebi, pri tom u tome ne uspevam i od napora puštam konopac i padam unazad. Očekivao sam da ću se odbiti od veliku metalnu ogradu koja se nalazila iza mene. Ono što nisam znao jeste da su tu ogradu neki klinci izvalili prethodnu noć i samo je namestili da stoji. I tako je ona popustila pod težinom, ja sam pao zajedno sa njom, uradio kolut unazad, dočekao se na noge, istovremeno ustao i povikao: "Nije mi ništa!"
3. Ulazim u jedan klub, gde se odmah od ulaza dva metra nalaze stepenice sa krivudavim gelenderom. Tu znaju ponekad da vise ljudi kada je gužva. Elem, tada sam nosio naočare, a napolju je bila zima i kada sam ušao u klub, one su se automatski zamaglile. Ja sam ih skinuo i dok sam ih stavljao u džep po inerciji sam stavio ruku na gelender. Nešto me je drugarica pozvala, okrenuo sam se, i tada sam primetio da je gelender nesto čudnog oblika. Okrenuo sam se napred i video ljutit izraz lica nepoznatog momka dok sam se držao za njegovo koleno.
4. Profesorica: "Ma, nemoj!" Ja: "Ma, moj!"
5. Vozim bulevarom oslobođenja, stajem na crveno svetlo, prvi u srednjoj traci i sav se polomio da vidim semafor, koji je gotovo direktno iznad auta, kriveći vrat, iznad volana, ljuteći se: "Kako mrzim ove semafore!"
U tom me kucka suvozač po ramenu: "Imaš isti takav odmah levo." o.O
A, ovo nije blamaža, ali mi je super:
Rodica i ja na moru, sedam dana, već čujemo jedno drugome misli.
Ona: "DOLAZE NAM GOSTI! POGLEDAJ NA ŠTA NAM LIČI STAN, OVO JE SVINJAC!"
Ja: "NIJE SVINJAC!!! NEGO ŠTA JE?!!?"
.
.
.
.
Ona: "To sam ja trebala da kažem..."
![-.-](./images/smilies/-.-.gif)