Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Myself
Kod mene ima jedna promena.
Status: zaljubljena i u vezi sa jednom sa Foruma (mis'im ista je osoba u koju sam i zaljubljena i u vezi)
Korisnikov avatar
By xfreelancer
godine: jes' da nije lepo da se dama pita za o'vo al kad mora 'ajd da kazem. kI biblija sam stara- 29 jos svega par meseci a ondak nacinjem i 4. banku

visina/tezina: ovo je jos manje uputno za odogovriti, osobito kada je u pitanju dama u godinama kao ja. medzutim, kao obedient citizen evo statistike novijeg datuma: 175/65 (prelamam se i presamicujem dok 'odam, prosto sam nestvarna od vitkoce)

kosa: farbana u arkticko plavo, frizura bez oblika. blurb- kao metla kada upadne u peroxid ili krec.

oci: zablje zelene, podlog i namrgodjenog pogleda sa sitnim borama koje su se pojavile pre izvesnog vremena.

posao: dozivotna landlady (ovom prilikom porucujem stanarki da mi izmiri dugovanja za tekuci mesec kako ne bi pala krv! jes' cula, nesavesna i nesuvisla zenturaco!). skole sam zaHebala te se kotrljam sasvim polako. do penzije cu da zavrsim. bar sam temeljita maximalno.

zodijacki znak: deva u deminutivu/ kantar

marital status: u srecnoj simbiozi i ekvilibrijumu sa samom sobom.

smejem se: stalno se cerekam, mada bi trebalo da povedem racuna jerbo imam par crnih plomAba koje umeju da zabljesnu tom prilikom. a i ne mog' se po'valiti melodicnom bojom glasa.

placem: uglavnom zasuzim tokom cerekanja a bas cmizdrim kad me izbezumi neki clan porodice.

pijem: mrzim vodu, al' rekose mi da cu biti sva toxic k'o britni ak' nastavim sa tom tradicijom, pa sad srknem povremeno. volim malinji sok, al' fabricki, ondak neke gazirane tj. sve, i visnjevacu al' domacu. pivo volem, al bez pjene. vino jok, mada vermut obozajem. jest', volim i koktele i zenska pica. kafu samo nes. ovu tursku cak i ne umem da skuvam te uvek ispadne abortusa koja moz' i da upokoji nekoga sa slabijim srcem.

jedem: e, ova kategorija seze do u bekonacnost. elem, bolj' da reknem sta ne volem: pi'tije, kavurmu, cvarke, gudetinu, ovcetinu, kravetinu, jaretinu, supu, cveklu (bljaaaak), ribu (osim tune i lososa) i sve ostale plodove mora. to bi bilo sve.

pusim: jok. nikad.

droze: tek to jok. samo ponekad pri migreni popijem neke medikamente trankvilizirajuceg tipa.

volem: zivuljke, sve, a osobito kucke i macke, da zgubidanim i plandujem, mlatim praznu slamu sa pojedinim osobama, da pesacim po ekoloskim sredinama, more, leto, paklenu vrucinu da mog' da razgolitim vito telo, da zderam u meku, da vozim biciklice mada ga at the moment ne posjedujem, da ceprkam oko kompa i bavim se piraterijom, da po vasceli dan slusam muziku i majem se okolo. bas ono sto bi se i ocekivalo od zenturace koja meri tries leta: ozbiljnost i savesnost, sa zacrtanim zivotnim ciljevima.

mrzim: jok vala, tu emociju ne poznam najbolje. samo povremeno zelim nekoga da sibnem i slomijem mu vilicu, ali to je valjda bes. that's all.

bojim se: trenutno nicega. valjda ce tako i ostati.

osobina: mozda nije osobina al' cijenim intelEgenciju, iskricavost, duhovitos'...nije da padam na dobrotu, iskrenost i veliko srce. i know, bitch sam. ipak.

final destination: elem, sva tropska, oz, nz, moze i uk+ireland iako nije bas toplo...ma nem pojma, samo sto dalje from here.

