Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Synesthesia
Slažem se sa Denikom... :)
Mada, ipak mi je intrigantno to - "ozbiljna državna firma..."
Korisnikov avatar
By bern
ova tema postala je krajnje... ljupka.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2369386#p2369386]*deni* napisao:[/url]Bože, Vela, ti k'o da nisi pederka, pa još pederka u Americi.
To je deo šou biznisa.
Kakva bi on zvezda bio kada ne bi bio na meti oprečnih komentara ? To je potvrda njegove zvezdastoće i uspeha.
Zar bi Jelena Karleuša mogla da izdrži bez zlobnih komentara na svoj račun ? Da njih nije, ne bi imala potvrdu pred svetom i samom sobom da joj svi zavide na uspehu.
Bože, Vela i ti padaš na osnovnim stvarima... To je kao da ne znaš azbuku.. Bezveze...
:ozbiljan:

ja nisam gej trash i izvinjavam se shto nisam shkolovala kako stvari funkcionishu u trash svetu pa bio to i gej trash svet. :)
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2369574#p2369574]Vel boy napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2369386#p2369386]*deni* napisao:[/url]Bože, Vela, ti k'o da nisi pederka, pa još pederka u Americi.
To je deo šou biznisa.
Kakva bi on zvezda bio kada ne bi bio na meti oprečnih komentara ? To je potvrda njegove zvezdastoće i uspeha.
Zar bi Jelena Karleuša mogla da izdrži bez zlobnih komentara na svoj račun ? Da njih nije, ne bi imala potvrdu pred svetom i samom sobom da joj svi zavide na uspehu.
Bože, Vela i ti padaš na osnovnim stvarima... To je kao da ne znaš azbuku.. Bezveze...
Mmmmmm... .... really?.... mmm, really?.... REALLY?!?!?...

:maska:

ja nisam gej trash i izvinjavam se shto nisam shkolovala kako stvari funkcionishu u trash svetu pa bio to i gej trash svet. :)
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2369574#p2369574]Vel boy napisao:[/url]
...ja nisam gej trash
Kakve ima veze to da li si ti, ili nisi treš sa nepoznavanjem osnovnih principa šou biznisa ? To je isto kao kad učenik u školi ne zna tablicu množenja, pa kaže : '' Ali, znate, ja ne volim Kraš ekspres, pijem samo Benko '' . Nonsens.
A i ta tvrdnja da nisi treš ti je u najamanju ruku diskutabilna, mada mislim da se i bez diskusije može jednodušno odbaciti kao neosnovana.
:yes:
samo najnize jedinke unutar trash dela gej sveta mogu laprdati o show biznisu preko ledja i kroz ruganje "ekscentrichnom" Stefanu Radovicu, josh i imajuci u vidu u kojim je okolnostima ziveo i josh uvek zivi i kroz shta je sve prolazio i josh uvek prolazi.

to shto ti deni ne mozesh da svarish da nije svaki gej luckast poput tebe (rekoh ti vec- zabavan si mi dok si smeshan, kad pochnesh bivati uvredljiv i zajedljiv- tad se shtipni, odbroj do pedeset i vidi jesam li negde drugde! :) )
ili trash poput sixto-a, je vash problem. :)

'ajde sada OPET isti protagonisti isto sranje da pravite k'o pre mesec dana..... pozovi i dominiona, bbb-a, kakva josh trabanta pa nanovo.... :nokti:

p.s. jeste li svesni i ti deni i sixto da ste OPET PRVI pocheli s sranjima? :trep:
By Sixto
Ali miko, kako to da si ti uvek verni pratilac tog trash kombija. 'Ne idem po svadbama al volim zderat prasetine i nalivati se pivom'.

Kako to da uvek na necije pisanije ti doskakuces, pa onda taj neko mora da ide 'da vidi da li si ti tamo'. Opet si prva zamolila da ti se neko ukloni na tvom putu velikomucenice.

I ne treba tebi Dominion, ni Denika, ni Sixto, ni BBB... ti si dovoljna sama sebi, sa svima konflikt, sa svima u nadjebavanju, sa svima na 'vidi ima li me tamo'... Jednog momenta ces poceti sama sebi da dajes podrsku tom i tom postu.

