Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Zonche
U busu? Ti po ceo dan razmisljas o ovome pakita?
Prestaću da se nerviram, ali sam od sinoć (nastavljeno jutros) pod utiskom svakakvih gluposti koje pročitah na ovoj temi, pa ...
Korisnikov avatar
By mary
ok, mozda sam ja budala ali ne razumem kako vidite sve ovo kao besplatnu i dobru reklamu za gay-serbia.com i uopste za gay ljude u srbiji.

eya :
'i zato, svaka cast, pre svega Dušanu, zatim Kuriru (koji isto tako sluzi u procesu razbijanju tabua nekom cudnom igrom sudbine :lol: ) a i nama svima - JER NE CUTIMO ! '

izvini, a o cemu ne cutimo(tj o cemu pricamo)? je l` ovo sad neki novi vid aktivizma? u novinama smo, pa makar nas povezivali sa nekrofilima. :wow:

hajde Paki, objasni, meni glupoj, zasto je ovo dobro za gay populaciju.
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by svejedno

Ljudi u principu imaju vec (svako svoj)[b/] odredjen stav o gay populaciji

U tome je i najveci problem... Kao kad bih ja rekao: Biti trudan to je kada nosis dete u stomaku... i?

p.s. Znaci ne mogu da verujem, napisali gay-srbija.com :smeh:
Korisnikov avatar
By Paki
Kad kupiš Kurir, iščitaš ga pažljivo, pomisliš na tren da izađeš iz te ljušture koju sebi sama stavljaš možda i shvatiš... Na kraju krajeva, nisam nigde napisao ni da je dobro ni da je loše, jednostavno branim koncept slobodne diskusije o SVEMU. Deželaš i EYA su imali nerava i volje da pišu, pa su ispisali nešto sa čime se ja duboko slažem. A ti i ja možemo o ovome pričati i raspravljati uživo, zar ne?

Lazar Pavlović
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by mary

eya :
'i zato, svaka cast, pre svega Dušanu, zatim Kuriru (koji isto tako sluzi u procesu razbijanju tabua nekom cudnom igrom sudbine :lol: ) a i nama svima - JER NE CUTIMO ! '

izvini, a o cemu ne cutimo(tj o cemu pricamo)? je l` ovo sad neki novi vid aktivizma? u novinama smo, pa makar nas povezivali sa nekrofilima. :wow:
ne sto ˝ne cutimo˝ kao sto smo sad u novinama i sto sada pricamo na ovoj temi, nisi me dobro razumela :nono:
vec sto uopste pisemo po forumu (nesto u smislu onog sto je dezelas malo blize objasnio - vec smo na sceni, cemu sad iznenadni strah od nje? )

a to sto ti ne razumes zasto je ovo dobro za gay populaciju, nije moj problem. inace, rado bih ti pokusala objasniti, da to vec nisam uradila.
Korisnikov avatar
By deželaš
btw, sad uzeh Kurir, greška sa adresom je samo na naslovnoj, u članku je navedeno korektno www.gay-serbia.com

ps: stereotipi o bilo kom delu populacije se ne grade preko noći i u tabloidnim novinama, već dugotrajnim heklanjem diskursa :hekla:

mice, precenili ste Kurir više nego njegovi čitaoci :) možda sva ta over-reakcija znači da nam treba malo više pažnje, pa u kom god vidu :)

hitno sa penzionerima na heklanje kafu i čitanje tabloida :hekla: :hekla: :hekla: :hekla: :hekla: :hekla: :hekla: :hekla:

Penzioner U Najavi :hekla:
Korisnikov avatar
By mary
Originally posted by Paki
Kad kupiš Kurir, iščitaš ga pažljivo, pomisliš na tren da izađeš iz te ljušture koju sebi sama stavljaš možda i shvatiš... Na kraju krajeva, nisam nigde napisao ni da je dobro ni da je loše, jednostavno branim koncept slobodne diskusije o SVEMU. Deželaš i EYA su imali nerava i volje da pišu, pa su ispisali nešto sa čime se ja duboko slažem. A ti i ja možemo o ovome pričati i raspravljati uživo, zar ne?
a o kakvoj ti ljusturi pricas? -ali nemoj mi odgovarati na ovo.
ajmo ovako - ko uglavnom kupuje Kurir, i za koga su napravljene te novine? za iste one koji su nas 2001 tukli na ulicama(ili su spremni da to urade, ili u najboljem slucaju, samo nas mrze). e sad, kad istim tim ljudima napises pederi su i nekrofili, pored naravno, pedofila. taj isti citalac Kurira ce pomisliti - ti bolesni pederi hoce da mi `ebu i mrtvo dete :shok: i ide da izdelje neku motku za sledecu gay paradu ili gay komsiju ili za nekog ko se vraca sa zurke. ovo moje razmisljanje je ekstremno, ali nije nemoguce. zar ne? i sta ti mislis, da prosecan citalac Kurira kupuje te novine da bi citao lazi ili istinu(hocu reci, on ne kapira da je vise od pola u tim novinama izmisljotina)

ti i ja mozemo pricati uzivo(i hocemo :mazi: ), ali ne o ovome :)
By mamba
Procitah lepo kurir na netu, pa ajd i ja da se oglasim, mada svakodnevno citam forum koji je dosta opao bar po meni mnogo je manje tema, ali retko kad se ukljucim.

A ono sto sam ja zapazio je sledece oglas je postavljen posle onog teksta u kuriru kada je objavljeno da je neko uhapsen zato sto je prcao 2 mrtvaca, te se iz toga moze viditi da je sam oglas napisan iz zajebancije, a da je vecina populacije na ovom forumu davala saticne odgovore u stilu sa samim oglasom.

Ali mene sad interesuje jedna druga stvar, zasto kurir koji je toliko azuran u svojim podacima i koji se ne skida sa sajta gay-serbia sto je ocigledno, jer mu je to u neku ruku glavni izvor informacija "traceva" nije pisao o tome koje je seksualne orijentacije bio mladic koji je uhvacen sa dva pokojnika, mislim da bi to onda zaista bio senzacionalizam za te novine heteroseksualac uhvacen u narucju pokojne devojke.

A da ajd mora da idem da radim ... bez motike nema leba, avaj teo sam reci al me mrzi sad da se ispravljam ... bez motike nema seksa pa moram malo da idem da radim ...
Korisnikov avatar
By Herald
Privucite paznju da se zna da smo tu i homoseksualnosti pripisite nekrofiliju!
Privucite paznju da se zna da smo tu i obavezno pojacajte homofobiju!

Sta tu nije jasno!? Ajde malo realno sagledajte uzroke i posledice!
Korisnikov avatar
By deželaš
Originally posted by mamba
bez motike nema seksa pa moram malo da idem da radim ...
smesta da si ovo izbrisao!

:smeh:
Korisnikov avatar
By mary
Originally posted by EYA

eya :

ne sto ˝ne cutimo˝ kao sto smo sad u novinama i sto sada pricamo na ovoj temi, nisi me dobro razumela :nono:
vec sto uopste pisemo po forumu (nesto u smislu onog sto je dezelas malo blize objasnio - vec smo na sceni, cemu sad iznenadni strah od nje? )

a to sto ti ne razumes zasto je ovo dobro za gay populaciju, nije moj problem. inace, rado bih ti pokusala objasniti, da to vec nisam uradila.
dobro. znaci, videce se da postojimo i da imamo ogroman forum. to je sve lepo. ali, na koji nacin - pederi su nekrofili. to im je pocetna stanica kad doju na ovaj sajt. i nije strah od scene, vec od nacina na koji ce nas ti ljudi posmatrati kad dodju ovde. i skontace brzo da je sve ovo bila sala, ali opet ce biti - vidi na koji nacin se bolesni pederi sale.
By mamba
Neko rece ... vidi na koji nacin se pederi sale ? ... Pa zar hetoreseksualne osobe ne vole crni humor ???
Korisnikov avatar
By Paki
ti i ja mozemo pricati uzivo(i hocemo :mazi: ), ali ne o ovome :)
A zašto ne? Neće nam valjda forum služiti kao ventil za komunikaciju koju nismo u stanju da ostvarimo glasovno? Mislim, oduzima mnogo vremena, živaca i snage, a bespotrebno je jer se ipak poznajemo lično i imamo mogućnost da O SVEMU razgovaramo tet-a-tet...