muzika: he, ovde ne mogu da odgovorim jerbo bih presla na drugu stranu. okvirno: mainstream, klasika (ovde nikako mainstream), acid jazz, nsto sto se 90-tih zvalo alternativa...uh, ova lista ne valja, al nema veze.

film: wow. vazi isto kao i za muziku. uglavnom, obozavam zlatno doba holivuda, francuski i brit film, neke teske drame, tu i tamo neku kinky & twisted komediju. mrzim titanik from the bottom of my heart, ne mogu da podnesem teen komedije, domace filmove poput ovih koji se sada snimaju. volim underground i nezavisnu produkciju ako je am film u pitanju, hitcha, kad me nije stra' neki azijski horror....e i crtice obozavam.

nick: very complicated to explain.

avatar: eh, dopadnu mi se ova umetnicka fotka, a i imam i vrlo tanko lisce na nogama, pe eto...
By Alexander83
Visina: 193cm
Tezina: 85kg
Kosa:kratka, smedja
Oci:smedje
Volim:muziku, sex, istoriju, filmove, crno vino, iskrenost i avanturiste..
Ne pusim.
Droga:Ne.
Za sada toliko..
Korisnikov avatar
By Myself
Originally posted by xfreelancer
godine: jes' da nije lepo da se dama pita za o'vo al kad mora 'ajd da kazem. kI biblija sam stara- 29 jos svega par meseci a ondak nacinjem i 4. banku

visina/tezina: ovo je jos manje uputno za odogovriti, osobito kada je u pitanju dama u godinama kao ja. medzutim, kao obedient citizen evo statistike novijeg datuma: 175/65 (prelamam se i presamicujem dok 'odam, prosto sam nestvarna od vitkoce)

kosa: farbana u arkticko plavo, frizura bez oblika. blurb- kao metla kada upadne u peroxid ili krec.

oci: zablje zelene, podlog i namrgodjenog pogleda sa sitnim borama koje su se pojavile pre izvesnog vremena.

posao: dozivotna landlady (ovom prilikom porucujem stanarki da mi izmiri dugovanja za tekuci mesec kako ne bi pala krv! jes' cula, nesavesna i nesuvisla zenturaco!). skole sam zaHebala te se kotrljam sasvim polako. do penzije cu da zavrsim. bar sam temeljita maximalno.

zodijacki znak: deva u deminutivu/ kantar

marital status: u srecnoj simbiozi i ekvilibrijumu sa samom sobom.

smejem se: stalno se cerekam, mada bi trebalo da povedem racuna jerbo imam par crnih plomAba koje umeju da zabljesnu tom prilikom. a i ne mog' se po'valiti melodicnom bojom glasa.

placem: uglavnom zasuzim tokom cerekanja a bas cmizdrim kad me izbezumi neki clan porodice.

pijem: mrzim vodu, al' rekose mi da cu biti sva toxic k'o britni ak' nastavim sa tom tradicijom, pa sad srknem povremeno. volim malinji sok, al' fabricki, ondak neke gazirane tj. sve, i visnjevacu al' domacu. pivo volem, al bez pjene. vino jok, mada vermut obozajem. jest', volim i koktele i zenska pica. kafu samo nes. ovu tursku cak i ne umem da skuvam te uvek ispadne abortusa koja moz' i da upokoji nekoga sa slabijim srcem.

jedem: e, ova kategorija seze do u bekonacnost. elem, bolj' da reknem sta ne volem: pi'tije, kavurmu, cvarke, gudetinu, ovcetinu, kravetinu, jaretinu, supu, cveklu (bljaaaak), ribu (osim tune i lososa) i sve ostale plodove mora. to bi bilo sve.

pusim: jok. nikad.

droze: tek to jok. samo ponekad pri migreni popijem neke medikamente trankvilizirajuceg tipa.