Al boze moj, kad uvidis problem sopstvene felericnosti, mozda tad kazes sebi u lice 'da, zajebah se' pa prestanes nastavljati srcedrapateljne tirade o attention whore Radovicki. Jer upravo vi sestre milosrdnice, Franjevke, iskusenice, majke u crnom, kolo srpskih sestara, samostanke, majke Tereze, Ledi Dajane, Kapucinke, Karmelite, Dominikanke, Cistercinke, Benediktinke, Andjeline Dzoli ste zasluzne sto se psihic uopste nasao u medijima i dobio 5 minuta.

I posle svega nemate petlju reci 'da, Kralj je ipak go'.

Moja puna podrska kraljici narodne muzike, Deniki! :pusa:
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2369583#p2369583]Sixto napisao:[/url]Ali miko, kako to da si ti uvek verni pratilac tog trash kombija. 'Ne idem po svadbama al volim zderat prasetine i nalivati se pivom'....
Jeste. I kad se po običaju zadesi na nekoj svadbi ( a uvek se zadesi, iako u principu ne ide po njima ) vazda viče : '' Ja ću samo kratko ostati '', pa ode poslednji - '' Ja ću samo jedno malo parčence prasetine '' , pa pojede više i od naj'alavijih gostiju , - '' Meni samo pola čaše vina '', pa se do kraja oždere da moraju ispod stola da ga izvlače... I tako uvek.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2369583#p2369583]Sixto napisao:[/url]Ali miko, kako to da si ti uvek verni pratilac tog trash kombija. 'Ne idem po svadbama al volim zderat prasetine i nalivati se pivom'.

Kako to da uvek na necije pisanije ti doskakuces, pa onda taj neko mora da ide 'da vidi da li si ti tamo'. Opet si prva zamolila da ti se neko ukloni na tvom putu velikomucenice.

I ne treba tebi Dominion, ni Denika, ni Sixto, ni BBB... ti si dovoljna sama sebi, sa svima konflikt, sa svima u nadjebavanju, sa svima na 'vidi ima li me tamo'... Jednog momenta ces poceti sama sebi da dajes podrsku tom i tom postu.

Al boze moj, kad uvidis problem sopstvene felericnosti, mozda tad kazes sebi u lice 'da, zajebah se' pa prestanes nastavljati srcedrapateljne tirade o attention whore Radovicki. Jer upravo vi sestre milosrdnice, Franjevke, iskusenice, majke u crnom, kolo srpskih sestara, samostanke, majke Tereze, Ledi Dajane, Kapucinke, Karmelite, Dominikanke, Cistercinke, Benediktinke, Andjeline Dzoli ste zasluzne sto se psihic uopste nasao u medijima i dobio 5 minuta.

I posle svega nemate petlju reci 'da, Kralj je ipak go'.

Moja puna podrska kraljici narodne muzike, Deniki! :pusa:
- prvi pasus: ja NE popushtam uvek i stalno trash-u i otpadu!
- drugi pasus: korisnik deni je mene PRVI kao i uvek pocheo da zajebava. nauchice i on i ti da zajebavate nekog drugog, mozete pocheti od vashe vam najblize porodice, ali mene necete!!!

I, nije istina da ja na nechije pisanije doskakucem pa ovo, ono... ja sam TEBI prekjuche najuchtivije koliko sam ti mogao bio rekao shto sam rekao i iza toga stojim da PRESTANESH DA VREDJASH I SHIKANIRASH Stefana Radovica, da pustish Stefana Radovica na miru jer mu ti sixto nisi ni do noznih chlanaka! Da, Stefan Radovic, kakav je takav je ima u malom noznom prstu vishe vrednosti od tebe celog sixto, ok! sixto nisi od juche, jako dobro znam koliki si otpad!
na to, luckasti deni, kome se nisam uopshte nikako ni obratio, poshao mene da vredja i zajebava na njegov tipichan nachin......

Nije uopshte istina da me svi progone niti da se ja svadjam s svim forumashima, ti bi to sixto zeleo, znam ja, ali ja ovde imam vrlo pristojan broj jako lepih forumasha za chitati i koje cenim, ja jednostavno ne popushtam stalno otpadu!