Na kraju, ne znam što imaš potrebu da grandizuješ (kako si sama napisala) moguće ekstremne reakcije na tekst i stavljaš ih u prvi plan? Opet kažem, ne uzimaš uopšte u obzir SVE okolnosti vezane za sve ovo o čemu pišemo i razglabamo, ne trudiš se da sagledaš sa svih strana "problem" i otud onda i insistiranje na pogromu koji će nas zadesiti... :roll:

I dalje želim da pričamo o ovome, a ne da se dopisujemo, ako je ikako moguće.

Lazar Pavlović
Korisnikov avatar
By Paki
... i skontace brzo da je sve ovo bila sala, ali opet ce biti - vidi na koji nacin se bolesni pederi sale.
Dokle ide tvoja (trenutna) paranoja ?

Lazar Pavlović
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by smera
Privucite paznju da se zna da smo tu i homoseksualnosti pripisite nekrofiliju!
Privucite paznju da se zna da smo tu i obavezno pojacajte homofobiju!

Sta tu nije jasno!? Ajde malo realno sagledajte uzroke i posledice!
Kad izađeš iz klozeta u kojem si javi mi se, pa da vidimo hoćeš li i tada imati razloga za ovakvu kukumavku i paniku.

... Ah, pa naravno, ti tek sad nećeš izaći odatle, nepopravljivi sam optimista... :nope:

... I sve ovo ti je naravno opravdanje za takvo stanje i autohomofobičnost. :nazdravlje:

Lazar Pavlović
Korisnikov avatar
By EYA
i nije strah od scene, vec od nacina na koji ce nas ti ljudi posmatrati kad dodju ovde.
nije da se ne slazem da taj proces moze tako da igleda (dodju-vide-pomisle), ali bih volela da mi objasnis kakve ima veze sa nama to sta oni misle ?
sta to menja ? sta to tako strasno onda bude kad oni to pomisle ? jako me zanimaju odgovori na ova pitanja :trep:

@pakita :up:
By High Maintenance
Svako ko cita Kurir,Press and Co. tretirajući ga kao da je u pitanju Vasington Post ili Herald Tribjun, a ne toalet papir sa popupismenim prostaklucima i fabrikovanim tracevima ispisanim po njemu je...u najmanju ruku retardiran...
Cak da napisu i da se vodja zvezdinih navijaca krese sa urednikom kurira, to na neandertalce, koji citaju ovo smece, ne bi uticalo da promene svoj stav o pederima...
Korisnikov avatar
By deželaš
Originally posted by EYA
...
:up:

tek sad pročitah tvoj post (moram konačno da legnem da spavam)

Originally posted by EYA
zatim Kuriru, koji posredno sluzi u procesu razbijanju tabua, a i nama svima - JER NE CUTIMO ! :zastava:

:maljkovic: :up:
Kurir je skapirao i više nego što misli da je skapirao - pogledajte samo taj simtomatični naslov:

NEKROFIL
DAO OGLAS

setite se Davitelja protiv davitelja, setite se Sabirnog centra i rečenice Bate Stojkovića - Izvin'te a ko kida ovim kipovima glave?, pomislite na trenutnu političku situaciju, i na sve kultove prošlosti - nekrofilne po definiciji - od pozivanja na savu i nemanjiće i kosovski boj i izgubljeno kosovo i pobedu na carstvima nebeskim i mošti cara lazara i odsečenu glavu i caricu milicu i poklon svetom vasiliju, mirotočivom, svake godine, u Ostrogu, i pomislite:

KAKVA JE TO DRŽAVA U KOJOJ NEKROFILI DAJU OGLASE?

think twice :peace:
Korisnikov avatar
By EYA
@deželaš i ja sam tvoj post procitala nakon mog, i odusevila se :up: istovremeno smo pisali :sweet:
al smo se zapalili :lol:
Korisnikov avatar
By mary
Lazare Pavlovicu,
mozemo pricati o ovome i uzivo, ali mislim da je vec dosta receno. ne bezim od toga, samo mi vise nije zanimljivo. I nemoj mi o tome da ne sagledavam problem sa svih strana, to bih mogla ja tebi da kazem. i nisam rekla da ce biti pogrom, vec da samo postoji mogucnost da nas na jos jedan nacin etiketiraju.

i nisam paranoicna, Lazare Pavlovicu. Samo realna :hmm:

i super si sto smeri kazes da izadje iz klozeta i da je autohomofobican. lepo, zaista. verovatno mislis da sam i ja autohomofobicna...zaista nisam.