volem: zivuljke, sve, a osobito kucke i macke, da zgubidanim i plandujem, mlatim praznu slamu sa pojedinim osobama, da pesacim po ekoloskim sredinama, more, leto, paklenu vrucinu da mog' da razgolitim vito telo, da zderam u meku, da vozim biciklice mada ga at the moment ne posjedujem, da ceprkam oko kompa i bavim se piraterijom, da po vasceli dan slusam muziku i majem se okolo. bas ono sto bi se i ocekivalo od zenturace koja meri tries leta: ozbiljnost i savesnost, sa zacrtanim zivotnim ciljevima.

mrzim: jok vala, tu emociju ne poznam najbolje. samo povremeno zelim nekoga da sibnem i slomijem mu vilicu, ali to je valjda bes. that's all.

bojim se: trenutno nicega. valjda ce tako i ostati.

osobina: mozda nije osobina al' cijenim intelEgenciju, iskricavost, duhovitos'...nije da padam na dobrotu, iskrenost i veliko srce. i know, bitch sam. ipak.

final destination: elem, sva tropska, oz, nz, moze i uk+ireland iako nije bas toplo...ma nem pojma, samo sto dalje from here.

muzika: he, ovde ne mogu da odgovorim jerbo bih presla na drugu stranu. okvirno: mainstream, klasika (ovde nikako mainstream), acid jazz, nsto sto se 90-tih zvalo alternativa...uh, ova lista ne valja, al nema veze.

film: wow. vazi isto kao i za muziku. uglavnom, obozavam zlatno doba holivuda, francuski i brit film, neke teske drame, tu i tamo neku kinky & twisted komediju. mrzim titanik from the bottom of my heart, ne mogu da podnesem teen komedije, domace filmove poput ovih koji se sada snimaju. volim underground i nezavisnu produkciju ako je am film u pitanju, hitcha, kad me nije stra' neki azijski horror....e i crtice obozavam.

nick: very complicated to explain.

avatar: eh, dopadnu mi se ova umetnicka fotka, a i imam i vrlo tanko lisce na nogama, pe eto...
Jes' ti normalna?!
Ovo neka dok procita, trebace joj celo poslepodne. :doh:

I samo da potvrdim, sve je tacno, pogotovo delovi koji se odnose na bicikl (stvarno ne poseduje, ali obozava da vozi), hrana, dzabalebarenje, kosa i posao.

Odo' :bicikl:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Myself
Jes' ti normalna?!
Ovo neka dok procita, trebace joj celo poslepodne. :doh:
:nono: Samo 4 minute... :)
Korisnikov avatar
By Jumbo
Cao svima :) Ja sam svez :D Mislim nisam ali kao da jesam posto sam se kao, mislim registrovao odavno ali nisam mogao da se setim lozinke i ove boje na forumu me zbunjuju :)
Korisnikov avatar
By Dina
Jumbo,
Da nemas ti taj nick i na nekom drugom forumu? Na mom drugom forumu postoji mnogo drag momak sa tim nickom, tj. ja ga zovem Jumbic. Inace, ja sam tamo Grace (a postoji naravno i Will :wink2: ).

U svakom slucaju - dobro dosao :)
Korisnikov avatar
By Jumbo
Jaoooooo Grejsic moja slatka :D Ja ja da, jaaaaaa :D :P :avion: Zamisli koliko dugo mi je trebalo da svratim medju svojima :D

KISS za you and Willce :)
Korisnikov avatar
By Dina
Jao super sto si ti, bas se radujem :tamoamo: :bouncy: :klap: Imamo i nas kafic ovde "Dina i Seaman" pa svrati da ne offtopicarimo ovde...

Super sto cemo se druziti i na Nostu i na GS :kiss:
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Jumbo
Cao svima :) Ja sam svez :D Mislim nisam ali kao da jesam posto sam se kao, mislim registrovao odavno ali nisam mogao da se setim lozinke i ove boje na forumu me zbunjuju :)
ti si moj heroj :lol: :smeh: :lol:
Korisnikov avatar
By Tot
Jumbo, ko mi je na Nostu medju prvima pozeleo dobrodoslicu? Bas sam se obradovao kad mi je Dina smsovala da si dosao i ovde.

