Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Paki
Zato što si još maji ... :maji:
Korisnikov avatar
By svichky
hehe
tesko:p...
pa jel ti vidis ova decica se danas satiru od k**ca, igraju punjene patke, e to je stvarno pricha...a ja mali za izlazak u gej klub?doduse ne znam ni sta sam cekao do sada...ali sad cemo mi to da nadoknadimo:)
Korisnikov avatar
By Paki
Ne ti, bwe, nego Allkey ... ;)
Korisnikov avatar
By Hys.
E, jel se ja tripujem il si ti AlkI moderirao brdo delova foruma ovde pre nekih 'dinu dana:hmm:?
Korisnikov avatar
By BellyButton
Prvi put sam otishao u Floyd...
Frizura mi je bila totalno sjebana zbog vetra, spremio sam samo pola ispita pa sam bio nervozan, muzika na zurci je bila nedopustivo debilna, ljudi su me gledali kao da sam pao sa marsa (a i jeste mi faca bila izuzetno nadrkana), bio je tamo decko koji mi se tada svidjao - igao mi je nad glavom pola sata, a nije mi se ni javio, drugarica mi je bila smorena jer ju je riba shutnula... (dal' treba josh)... To je bio moj prvi put...

Ali, sledeci put mi je vec bilo mnogo bolje... :dancing:
Korisnikov avatar
By Paki
A jesi razmišljao da svratiš do Alijanse? :trep:
Korisnikov avatar
By Marvin
A što?
Da je u Alijansu svratio vetar ne bi duvao? Frizura se ne bi čoveku sjebala ( frizura- ej! :drama: ) Ispit bi bio spremnjen? Đuvegija bi se javio? Drugaricu riba ne bi šutnula?
Korisnikov avatar
By gorilica
Sve to, i mnogo vishe. Chasna Titova... :lol:
Korisnikov avatar
By Marvin
Ma da. Dođite u Alijansu i svet je vaš.
5 kila manje, 3 cm više (po oba pitanja :giggle: ), plavlje oči, gušća kosa sa više volumena, godine se tope samo tako...

Somewhere over the rainbow
Way up high,
There's a land that I heard of
Once in a lullaby.

:hiphip: :hiphip: :hiphip:
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Marvin
5 kila manje, 3 cm više (po oba pitanja :giggle: ), plavlje oči ...
Tooooooo, tooooooooooooo ! :eya:

:roflmao:

Ma da svrati čovek jednom makar, nije bio do sada nikad..... a i da u oči pogleda svoju forumsku dušmanku, Pakitu...! :eviltrep:
Korisnikov avatar
By Egmont
Ne 5, nego 33 :)
Originally posted by Marvin
Ma da. Dođite u Alijansu i svet je vaš.
5 kila manje, 3 cm više (po oba pitanja :giggle: ), plavlje oči, gušća kosa sa više volumena, godine se tope samo tako...

Somewhere over the rainbow
Way up high,
There's a land that I heard of
Once in a lullaby.

:hiphip: :hiphip: :hiphip:
Korisnikov avatar
By BellyButton
Originally posted by Paki
Ma da svrati čovek jednom makar, nije bio do sada nikad..... a i da u oči pogleda svoju forumsku dušmanku, Pakitu...! :eviltrep:
Pa, planiram da svratim... Pakita, mislim da cu se ukakiti od srece kad te ugledam... :eya:
Korisnikov avatar
By Paki
Znači, da spremim zalihe pelena... :sigh: ... Pa dobwo... :shrug:
Korisnikov avatar
By faksa101
hoce li me neko informisati ima li u nisu negde organizovanja gay-zurki iako imam 40 banki ide mi se
Korisnikov avatar
By garconxboy
Moja prva je bila predprosle godine u zgradi INEXa, bio sam sam, krenuo onako iz unutrasnjosti u veliki grad na gay zurku, sam. I odem ja do mostarske petlje i ne mogu da nadjem ulaz i to ti je, da ne verujes nema ulaza i ne nadjem ti ja ulaz, pa peske u centar do X, u X zive duse konobar i jos jedan lik, kaze konobar meni.. Ti si gay? Kazem jesam... on ce meni...Pa sta ces ovde?... da mi je neko pricao ne bi mu verovao usao sam u gay bar, i pita me konobar dal sam gay i sta cu ovde. I napokon kaze on meni pa svi su na zurci kod Borisa... niti ja znam ko je Boris, niti sta ovaj prica... i bude ljubazan decko i sve mi objasni i gde je zgrada Inexa i kako to sve ide... Stignem ja, liftom do ne znam kog sprata, vec sam bio pijan jerbo sam popio koju pre izlaska. I krece haos... zurka, Beograd odozgo kao da je ne znam ti Pariz, mogu to da tvrdim jer sam bi onekoliko puta u Parizu po nekoliko meseci znam taj grad u prst... no mala digresija oprostite... stvarno je lep odozgo, lepi ljudi, parovi, niko zivi da pridje, ja se sankiram, to mi je omiljeno mesto, shank je najjaci... gleda jedan plavi, visoki, pridje lik, malo pricali i poljubimo se... bas je bilo lepo, prvi poljubac u javnosti... tip turista iz Finske, opusten pridje pricamo, ljubimo se i dalje nije bilo niceg. Imao je bus za Sarajevo, balcan tour i ode... i danas se cujemo posle skoro dve godine... nismo se vise videli... ali odrzavamo kontakt...

Moja prva gay zurka je bila na kraju uspesna iako je sve govorilo da necu naci ni mesto zurke...

