Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By unic0rn
Evo neutralnog izvora:

Im ICD-10, dem neuen, international angewandten Schlüsselverzeichnis für Krankheitsdiagnosen wird Homosexualität nicht mehr als Krankheit klassifiziert. Das ICD-10 trat am 01.01.1993 in Kraft. Die Entscheidung, Homosexualität nicht länger als Krankheit zu betrachten, gab die Weltgesund-heitsorganisation im Dezember 1991 bekannt. Doch Berlin war schneller: Die gleiche Einstellung brachte der Berliner Senat bereits 1989 zum Ausdruck, als das Referat für gleichgeschlechtliche Lebensweisen eingerichtet wurde.

Na shvapskom dodushe... :D
Izvor je ugledni sajt senata za omladinu i sport:
http://www.senbjs.berlin.de/
http://www.senbjs.berlin.de/familie/gle ... oku_10.pdf Str 4 prvi pasus
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Originally posted by Super Mario
Originally posted by Mr Dee

http://web.usf.edu/~usfpride/cale.htm
Takav sajt mozhe da napravi svako! :dvaprsta:

Isti podatak se moze naci i na:

http://www.helem.net/Medical/Homoisnotanillness.html
Opet gej sajt. :dvaprsta:

Ocu neutralan izvor. :france:
Koliko puno smo napisali linkova o homoseksualnosti od svakojakih izvora, a jos nisam video vecu objavu linkova od homofobicara :maca:

...mi imamo textove, a da vidimo vaše textove i mišljenja vaših stru?njaka! :P
Korisnikov avatar
By Mr Dee

http://web.usf.edu/~usfpride/cale.htm
Takav sajt mozhe da napravi svako! :dvaprsta:

Isti podatak se moze naci i na:

http://www.helem.net/Medical/Homoisnotanillness.html
Opet gej sajt. :dvaprsta:

Ocu neutralan izvor. :france:
Ne postoji gay site. Odrednicu gay ne mozes da primenis na nesto sto nije osoba. A sajt nije osoba. Ne mozes naci podatke o gay populaciji na sajtovima gde ne pise nista o tome. Dakle, ukoliko je merilo toga da li je neki sajt "gay" sto ti interpretiras kao "nepristrasan" ili ne to da li sadrzi referencu na rec gay ili bilo sta povezano sa time, onda, dragi moj, ne mozemo da ti prilozimo bilo kakve dokaze. Da li to znaci da ces ako na nekom "gay" sajtu naletis na izjavu 1+1=2 smatrati da je taj podatak pristrasan i da ti treba potvrda od nekog "neutralnog" izvora?

Dragi moj, tvoja tvrdoglavost i paranoja su prevazidjeni jedino tvojom gluposcu i nerazumnoscu. :) Osobi koja je razumna i nije glupa, bi sasvim bio dovoljan "zvanicni" dokument poput ICD-10 u kome nema pominjanja homoseksualnosti kao bolesti..

Naravno, ne postoj nacin da se nekome dokaze autenticnost nekog podatka, cak i ako je on na papiru, ukoliko ta osoba po defaultu ne zeli da joj nesto bude pokazano/dokazano...

:prst:
Korisnikov avatar
By Super Mario
Originally posted by unic0rn
Evo neutralnog izvora:
Izvor je ugledni sajt senata za omladinu i sport:
http://www.senbjs.berlin.de/
http://www.senbjs.berlin.de/familie/gle ... oku_10.pdf Str 4 prvi pasus
Das ist sehr gut! Danke.

:wow:

Izgleda da sam ipak bio u zabludi chitavoh zhivota. Sada shvatam da je mrzhnja i strah od pederastuije bila bez razumnog utemeljenja. Homoseksualnost nije bolest, homoseksualci su gradjani nashe drzhave i (kako su pshihichki zdravi i ne chine krivichna dela) imaju prava na jedank tretman u svakom pogledu kao i vecinska hetero populacija.