Budi mi dobro!

:) :) :)
By Swanheart
GODINE : 18...jos malo pa 19:maji:
*ZANIMANJE : ``skola`` :lol:
*VISINA : 182
*TEZINA : 68
*Licna Biblija:"Ex Ponto","Demijan"...
*KOSA : smedja...srednje duzine,mada trenutno imam neku ludu ideju da se osisam bas nekako ludacki :lood:
*OCI : zelene
*HOROSKOP : dupli rak:doh:
*STATUS:sama :cekam:
*SMEJEM SE:...da smejem se,cesto i previse
*PLACEM:retko se desava
*PUSIM&PIJEM: ne,ne:bljak:
*DROGA : ne
*MUZIKA : ma sve osim narodne:mjuza:
*FILM :ma ima ih puno...ne mogu sad da nabrajam
*BOJIM SE : paukova,mraka,zmija,belih miseva:uplasen:
*NE VOLIM :LAZ,gluposti(svoje)...
*VOLIM : jos malo pa cu da zaboravim znacenje ove reci
*ZASTO OVAJ NICK:pa volim istoimenu pesmu od Nightwisha,posebno deo:"In my world love is for poets,never the famous balcony scene..."

I tako...to dodjem ja u kratkim crtama
Korisnikov avatar
By tinkerbell
registrovao odavno ali nisam mogao da se setim lozinke
:smeh: :smeh: :smeh:

Welcome :D
Korisnikov avatar
By Jumbo
I to 2003 pa vidi sad ti to :D
Korisnikov avatar
By Gost
# Godina: 61
# Visina/Tezina: 168 / 92
# Kosa: seda
# Posao: Domacica i krojacica
# Licna Biblija: Veliki narodni kuvar
# Muzika: Nada Mamula, Jovanka Todorovic
# Film: Ko to tamo peva
# Status: Razvedena
# Region: Sumadija
# Smejem se: slatko i cesto
# Placem : na sahranama
# Pijem & Pusim? Taman posla, ne trpim ni duvanski dam, a samo ponekad popijem rakijicu pre rucka
# Droga?: Daleko bilo
# Volim: Moje komsinice i rodbinu
# Mrzim: Posao, sefove, ponedeljak, gradski prevoz... Bljuzgavu jesen i hladnu zimu.
# Bojim se: Rata i bombi i kriminalaca
# Obozavam: pesme Mire Aleckovic
By fazza
Hoce neko da stane na put ovim Zivadinkama, Veliborkama i ostalim
seljanchurama ili cu ja morati da uzmem STVAR u svoje ruke?:smeh:
Korisnikov avatar
By Gost
Originally posted by fazza
Hoce neko da stane na put ovim Zivadinkama, Veliborkama i ostalim
seljanchurama ili cu ja morati da uzmem STVAR u svoje ruke? :smeh:
Ju, crni fazzo, pa zasto takve stvari govoris ?
Korisnikov avatar
By ok_decko
JA:
:deda: Godine: 24
:misici: Vis/tež: 177cm/ vrloooo promenljiva
:mirnatetko: Kosa: tamno, tamno smeða
:hypno: Oci: smeðe
Posao: Job - hunter
:sluske: Muzika: sve u skladu sa raspoloženjem - mada za svoju dušu najviše slušam jazz i ambijentalnu
:kokice: Film: Nikad ne razgovaraj sa strancem (jedan od rethih gde negativac izlazi kao pobednik)
:setnja: Status: happily in love
:srbin: Region: Pancevo/Beograd
:zid: horoskop: ribe/vaga
:lol: Smejem se: stalno, k'o lud na brašno, bez preterivanja...
:rida: Placem: uf... retko dam oduska sebi na taj nacin
:pivce: Pijem: samo u društvu
:cigareta: Pusim: strastveni sam puša? :cigareta: :cigareta: :cigareta:
:tea: Droga: ne, nikako :)
:love: Volim: pozorište, vedre ljude, svakodnevne sitnice koje život ?ine lepšim
:cupakosu: Mrzim: -
:komp: Nick: nedostatak orginalnosti (priznajem)
:duh: Bojim se: bolesti
:foto: Avatar: to što vidite na avataru, e, to sam ja :)