Tachno ISTA, poznata manje-vishe sasvim konstantna ista GANGA trolova, godinama ista, mene shikanira na ovom forumu i ja vama odredjenima NE POPUSHTAM NITI CU IKADA jer ste mi dali materijal da imam vrlo loshe (kao shto i zasluzujete) mishljenje o vama.
ae sad sixto i denika, palite od mene!!!
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2369582#p2369582]Vel buljana napisao:[/url]
'ajde sada OPET isti protagonisti isto sranje da pravite k'o pre mesec dana..... pozovi i dominiona, bbb-a, kakva josh trabanta pa nanovo.... :nokti:

p.s. jeste li svesni i ti deni i sixto da ste OPET PRVI pocheli s sranjima? :trep:
ti bi radije lizao govnjiv chmar nego bar jednom u zivotu pregrizao govno i suzdrzao se od pominjanja bilo koga od nas :muva: kako je tvoj zivot jadan, tuzan, usamljen i patetican kad ovde morash da dolazish i trazis potvrdu i odobravanje. f dijagnoza...

*edit* ah, tek sad videh, da se pravda opet ni kriva ni duzna velbuljana. oces opet da mi saljesh pretece u2u-ove i da svima nama teatralno odbrusish u fazonu 'ja sam rekla ovo ono i zabranjujem vam od sad da mi se obracate' :rotflmao: o dzizs...
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2369727#p2369727]Vel buljana napisao:[/url]I, nije istina da ja na nechije pisanije doskakucem pa ovo, ono... ja sam TEBI prekjuche najuchtivije koliko sam ti mogao bio rekao shto sam rekao i iza toga stojim da PRESTANESH DA VREDJASH I SHIKANIRASH Stefana Radovica, da pustish Stefana Radovica na miru jer mu ti sixto nisi ni do noznih chlanaka! Da, Stefan Radovic, kakav je takav je ima u malom noznom prstu vishe vrednosti od tebe celog sixto, ok! sixto nisi od juche, jako dobro znam koliki si otpad!
na to, luckasti deni, kome se nisam uopshte nikako ni obratio, poshao mene da vredja i zajebava na njegov tipichan nachin......
ps. a ko si ti molimte kog mog kurca da bilo kome sta ti naredjujes i govoris. ko si ti da izigravas drvenog advokata bilo kome?
dabome, tu je i samozvani dominion..... :pokazuje:

svako IMA prava reagovati na stvari koje su protivne Pravilniku i Duhu Foruma, pa i ja!
Smatram da je protivno Pravilniku i Duhu ovog Foruma onakvo shikaniranje i vredjanje novajlije i zrtve heteroseksistichkog sveta- Stefana Radovica od strane nitkova kao shto su sixto itd.....I pored toga shto je sixto jedan nitkov koji je non-stop bio uzeo da vredja i shikanira Stefana Radovica, ja sam tom istom sixto-u prekjuche SASVIM KULTURNO I DOVOLJNO UCHTIVO PO PRAVILNIKU rekao u smislu da ostavi Stefana Radovica na miru vec jednom! na shta je usledilo denijevo luckasto vredjanje mene (ja NISAM DAO DOZVOLU deniju da se meni nezvan, totalno iznebuha, bezveze i zajedljivo mesha u moje komunikacije s DRUGIM korisnicima!!! molicu lepo!) te sixto-ovo danashnje/jucherashnje vredjanje mene i sad tvoje samozvani dominione vredjanje mene!

Vi morate da s hvatite da vasha klanovska, idiotska sranja ne mogu stalno da prolaze u ozbiljnim temama kao shto je zivot jednog gej dechka ugrozenog skoro na svakom koraku od strane antigeja! Ako ste tako zli, pokvareni, neozbiljni i ofenzivni onda se drzite TRASH ZONE i manite se ozbiljnih tema!!!
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2369751#p2369751]Vel buljana napisao:[/url]dabome, tu je i samozvani dominion..... :pokazuje:

svako IMA prava reagovati na stvari koje su protivne Pravilniku i Duhu Foruma, pa i ja!
Smatram da je protivno Pravilniku i Duhu ovog Foruma onakvo shikaniranje i vredjanje novajlije i zrtve heteroseksistichkog sveta- Stefana Radovica od strane nitkova kao shto su sixto itd.....I pored toga shto je sixto jedan nitkov koji je non-stop bio uzeo da vredja i shikanira Stefana Radovica, ja sam tom istom sixto-u prekjuche SASVIM KULTURNO I DOVOLJNO UCHTIVO PO PRAVILNIKU rekao u smislu da ostavi Stefana Radovica na miru vec jednom! na shta je usledilo denijevo luckasto vredjanje mene (ja NISAM DAO DOZVOLU deniju da se meni nezvan, totalno iznebuha, bezveze i zajedljivo mesha u moje komunikacije s DRUGIM korisnicima!!! molicu lepo!) te sixto-ovo danashnje/jucherashnje vredjanje mene i sad tvoje samozvani dominione vredjanje mene!

