reche dominion, pre ove tipichne salve uvreda iznad, citiram ga "elem, pravdaj se pravdaj po obicaju. seres, pravis sranja, prozivash nas i onda se tu nesto satro iscudjavas sta cemo mi tu na temi. mmmmda!"
- pa, eto, sve i da je tako, a nije, dakle, sve i da je tako da "vas prozivam"- ti i pomenuti nikad ne izneverite! nikad! uvek se nacrtate bash odmah nakon mojih tzv. prozivki i pokazete da ste gori i od onog kako vas opisah! stoga, sve shto rekoh o vama, samo ste potvrdili i vishe!
dalje, jako dobro znam etimologiju rechi dominion te znachenje rechi dominion koju, (ne)zavisno od te etimologije, ta rech ima ili moze imati. i da, ne mora nuzno imati veze s dominantnoshcu, toga sam svestan. no, po samom etimoloshkom iskonu ima veze s latinskim dominus, dominantus itd.... a shto je originalno isprva znachilo upravo neshto povezano s prevlashcu, dominacijom.... bilo u kontekstu subjekta (osoba koja dominira, ima prevlast) ili objekta (pod dominacijom, pod prevlashcu... nekoga).
shta i koji kurac si ti imao na umu kad si sebi nadenuo nik koji imash, tvoja stvar, jebe mi se, ali da se prema meni godinama ponashash kao neki nakurcheni intimidator kojeg
se ja kao trebam plashiti, ochevidno je odavno. no, naishao si na tvrd orah, ja ti NE dozvoljavam da me tako tretirash (pa taman znachilo to spustiti se na tvoj smecarski olosharski nivo izrazavanja tj. jezik koji jedino razumesh, so be it!) a ti iz jeda shto ti pruzam otpor samo mene nazivaj svakakvim wannabe-psihijatrijskim terminima. a, zapravo celim tvojim ponashanjem samo pokazujesh da sam ja u pravu!