Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by jukieOriginally posted by elasticaDa kad smo ve? kod toga, meni nikad nije jasno da li je "tekma" utakmica (odlazak na stadion) ili �urka ili recimo ono kad svi sede zajedno oko televizora i gledaju utakmicu i navijaju i jedu kokice.
A sta kazete na tulum?(zurka)
Originally posted by Stripina kojoj li se značenjskoj osnovi temelji "razudba"? pada mi na pamet jedino "razdvajanje od uda", khm.Originally posted by foolisha tek razudba za obdukciju?
istinomjer (poligraf) mi uvek izvuce osmeh
Originally posted by Lepa Krepaneam pojma, ja govorim starorvacki koji sam sam naučio nakon dolaska u stoljećima sanjanu, neovisnu domovinu. Bitno se razlikuje od novorvackog.
na kojoj li se značenjskoj osnovi temelji "razudba"? pada mi na pamet jedino "razdvajanje od uda", khm.
Originally posted by erkondisnStvarno?
bok nema veze s bogom, vec od arhaicnog pozdrava Mein Buecken iliti Moj naklon, koji se skratio (jos iskrivljavanjem naglaska) u Bokn pa u Bok
Originally posted by Stripitja, oduvek si bio izdajnik i nepodobnik...Originally posted by Lepa Krepaneam pojma, ja govorim starorvacki koji sam sam naučio nakon dolaska u stoljećima sanjanu, neovisnu domovinu. Bitno se razlikuje od novorvackog.
na kojoj li se značenjskoj osnovi temelji "razudba"? pada mi na pamet jedino "razdvajanje od uda", khm.
Enihau, na dobrom si tragu, tako sam si i ja rastumačio razudbu.
No, novorvacki je malo zamro sa smrću lučonoše pokreta, dr. Vranje, pa se tako negdje izgubila razudba a izronila ponovo obdukcija, zajedno sa veleposlanstvima i veleposlanicima koji se nanovo u normalnim novinama zovu ambasade i ambasadori
Originally posted by Lepa Krepaa, Ercegovački Rvati, to je drugi par cipela. Niko i ne može bit Rvat koliko oni mogu, zato se opće ne usudim davat nikakve ocjene.
btw, mislim da se novorvacki dobro drži u nacionalnog korpusa bosanskih rvata, ispešli erceogovaca. tu se zna šta je veleposlanstvo, nema zabušavanja.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!