Vi morate da s hvatite da vasha klanovska, idiotska sranja ne mogu stalno da prolaze u ozbiljnim temama kao shto je zivot jednog gej dechka ugrozenog skoro na svakom koraku od strane antigeja! Ako ste tako zli, pokvareni, neozbiljni i ofenzivni onda se drzite TRASH ZONE i manite se ozbiljnih tema!!!
samozvani - sta god to znacilo tj. sta je spisateljica velbuljana 'tela da kaze. mislim da smo moj username dobro prostudirali kad ste i ti i ra ispale glupave za medalju pre cca godinu dana. ocigledno neki ne nauce od istorije.

elem, pravdaj se pravdaj po obicaju. seres, pravis sranja, prozivash nas i onda se tu nesto satro iscudjavas sta cemo mi tu na temi. mmmmda!
samozvani- jer si sam sebi nadenuo kao neki dominantni kurac nik Dominion pa se kurchish, serem ti se na dominantnost, a o kakvom drugom "blamu" ti u vezi tvog odvratnog nika govorish meni, pojma nemam!

i ponavljam- Vi gango trolova morate da s hvatite da vasha klanovska, idiotska sranja ne mogu stalno da prolaze u ozbiljnim temama kao shto je zivot jednog gej dechka ugrozenog skoro na svakom koraku od strane antigeja! Ako ste tako zli, pokvareni, neozbiljni i ofenzivni onda se drzite TRASH ZONE i manite se ozbiljnih tema!!!
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2369758#p2369758]Vel buljana napisao:[/url]Vi morate da s hvatite da vasha klanovska, idiotska sranja ne mogu stalno da prolaze u ozbiljnim temama kao shto je zivot jednog gej dechka ugrozenog skoro na svakom koraku od strane antigeja! Ako ste tako zli, pokvareni, neozbiljni i ofenzivni onda se drzite TRASH ZONE i manite se ozbiljnih tema!!!
LOL....ti, TI, ces da mi kazes sta cu i gde da radim. jedan nikogovic sa (sto ja kao laik mogu da zakljucim - mislim da ce doktori psihijatrije koji posecuju ovaj forum dati bolju F dijagnozu) shizofrenom manijom gonjenja ce meni da kaze sta i gde cu da radim. pogledaj samo sta pises i koliko si puko. gange, klanovi, antigeji heteroseksisticki teroristi - to je sve sto znash i sto si naucio da kazes. bbb-a nema vec 3-4 godine na forumu, ja dodjem i odem, sixto isto jedino ti o nama razmisljash, pisesh niti mozes da se otkacish nas k'o da smo ti na oku izrasli. u skokovima da odesh...
samozvani- jer si sam sebi nadenuo kao neki dominantni kurac nik Dominion pa se kurchish, serem ti se na dominantnost, a o kakvom drugom "blamu" ti u vezi tvog odvratnog nika govorish meni, pojma nemam!
ps. kao sto rekoh, ispala si glupava za medalju isto kao i ra (sto gore napisano dokazuje), jer posle one silne prepiske na nekoliko strana i dalje ne znash etimologiju imenice 'dominion' ne zato sto je to moj nik nego jedna cesce upotrebljavana rech u engleskom jeziku. mozda bi mogla vec posle 4 godine da umesto gange, klanovi, antigeji heteroseksisticki teroristi, naucish jos jednu rec? hmmmm....?
:roll: :pucaodsmeha:

reche dominion, pre ove tipichne salve uvreda iznad, citiram ga "elem, pravdaj se pravdaj po obicaju. seres, pravis sranja, prozivash nas i onda se tu nesto satro iscudjavas sta cemo mi tu na temi. mmmmda!"

