Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By gossip
neke nebuloze kojih se ni ne secam kada se probudim :S
Korisnikov avatar
By nsc
ja sanjam samo na javi, a to vam ne mogu prepricati (nekima bih mogao pokazati :pervert: )
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
bivsu i njenu drugaricu, ali bukvalno kao matorke od po 80 godina.. a ja normalna, ko sad..

i kao pijemo u nekoj sumi, i bivsa me kulira.. i nesto se tu izdesavalo cega se ne secam i kako sam pocela da se derem na njenu drugaricu "opet si mi sve upropastila, gde je? gde je?!" kako je odgovorila "ide ka banovom brdu" probudila sam se..

2 sata sam nakon budjenja lezala u fetus polozaju sa praznom glavom..

ne znam koji mi je moj
Korisnikov avatar
By HalfJack
Zašto te nervira?

OT: Sanjao sam da se s jednim poznanikom poput psa valjam po podu na trećem katu moje srednje škole. :lol:
Korisnikov avatar
By badu
Već daaaniimaa sanjam kako vozim motor, bio to skuter (onaj redovan, ne onaj mali toster što zuji k'o mikrotalasna), kroser ili čoper. I mačke i psi me napadaju (u smislu da žele da me pojedu). Ali to 'e nevezano za vožnju.
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2419357#p2419357]HalfJack napisao:[/url]Zašto te nervira?
Verovatno zato što je prozaična, a i zato što me apsolutno ne zanima šta je ko ovde sanjao, a opet sam otvorio ovakvu temu. Vrhunac cinizma i hipokrizije.
Jedina svetla tačka u njoj je što je komercijalna i što je okupila velik broj postova i pregleda učinivši tako da u svoj forumski CV upišem i to da sam autor jedne veoma uspešne i postojane teme.
:ozbiljan:
Korisnikov avatar
By mOwbid
da sam izasla negde u bgu sa drugom i uzasno se napili i ujutru usli u neki gradski i ja tu zaspala, a kad sam se probudila, druga nema, a bus otisao negde ko zna gde. ja izadjem tu i pitam gde smo, neko 15to selo tamo, niko ne zna da mi objasni kako da se vratim, pa odem kod nekih likova u kucu da prespavam. drugi dan stopiram, stane mi neki lik kao ide do bga, kulkul, i odvede me jos dalje od bga. tu sam se probudila wtf
Korisnikov avatar
By mOwbid
Dante. kako crta u nasoj garazi.
Korisnikov avatar
By *Sandra*
sinoc...da kasnim zbog guzve u saoracaju na privatan cas iz nepoznatog predmeta. nakon tog casa prilazi mi Usein Bolt i pita za modne savete tj hoce da mu budem stilista. Otvara kofer, vadi neki sorc i hvali se kako ga je slozio. dalje se ne secam.
nidje veze, nit me zanima Bolt nit imam smisao za modu :shrug:
Korisnikov avatar
By Parton
Sanjao sam jebenu busilicu posto moj komsija vec danima renovira stan od 7 a.m. (kad ja idem da spavam) do 7 p.m. (kad se ja budim)!!! :neto: :rida: :rafal:

P.S.: Lazem, lezem u 5, budim se u 13...
Korisnikov avatar
By Parton
Da njoj saopstis kad je njena sa'rana?

hahahahahah
Korisnikov avatar
By 李香兰
Da. I da joj keva porucuje "da se ne izmotava i da ne izmislja da joj je lose nego da mora doci jer je red i cela familija dolazi".

:lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
Sanjala sam da mi je neki korisnik nezadovoljan tretmanom moderatora na forumu napisao u2u od dve strane :lol:

Posle toga sam imala jako lep san, kratak a izuzetno zgusnut razlicitim senzacijama. Odma po zavrsetku sam sanjala da sam se probudila i da je 6 popodne i da hocu ovaj lep san da ispricam nekome.

:)
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
sanjala sam bivsu, ali falila joj leva noga.. i ja se raspadam plakajuci i u sebi "ti si kriva, ti si kriva" o.O

pu, pu
Korisnikov avatar
By mega therion
:zid: da sam morala da ubijem najbolju drugaricu jer je presla na stranu nekih cudovista, sta ti ja znam... i neku bitku izmedju vojnika i tih cudovista u mom dvoristu...
Korisnikov avatar
By Partybreaker
Neko mi je ukrao motor iz autobusa. Pre nego što se to desilo, sasvim normalno sam sedeo u busu, držeći motor u krilu. Šta li je moglo da krene po zlu? xD
Korisnikov avatar
By Parton
Sinoc sam sanjao jako bizaran san, nmg tacno da se setiom o cemu se radi, ali znam da se prica vrtela oko toga da meni murija prisluskuje telefon i da hoce da me uhapse, onda se secam da sam bio u ludnici sa drugom, i posle da idem na more sa bratom i ujakom.... Fucked up.... :glupan: :superheroj: :seljache:
Korisnikov avatar
By Madonna
da mi soba u jednom ćošku ima vezu s okeanom i tu izlazi sirena svaki dan i mi se tako družimo, spavamo zajedno i kaže kako je udobno i dole ali ne kao i krevetu
e onda joj govorim da ako dođe nekad dok ja nisam tu da sačeka da se osuši pre nego što upali svetlo.
  • 1
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 106
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!