Nadam se da me Smith ne?e tužiti zbog povrede autorskih prava:saint:
Korisnikov avatar
By Gost
Ja zaboravila da napisem da se i ja takodje bojim bolesti.
:blush:
Korisnikov avatar
By Hybrid
A koji je tvoj razlog što si od leta 2004 bila neaktivna na forumu? :burner:
Korisnikov avatar
By Gost
A sta te se samo tiche..

Nisam ja duzna tebi da polazem racune.
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by Živadinka Žiki?
A sta te se samo tiche..

Nisam ja duzna tebi da polazem racune.
Bila tete-Daliborka /Denijeva tvorevina/, pa kad mu dosadilo sad po?ela Živadinka Žiki?. Samo mi nije jasno kako je registrovao ovu još 2004.godine.
:spijun: :diplomac: :mirnatetko:
By just!N
Meni je to bzvz...mislim...zar neko ima toliko vremena za bacanje da je visestruka licnost na forumu?? Ne znam....ali ako je to istina.... :nope: :nazalost: ....??

:wtf:
Korisnikov avatar
By gari
Zar sumnjaš u moju "telegenciju". Pa, ima toliko prepoznatljiv stil pisanja. Uporedi pisanje teta-Daliborke /koja sada više ne može da se uloguje/ i teta Živadinke, koja je najnovija Denijeva zamlata. Dosadno mu, pa se tako šali.
:pokazuje: :up: :whatever:
By just!N
Nije da ne verujem....samo kazem da je to glupo....a ne znam da li je drugima smesno ili simpaticno...meni nije... :nope: ...ali ako ga (ili nju..nije ni bitno) to zabavlja i veseli..meni ne smeta.. :meda:
Korisnikov avatar
By gari
Ni meni ne smeta, ja volim da se šalim /kao što znaš/ i baš volim što je Deni izabrao taj na?in. Da se predstavlja kao "tetkica". Ako ve? nije?
:salut: :brada: :setnja:
Korisnikov avatar
By alekzandar
JA:
:deda: Godine: 20
:misici: Vis/tež: 177cm/ 65kg
:mirnatetko: Kosa: smeða
:hypno: Oci: smeðe
Posao: Job - eh....
:sluske: Muzika: u poslednje vreme ambijentalna, inace-pop, rok, metal, komercijala, klasika, stojim iza toga da svaki zanr moze dati nesto dobro...
:kokice: Film: 'de znam, ima ih dosta....
:setnja: Status: u vezi, pa jos i zaljubljen:love:
:srbin: Region: Mladenovac/Beograd
:zid: horoskop: devica/nesto...
:lol: Smejem se: kada je neko nesto lupi(uglavnom ja), kada sam srecan, kada volim...
:rida: Placem: kada mi je bas tesko...
:pivce: Pijem: kad mi dodje, mada retko...
:cigareta: Pusim: o, ne....
:tea: Droga: on
:love: Volim: mnogo toga, crtanje, zivotinje, prirodu, razne, samo meni jasne zasto, gluposti, njega(ovo je bilo ljigavo, al' nema veze...
:cupakosu: Mrzim: laz, nepravdu, kada me nerviraju nebitne stvari...
:duh: Bojim se: lazi, obmane, gresaka..
:foto: Avatar: ete me na avataru...
Korisnikov avatar
By Gost
Joj i ja mrzim nepravdu.

:blush:
By Swanheart
Rece Kalimero nepravda i stavi ljusku na glavu:minibounce:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 136
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!