Zhivimo zajedno u miru.
Moracu da svratim na neku vashu zurku, da vas upoznam. To je najmanje sto mogu da uradim kako bih se iskupio za sve gluposti koje sam ovde pisao. Hvala i vidimo se u kanu

:friends: :mljac:
Korisnikov avatar
By unic0rn
A sta ces da radis kad krenu da te muvaju? :angel: :vijaca: :tegovi: :dvaprsta: :mjuza: :kasalj: :bj:
Korisnikov avatar
By Super Mario
To ce biti kompliment, ali recicu ima da sam zauzet :dvaprsta:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Kad te :domino: i ubace u dark room videces ti :P
Korisnikov avatar
By Goran Smith
To ce biti kompliment, ali recicu ima da sam zauzet :dvaprsta:
Pa dete, da li si ti ?itao novine :shok:

Nitko tebe ne pita da li si zauzet :neto: ... na kolena i :bj:

... eto kakvo mišljenje se plasira na medisku scenu srbije :srbin:
Korisnikov avatar
By Ra
PEDERI SU BOLEST OVOG DRUSTVA ..TAKO DA PODRZAVAM SVAKI POKUSAJ UNISTENJA TIH BOLESNIH JEDINKI NASEG DRUSTVA KOJI SU POD UTICAJEM AMERICKE CIA-JE DOSLI DA UNITE NASE SVETO SRPSKO SEME .......

DOLE PEDERI ...SMRT PEDERIMA !!!!!!
Korisnikov avatar
By Super Mario
Pa ni sada vam nisam dobar. Sada kada vas konachno razumem?

ili mislite da ne mogu da osporim dokaze?

zato mir :alexis:
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Pa ni sada vam nisam dobar. Sada kada vas konachno razumem?

ili mislite da ne mogu da osporim dokaze?

zato mir :alexis:
Evo ja se prijavljujem da te licno odvedem na gay zurku, ne brini se ?uva?u ti pozadinu od muških prstica i ?uvati gard u WC dok piškiš :D

:andjelak:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Pa, Mario, reci nam. Kako je bilo na tvojoj prvoj gay zurci. :) Jesi li imao uvid u delatnosti Tamne strane. :) Jesi li se lepo proveo? :) Koliko se tvoj svet okrenuo naglavacke? Je l' ti je Gorandjela savesno cuvala guzu. Iz poverljivih i proverernih izvora cujem da si posle zurke isao sa nekim pederima na palacinke... :shok2: :shok:

Tell us everything.

:kokice:
Korisnikov avatar
By Ra
Originally posted by Angelina777
Homoseksualnost je dusevni poremecaj, vama treba vera u Boga, fali vam duhovni zivot. Prvo treba da rascistite neke stvari sa sobom pa onda da krenete ne lecenje. Da je Bog hteo pedere ne bi stvorio Evu, da je hteo Adama, ne bi stvorio lesbejke, pa vi sad to okrenite kako vama pashe!
Evo primera: zamislite da se muskarci samo u dupe, a da se mi zene medjusobno lizemo i slicno. Znate li vi da bi ljudski rod nestao za 50 godina! Da je Bog tako hteo, ne bi nas napravio Ovakve. Prihvatite Hrista, tu lezi spas.
Nije dzabe poznat slucaj Sodome i Gomore, pa je l tako? To su chinjenice. Pokajte se, Bog je milosrdan, on ce vam oprostiti, a ako zelite u pakao da idete i da dusu djavlu prodate, u tome vas ni BOG SAM ne moze spreciti.
Je l rece u Knjizi nad Knjigama:

jer sin covecij nije dosao da pogubi duse covecije mego da sacuva. Jevandjelje po Luci, gl. 9.10,56
Tako je sestro po bibliji...ili vratimo veri ove zalutale ovce ili isterebimo ...da bolest mora biti unistena ,jer truje nasu decu i ubacuje im u njihove male mozgove te bezdusne i prljave misli....Sve je to Amerika smislila kako bi nas pokorila i napravila od nas robove .....zato predlazem da vratimo duhovne vrednosti nasoj zalutaloj omladini.....