- pa, eto, sve i da je tako, a nije, dakle, sve i da je tako da "vas prozivam"- ti i pomenuti nikad ne izneverite! nikad! uvek se nacrtate bash odmah nakon mojih tzv. prozivki i pokazete da ste gori i od onog kako vas opisah! stoga, sve shto rekoh o vama, samo ste potvrdili i vishe!

dalje, jako dobro znam etimologiju rechi dominion te znachenje rechi dominion koju, (ne)zavisno od te etimologije, ta rech ima ili moze imati. i da, ne mora nuzno imati veze s dominantnoshcu, toga sam svestan. no, po samom etimoloshkom iskonu ima veze s latinskim dominus, dominantus itd.... a shto je originalno isprva znachilo upravo neshto povezano s prevlashcu, dominacijom.... bilo u kontekstu subjekta (osoba koja dominira, ima prevlast) ili objekta (pod dominacijom, pod prevlashcu... nekoga).
shta i koji kurac si ti imao na umu kad si sebi nadenuo nik koji imash, tvoja stvar, jebe mi se, ali da se prema meni godinama ponashash kao neki nakurcheni intimidator kojeg :pokazuje: se ja kao trebam plashiti, ochevidno je odavno. no, naishao si na tvrd orah, ja ti NE dozvoljavam da me tako tretirash (pa taman znachilo to spustiti se na tvoj smecarski olosharski nivo izrazavanja tj. jezik koji jedino razumesh, so be it!) a ti iz jeda shto ti pruzam otpor samo mene nazivaj svakakvim wannabe-psihijatrijskim terminima. a, zapravo celim tvojim ponashanjem samo pokazujesh da sam ja u pravu! :)
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2369760#p2369760]Vel buljana napisao:[/url]:roll: :pucaodsmeha:

reche dominion, pre ove tipichne salve uvreda iznad, citiram ga "elem, pravdaj se pravdaj po obicaju. seres, pravis sranja, prozivash nas i onda se tu nesto satro iscudjavas sta cemo mi tu na temi. mmmmda!"

- pa, eto, sve i da je tako, a nije, dakle, sve i da je tako da "vas prozivam"- ti i pomenuti nikad ne izneverite! nikad! uvek se nacrtate bash odmah nakon mojih tzv. prozivki i pokazete da ste gori i od onog kako vas opisah! stoga, sve shto rekoh o vama, samo ste potvrdili i vishe!

dalje, jako dobro znam etimologiju rechi dominion te znachenje rechi dominion koju, (ne)zavisno od te etimologije, ta rech ima ili moze imati. i da, ne mora nuzno imati veze s dominantnoshcu, toga sam svestan. no, po samom etimoloshkom iskonu ima veze s latinskim dominus, dominantus itd.... a shto je originalno isprva znachilo upravo neshto povezano s prevlashcu, dominacijom.... bilo u kontekstu subjekta (osoba koja dominira, ima prevlast) ili objekta (pod dominacijom, pod prevlashcu... nekoga).
shta i koji kurac si ti imao na umu kad si sebi nadenuo nik koji imash, tvoja stvar, jebe mi se, ali da se prema meni godinama ponashash kao neki nakurcheni intimidator kojeg :pokazuje: se ja kao trebam plashiti, ochevidno je odavno. no, naishao si na tvrd orah, ja ti NE dozvoljavam da me tako tretirash (pa taman znachilo to spustiti se na tvoj smecarski olosharski nivo izrazavanja tj. jezik koji jedino razumesh, so be it!) a ti iz jeda shto pruzam otpor samo mene nazivaj svakakvim wannabe-psihijatrijskim terminima. a, zapravo celim tvojim ponashanjem samo pokazujesh da sam ja u pravu! :)
hehe, ako mislish da su ono gore salve uvreda onda si ti jako osetljiva...-ko orhideja sto je nikla na deponiji smeca. a tvoja 'smecarsko olosharska' iskustva necu komentarisati, vidi se da si bila i na nizim nivoima sama sa sobom :awesome: bouzhe, pitam se sta bi angra rekao na tvoje ccc ponashanje no no :giggle:

"naishao si na tvrd orah, ja ti NE dozvoljavam da me tako tretirash" waaaaaahahahahahahahahahaha, da citiram sixta, ziva nisam od ove izjave hahahahaha :roflmao: jao boze buljana smeshna si k'o bioskop. idi u holivud i poradi na pilot epizodi za kojekakav sitkom. izjave i fraze su ti zlata vredne :giggle: :isus:

pritisni f20 na tastaturi...tj. pritisni prst na celo pa ces da ubodesh na f20... srecno.