Ljubim vas puno...
Korisnikov avatar
By NemuS
ja sam za prvu zurku morao da predjem pola sveta :)
sve te price koje slusate unaokolo, smore vas posle odredjenog vremena... tako se desilo i meni, te sam odlucio da se ni ne pojavljujem na istim... i tako pre par meseci, zapalimo preko ove velke bare (na karti sveta levo) odemo i drugo/trece vece odemo na Gay parti koji se zvao SHOWER POWER i hajde sad kao skapiras mlaz tusa... mada iskreno niko nije ni razmisljao o nazivu, ulazimo unutra za 5 dolara , muzika je neki lagani house koji se sat i po kasnije pretvorio u ludi beat sa preteranim light show*om ... anyway posle nekoliko ginger-vodka pica sve u klubu se pogasi (mislio sam da je nestalo struje)
ljudi moji u sledecem trenutku pale se reflektori upereni na tavanicu a sa tavanice spusta se tus kabina na jedno dva metra od podijuma za igru a unutra dva preterana tipa koji djuskaju i tusiraju se a zatim sve po redu...
SOK :)
mada mogu reci da su ljudi bili kulturni, sa sve sorry ako te ocepe ili slicno, castilo se cugom ....
super i zaista neocekivano iskustvo zaista
Korisnikov avatar
By Egmont
Originally posted by garconxboy
Moja prva je bila predprosle godine u zgradi INEXa, bio sam sam, krenuo onako iz unutrasnjosti u veliki grad na gay zurku, sam. I odem ja do mostarske petlje i ne mogu da nadjem ulaz i to ti je, da ne verujes nema ulaza i ne nadjem ti ja ulaz, pa peske u centar do X, u X zive duse konobar i jos jedan lik, kaze konobar meni.. Ti si gay? Kazem jesam... on ce meni...Pa sta ces ovde?... da mi je neko pricao ne bi mu verovao usao sam u gay bar, i pita me konobar dal sam gay i sta cu ovde. I napokon kaze on meni pa svi su na zurci kod Borisa... niti ja znam ko je Boris, niti sta ovaj prica... i bude ljubazan decko i sve mi objasni i gde je zgrada Inexa i kako to sve ide... Stignem ja, liftom do ne znam kog sprata, vec sam bio pijan jerbo sam popio koju pre izlaska. I krece haos... zurka, Beograd odozgo kao da je ne znam ti Pariz, mogu to da tvrdim jer sam bi onekoliko puta u Parizu po nekoliko meseci znam taj grad u prst... no mala digresija oprostite... stvarno je lep odozgo, lepi ljudi, parovi, niko zivi da pridje, ja se sankiram, to mi je omiljeno mesto, shank je najjaci... gleda jedan plavi, visoki, pridje lik, malo pricali i poljubimo se... bas je bilo lepo, prvi poljubac u javnosti... tip turista iz Finske, opusten pridje pricamo, ljubimo se i dalje nije bilo niceg. Imao je bus za Sarajevo, balcan tour i ode... i danas se cujemo posle skoro dve godine... nismo se vise videli... ali odrzavamo kontakt...

Moja prva gay zurka je bila na kraju uspesna iako je sve govorilo da necu naci ni mesto zurke...

Ljubim vas puno...
Ti si bas bio pijan. To je bilo septembra prosle godine :)
Korisnikov avatar
By garconxboy
Znaci pre godinu dana... boze ja sam mislio pre dve... znaci da sam out tek jednu godinu, dakle stvarno sam... burnih godinu dana... ovliko mi se stvari nije desilo za 22 god zivota koliko je za ovu jednu... zivi se :O)
Pa koliko smo onda decko i ja zajedno?

Pozdrav od izgubljenog u vremenu i prostoru... hvala

Bio si na toj zurci? :O) Jel' da da je bilo lepo?
By Hans
:colorado: Pozdrav svima!! Ova tema je sega-mega pa je moja malenkost pozelela da da svoj doprinos.
Bese to pocetkom novembra prosle godine...tada se maleni decko iz provincije obreo u klubu Can Can i osetio chari tigrastih majica..
Naravno>svi se okretase za mladim mesom...klasika.
Summa summarum sve je proteklo u najboljem mogutjem
redu. Nije bilo muvanja.. "Znate druze meni su svi oni u kafani isti" (Nina Andrejevic-Bolji zivot)...ali nakon par izlazaka sve je bilo drugacije..ako vam neko odgovara.nebitno je da li su na repertoaru Gordana i Svetlana ili Everythmics i Depeche......hvala!
By fazza
Prva zhurka u Can Canu, 2003-e chini mi se, Paki se tad josh nije rodio :P :paki: i poslednja zhurka na koju sam ishao - isto mesto, Can Can, malo je falilo dushu da ispustim, oktobar proshle godine (ili novembar)...secam se da je pocheo da pada sneg kad su me pustili iz bolnice. :lol:

Vraticu se ja ponovo na mesto zlochina... :evil:
Korisnikov avatar
By svichky
bila je sinoc sasvim neplanirano u flojdu...i moram priznati da nije bilo nista spec...ja igrao sve vreme, bio tu sa nekim likovima koje sam upoznao preko neta i otisao oko 4...mozda ce bolji provod biti u alijansi...videcemo:)
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by garconxboy
...
Bio si na toj zurci? :O) ...
:roflmao: :lol: :smeh:
Korisnikov avatar
By Paki
Ja sam bio, a Egmont..... pa on je tako..... stajao uglavnom sa strane... :giggle:
Korisnikov avatar
By Paki
Aham... :)

A tebi? :paki:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!