Ahh.....sta covek sve nece doziveti evo bas danas dok mi je zena prala noge cujem na vestima da se i one sada bore za svoja prava...cuj molim te....odma sam uzeo ovu moju i tako sam je istukao ...cisto da joj nesto tako ludo ne udje u glavu...a onda sam otisao do crkve da se pomolim za spasenje srpstva......
Korisnikov avatar
By Tot
Pederi su u direktnoj vezi sa Sionskim mudracima
Korisnikov avatar
By Tot
Originally posted by Angelina777
Homoseksualnost je dusevni poremecaj, vama treba vera u Boga, fali vam duhovni zivot. Prvo treba da rascistite neke stvari sa sobom pa onda da krenete ne lecenje. Da je Bog hteo pedere ne bi stvorio Evu, da je hteo Adama, ne bi stvorio lesbejke, pa vi sad to okrenite kako vama pashe!
Evo primera: zamislite da se muskarci samo u dupe, a da se mi zene medjusobno lizemo i slicno. Znate li vi da bi ljudski rod nestao za 50 godina! Da je Bog tako hteo, ne bi nas napravio Ovakve. Prihvatite Hrista, tu lezi spas.
Nije dzabe poznat slucaj Sodome i Gomore, pa je l tako? To su chinjenice. Pokajte se, Bog je milosrdan, on ce vam oprostiti, a ako zelite u pakao da idete i da dusu djavlu prodate, u tome vas ni BOG SAM ne moze spreciti.
Je l rece u Knjizi nad Knjigama:

jer sin covecij nije dosao da pogubi duse covecije mego da sacuva. Jevandjelje po Luci, gl. 9.10,56
Poznato je da se biblija koristi da bi se dokazalo sve i svasta, ali ovo prevazilazi svaku meru. :shocked:

Ratobornoj Angelini porucujem:

Ljubi bližnjeg svoga(strejtera) kao samu sebe.
Korisnikov avatar
By Super Mario
Pa, Mario, reci nam. Kako je bilo na tvojoj prvoj gay zurci. :)

Da, istina je. Odrzao sam obecanje i pojavio se na vashoj zhurci. Priznajem da sam ochekivao da se zurka odrzava u nekom od javnih toaleta (sa sve babaserom kao u Vechernjim Novostima. Ali ne. Diskoteka je bila velika, ljudi pristojno obucheni. Niko me nije dirao, a ja sam nalepio papirche na grudi "Trzazhe se Unicorn, MrDEE i GoranD".
MrDee mi je prishao a zatim i Goran.

na kraju smo otishli na palachinke i popili litar Fante Exotic
:predaja:
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Pa, Mario, reci nam. Kako je bilo na tvojoj prvoj gay zurci. :)

Da, istina je. Odrzao sam obecanje i pojavio se na vashoj zhurci. Priznajem da sam ochekivao da se zurka odrzava u nekom od javnih toaleta (sa sve babaserom kao u Vechernjim Novostima. Ali ne. Diskoteka je bila velika, ljudi pristojno obucheni. Niko me nije dirao, a ja sam nalepio papirche na grudi "Trzazhe se Unicorn, MrDEE i GoranD".
MrDee mi je prishao a zatim i Goran.

na kraju smo otishli na palachinke i popili litar Fante Exotic
:predaja:
Misija je uspela :up:

:cheer:
Korisnikov avatar
By svejedno
Ja nemam nista protiv homosexualaca. Sve je kul sto coveka cini srecnim a ne utice na druge. Doduse, protiv sam usvajanja dece, sta vec, podizanja dece od strane homosexualnog para. Mrzi me da ulazim u detalje. Sve ostalo je kul, vencanja, otvorenost na ulici itd.
Korisnikov avatar
By HARP
Kakva deca, pa želite da ih zarazite, želite sve da okrenete da budu pederi....
Znam ja takve kao što ste vi...

P.S.
:smeh:
By Çâðê_DUP
Originally posted by Ra
PEDERI SU BOLEST OVOG DRUSTVA ..TAKO DA PODRZAVAM SVAKI POKUSAJ UNISTENJA TIH BOLESNIH JEDINKI NASEG DRUSTVA KOJI SU POD UTICAJEM AMERICKE CIA-JE DOSLI DA UNITE NASE SVETO SRPSKO SEME .......