*edit* preuzmi medalju http://gay-serbia.com/forum/kako-se-dob ... 31s30.html" target="_blank

ah ko da je juce bilo, uopste se moja buljana nisi promenila :awesome: iste fraze, isti izgovori, ista opravdanja - zasto si zasluzila medalju "(jer, mi nismo duzni da tragamo za tvojim trkeljanjima i buncanjima o tome kako i zashto si ti sam sebi nadenuo taj nik" = "..shta i koji kurac si ti imao na umu kad si sebi nadenuo nik koji imash, tvoja stvar, jebe mi se.."
Korisnikov avatar
By *deni*
Mene u svetlu novog kursa ove diskusije zanima sledeće :
A što si ti, Vel boy, sebi nadenuo baš taj forumski nadimak ? Šta će ti to ?
Zašto nisi odabrao nick Common boy, možda ne bi bilo toliko zvučno, ali bi moguće bilo primerenije...
Nego ti uzeo baš da budeš Vel boy... Kakva je to nečuvena i nezapamćena pretencioznost ?
Je li ?
I niko ovde nije samozvani ako ga svi oslovljavaju datim nickom.
Tako da ne može da bude samozvani Dominion, već eventualno - odasvudzvani Dominion.
Isto tako si i ti odasvudzvani ( istina - i samoproglašeni ) Vel boy.
:yes:
By Sixto
O Sunce vam jebem, kud odo da spavam! Pa ovo je Cosby show!

Velinka, zeno, ti i dalje nekome ZABRANJUJES da ti se obraca! :lol:
Ali i dalje ne mozes da odolis pa uzvratis! :rotflmao:

Sto se ti uopste cimas na pisanje jednog 'otpada'. Sto te to toliko dodiruje miko?
Koliko imas nas kojima si zabranio obracanje, cije postove skrolujes, ali ipak odgovaras na njih, koliko nas koji ti ne zatrpavamo inbox, a ipak nas molis da to ne cinimo...

Miko, pa kako bas uvek ti? :lol:
By Sixto
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2369270#p2369270]Sixto napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2369265#p2369265]StefanRadović napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2368870#p2368870]*deni* napisao:[/url]Stefane, znaš onu scenu sa Pantićem i drugaricom Melitom ?

'' A šta Vas interesuje ? ''
'' Interesuje me kada ćete početi da RADITE.. ''

Dakle ?
:cekam:
Vec dve nedelje radim i prezadovoljan sam novim poslom u jednoj ozbiljnoj drzavnoj firimi...
S obzirom da kulinarski tehnicar od 19 godina ne moze biti direktor zavoda za izgradnju grada i sl, ja vas onda pitam, kako to da imate kao zvezda koja naplacuje intervjue tako niske kriterijume pa se zadovoljavate zanimanjem vozaca, kafe kuvarice, kurira i sl (ako ga uopste imate) jer spram struke i godina za vise radno mesto i niste?

:lol:
No, da se vratimo na temu. Stefane kad se vrnes od silnih obaveza i poslovnih ruckova, voleo bi da mi odggovoris na pitanje. Pusa!
Vel, preporucujem ti da ih ignorises.
Na forumu je uvek bilo i bice ljubomornih zivotaraka koji ti nisu ni do kolena, a bezobrazlukom se predstavljaju kao prepametni, jaki i surovi.
Oni to rade skoro podsvesno, kao odbrambeni mehanizam, jer jedino virtuelno, iza monitora mogu da glume ulogu bogom odabranih.
A kad se ugasi kompjuter i sine realnost, ti najbezobrazniji se chaure u stanu, zive pod strahom okruzenja i mrze sebe jer su kukavice. Onda se prejedaju i pushe od stresa, nemajuci snage da budu ono sto jesu. Stoga mrze sebe i ostatak sveta.