@eya
pa recimo da su oni vecina koja tako misli i ima pogresnu sliku o nama. i cemu onda aktivizam kad nas bas briga sta 'oni' misle.

nema me vise na ovoj temi.
Korisnikov avatar
By gorilica
Pitanje za Pakitu:

Jeli Lazo, jel ti to "Lazar Pavlović" koristiš kao besplatnu reklamu ovde, u nadi da će te neka tetka vizitor kontaktirati preko telefonskog imenika, a? :lol: :smeh:
Korisnikov avatar
By EYA

@eya
pa recimo da su oni vecina koja tako misli i ima pogresnu sliku o nama. i cemu onda aktivizam kad nas bas briga sta 'oni' misle.
ako dobro razumem, tvoj moto je : ˝bolje da misle da ne postojim nego da misle lose o meni˝ ?

ja bih se radije suocila sa cinjenicom da me neko ne ceni takvu kakva jesam, nego da me ˝voli˝ onakvu kakva nisam (tj kakva se pravim da jesam)

i tu se razilazimo. nema potrebe dalje da se objasnjavamo.

a aktivizam za svoj prvi cilj mora postaviti VIDLJIVOST.
jer ako NAS NEMA , o kome uopste da stvaramo IMAGE (koji, po mom misljenju i nije toliko bitan, jer me i dalje zabole ko sta misli o meni) !?

i da dodam sad: sto se tice mita o snazi ˝pogresne slike˝ o nekome il necemu, zasto mislite da je vecina ljudi spremna pre da poveruje u lazi o nama, nego da nas dozivi kao ljude ?

vazno je da cuju sta imamo da kazemo.
a to se ne moze desiti ako se pravimo da ne postojimo.
Korisnikov avatar
By deželaš
Paki hoće da uđe u Kurirovu drugu listu autovanih :cheer:
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by deželaš

KAKVA JE TO DRŽAVA U KOJOJ NEKROFILI DAJU OGLASE?

think twice :peace:
ahhhaha :smeh: fenomenalno :)
By Çâðê_DUP
Originally posted by M M and I
Originally posted by Nicodemus
Nista mi se to nije dopadalo od samog pocetka, nije mi bilo ni duhovito ni intrigantno. A ovo je tek sad autogo. Maljkoviceve apologije necu ni da citam. Ovo aktivira secanje na ono sto se desilo u Nemackoj, i tu nema nikakvog kempa ni zezanja, nego je glupost (nastala u dokolicarenju).
Zaista mi nisu bile ni zanimljive ni duhovite i ni najmanje intigantne Maljkovickine "ja odlazim a vi mi ne dajte" teme...Da je glupost jeste...kao i mnogo toga sto je Dusanka u velikom nedostatku pametnijeg posla i jos vecem nedostatku inspiracije nazvrljala ovde...
moram da dam i svoj potpis ovom tumacenju stvari.
Korisnikov avatar
By Egmont
Jebo vas bog. Get a life.
By aldlfr
Originally posted by unic0rn
Originally posted by fazza
Originally posted by unic0rn
o da da!!!

http://www.kurir-info.co.yu/arhiva/2007 ... PDF/01.pdf

cela naslovnica :) ))

:lood:
www.gay-srbija.com :P

ladno su pogreshili domen...

nista od preposecenosti danas :ves:
sto je jos gore jer ljudi nisu mogli ni da dodju i uvere se da nije istina da se ovde propagira nekrofilija...
dakle steta je veca nego sto mislite
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by Egmont
Jebo vas bog. Get a life.
Bog je mrtav....
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!