DOLE PEDERI ...SMRT PEDERIMA !!!!!!

Ma kakvi dokazi .. svetovne dokaze ne priznajem! Evo, napravicu kompromis jer sam tolerantna i sad necu govoriti kao crkvena srpska majka, vec kao prava srpska zena i svetovna majka svetovno troje dece:

Zapad je svetsko zlo! Svo zlo dolazi sa gresnoga zapada. Ajde vi mene objasnite jedan memento: na primer, one gej parade. Sve sto sam ja videla kad sam gledala televizor jesu neki ljudi u lancima, skroz zavezani, sa nekim skljokicama, nakaradnog izgleda, u crnim gacama i s brusevima oko vrata, da ne pricam kakvo im je lice, izmazano nekim imalinima, izbuseno svo, sve u nekim mindjusama po obrazima, a svi u plasticnim folijama i to je za vas ljubav, to je za vas gej! E pa to je, vidite, degutantno! Zasto oni tako izgledaju? Bolestina je to! Da su normalni, ne bi isli zavezani u lance!
By Gost
Originally posted by FireGox
Kakva deca, pa želite da ih zarazite, želite sve da okrenete da budu pederi....
Znam ja takve kao što ste vi...

P.S.
:smeh:
jes vala ... zamisli, das im dete i ima dva oca. Udje u sobu i vidi de se riljaju. I misli, to tako treba. Ode u skolu, pitaju ga ko ti je otac i majka, a on kaze prvo ne znajuci i svi mu se smeju, a ono ne zna zasto i ode, placi,placi pod neko drvo, usamljeno, tuzno, ode kuci, vidi prvi otac se seta u tange, drugi ne mora, eto, neka gleda televizor (jer se oni dele na musko iz zensko) i kaze sta mu se desilo, a oni mu citiraju sajtove da ga utese i dete se smiri i ode u skolu i tamo: hahaha, a on: evo sajta i pocnu da ga tuku i dete navuce traumu, cuti kuci, ne sme da kaze ... pa onda malo poodraste, s oziljcima na dusi, gleda svu decu okolo s drugim roditeljima, normalnima, dete poludi, bije se u glavu ... i ja da im dam dete na uzgajanje, pa bolje da zna na cemu je (ako je napusteno), nego da odrasta na ovaj nacin i bude tako raspolovljeno, ni pod drvo, ni u kucu, ni svetu na oci il da krije sve sto zna ....:seljache:
Korisnikov avatar
By gari
A šta ako doðe do situacije da ve?ina dece u tom odeljenju u školi bude usvojena od gay ili lezbo, pa onda više ne?e biti normalna ona deca koja imaju i oca i majku? A šta sa decom koja nemaju ni oca ni majku? Zar nije bolje da imaju roditelje kakvi god da su a mislim da bi dobila više ljubavi od gay parova nego od pravih roditelja ?ije je geslo: ja sam te rodio ja ?u i da te ubijem /ako treba/.
:saint: :pokazuje: :kopanos:
By Çâðê_DUP
Originally posted by gari
A �ta ako do�e do situacije da ve?ina dece u tom odeljenju u �koli bude usvojena od gay ili lezbo, pa onda vi�e ne?e biti normalna ona deca koja imaju i oca i majku? A �ta sa decom koja nemaju ni oca ni majku? Zar nije bolje da imaju roditelje kakvi god da su a mislim da bi dobila vi�e ljubavi od gay parova nego od pravih roditelja ?ije je geslo: ja sam te rodio ja ?u i da te ubijem /ako treba/.
:saint: :pokazuje: :kopanos:
Tako je. Zamisli da se normalna deca osećaju čudno. Kuda ide ovaj svet :nono:

2. o čemu ti pričaš? taman sam pomislila da si normalan, sad vidim da si jedan od njih. bolje da je siroče nego lezbejsko dete. kakva gej ljubav? postoji samo jedna ljubav, a to je muško ženska jer je priroda tako htela. i treba da ubije, ako mu hromozom nije u redu. ja bi to sa stene bacila čim se rodi...

Uh, kako mi nedostaje ova tema...hajde da je oživimo :yay:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!