Sta da ti kazem... Mene siksto vec mesecima proziva. Tj, on misli da me proziva, haha.
Vidis da mi je cak poklonio i ceo svoj avatar i potpis.
No, rezolucija je sledeca: Samo se opustis i smejes budalama sto trace svoje vreme na tebe i poklanjaju ti paznju.
Na kraju, ipak si ti taj koji kad ugasi komp ide na posao, faks, putuje i zivi. A oni sede u sobi i smisljaju kako da te zajebu na forumu. hahaha.
Inace, forum je veoma bitan zivotni faktor svakom od nas. Da nema foruma, stvarno ne znam sta bih od zivota svoga :lol:
Korisnikov avatar
By blenta
stefane 19, ne moze on da ih se mane jer mu trebaju
naposletku oni su jedini sa kojima on prica

ostali:
nemojte da potcenjujete njegovu (stefana radovica) muku. to sto ste vi odrasli u istim i gorim uslovima pa trpite nije opravdanje nego je strasno. niko ne bi trebalo da trpi takve stvari ma koliko da je jak da podnese

a stefane radovicu
ti opet treba malo vise da mislis sta i zasto radis,
koliko god da si isprovociran izjave tipa ja naplacujem intervjue, jeca, ceca, gica
pa najavljivanje veze sa voditeljima, fudbalerima i kojecime
u stilu najave lokalnih turbo pevaljki i najave im novog maTRijala
je jako jako lose

lose po tebe, lose po nas i lose po sve jer time opravdavas sve lose sto ti zameraju
a pritom to prelivas na svakog pedera

zamisli nekog poplasenog klinca iz nekog malog mesta u srbiji
koji je u istoj frci sa roditeljima kao i ti iz istog razloga
i onda ti izaces u kuriru ili na tv sa takvim salvama idiotizma
okej je... donekle sto koristis haos za zadovoljenje svog ega i samopromociju
koliko je moralno je drugo, no nije okej da time odmazes svima koji su u istoj situaciji kao sto si ti doskora bio
samo cu odgovoriti deniju na konkretno pitanje koje mi je postavio:

- dakle, "misterija" mog nick-a je jasna odavno jer sam o tome pisao a ko je hteo da chita saznao je. moj nick je - prva tri slova mog imena te rech boy. tako teshko za skopchati? :drama:

@stefan19, u pravu si sve shto reche, :kiss: znam ja to, samo dosta je bilo mog popushtanja otpadu! eno, sixto i dominion (a, blenta, poznato, ko drugi, im se pridruzio) opet lazu u (bes)mislu kako navodno ja "sa svakim na forumu onako komuniciram"- njihov wishful thinking, ja samo pricham jezikom kojeg godinama mahom JEDNA TE ISTA, POZNATA ganga trolova razumeju.

@blenta, i sam znash da lazesh ali te to ne sprechava.....
naprotiv, blentO, svakog dana na ovom forumu ima vrlo dobrih primera kako ja pricham i komuniciram s pristojnim, finim forumashima, chak i onda kada i ako se ne slazemo u nechemu. najnoviji i najbrzi primer koji mi pade na pamet - dijalog izmedju antibiotic-a i mene u kolumni Religija u temi Shta ateisti mogu da nauche......, idi pa vidi, ako hocesh kako se s zavredjujucim, zasluznim, pristojnim forumashem MOZE komunicirati chak i ako se ne slazemo u nechemu! a, tek da ni ne pominjem odlichne diskusije koje vodim s brojnim drugim finim i pristojnim forumashima kad se slazemo ili ne.
ali, sixto, dominion ( a vidim i ti) niste u toj kategoriji, stoga, odj.!
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2370044#p2370044]Vele buljson napisao:[/url]samo cu odgovoriti deniju na konkretno pitanje koje mi je postavio:

- dakle, "misterija" mog nick-a je jasna odavno jer sam o tome pisao a ko je hteo da chita saznao je. moj nick je - prva tri slova mog imena te rech boy. tako teshko za skopchati? :drama:
tsk tsk, dupli arsin, tvoj nik treba svi da skopcaju, citaju i da te prate a moj, da te citiram (iako si sama pokrenula pitanje mog nika): "jer, mi nismo duzni da tragamo za tvojim trkeljanjima i buncanjima o tome kako i zashto si ti sam sebi nadenuo taj nik". sama izjava pokazuje kolicinu lazi i kontradiktornosti u svemu sto izlajesh. veoma 'fer i principijelno' sa tvoje strane. mada se pokazuje i 'principijelnost' izjave "samo cu odgovoriti deniju" pa krenuo svima redom da odgovara, da se pravda i optuzuje neistomisljenike.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2370044#p2370044]Velijana napisao:[/url]
@stefan19, u pravu si sve shto reche, :kiss: znam ja to, samo dosta je bilo mog popushtanja otpadu! eno, sixto i dominion (a, blenta, poznato, ko drugi, im se pridruzio) opet lazu u (bes)mislu kako navodno ja "sa svakim na forumu onako komuniciram"- njihov wishful thinking, ja samo pricham jezikom kojeg godinama mahom JEDNA TE ISTA, POZNATA ganga trolova razumeju.
tuzan dan za nekoga kad krene da se sa stefanom-"help me i have a cock up my ass, should i massage it vigorously up and down with my sphincter so i can relieve its swelling or what?"-19 solidarishe i objasnjava :pop:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2370044#p2370044]Vel'ka buljasica napisao:[/url]
@blenta, i sam znash da lazesh ali te to ne sprechava.....
naprotiv, blentO, svakog dana na ovom forumu ima vrlo dobrih primera kako ja pricham i komuniciram s pristojnim, finim forumashima, chak i onda kada i ako se ne slazemo u nechemu. najnoviji i najbrzi primer koji mi pade na pamet - dijalog izmedju antibiotic-a i mene u kolumni Religija u temi Shta ateisti mogu da nauche......, idi pa vidi, ako hocesh kako se s zavredjujucim, zasluznim, pristojnim forumashem MOZE komunicirati chak i ako se ne slazemo u nechemu! a, tek da ni ne pominjem odlichne diskusije koje vodim s brojnim drugim finim i pristojnim forumashima kad se slazemo ili ne.
ali, sixto, dominion ( a vidim i ti) niste u toj kategoriji, stoga, odj.!
vidim lista/kategorija ljudi sa kojima ne pricas raste eksponencijalno...cudno. i hvala ti sto si po hiljaditi put pokazala svoje zmijske noge tj. nacin na koji pricas sa ljudima sa kojima se ne slazesh - kao najobicnija besprizornjakusa, koja odmah proziva ljude lazovima, gangama, trolovima i u svemu vidi teoriju zavere. a i kao principijelna kamenjarka, nisu ti ni psovke strane. sto se i vidi u zadnjem redu gde si castila blentu koji nema nikakve veze ni sa denijem, ni sixtom, ni bbb-om, angrom, ni samnom kao i gomilom drugih ljudi kojima si zabranila da ti se vishe ne obracaju... to sto si stavila tacku na odj. ne znaci da si ti nesto sad fina gospodja. ako ces vec da psujesh onda stegni muda ako ih imas i napisi 'odjebi' - gopodjo 'fer i principijelno' sa duplim arshinima. zivo me interesuje da li bi i antibiotic bio socno pocascen da je dosao na ovaj topic i rekao nesto sto nije tebi po volji...?
:roll: :pucaodsmeha:
- sasvim krivo me citirash tj. umecesh mi rechi koje nisam rekao, domino! ja rekoh ovo - shta i koji kurac si ti imao na umu kad si sebi nadenuo nik koji imash, tvoja stvar, jebe mi se, ali da se prema meni godinama ponashash kao neki nakurcheni intimidator kojeg se ja kao trebam plashiti, ochevidno je odavno.
a NE "jer, mi nismo duzni da tragamo za tvojim trkeljanjima i buncanjima o tome kako i zashto si ti sam sebi nadenuo taj nik". :nono:
dakle, kad vec citirash, citiraj kako treba, ne lazi i ne menjaj moje rechi, domino!

vidim, fino si stefan19-og OPET izvredjao, samo zbog tog bi trebao popiti trajni ban, domino!

dalje, ne raste lista- blenta je takodje poznati deo gange, on u malo novije vreme odluchio da vam se pridruzi, no, eto vam ga!

a, da je antibiotic doshao ovde i rekao neshto shto meni nije po volji, kulturno bi se iskulirali sve dok je i njegovo to neshto shto nije meni po volji- recheno na pristojan i po Pravilniku primeren nachin. :yes:

ja uopshte NE patim za tim ko ce, kako ce, da li ce, nece li.... neko (bilo ko) se samnom slagati ili ne, vec INSISTIRAM NA UPRAVO JEDNAKIM ARSHINIMA ZA SVE PRISTOJNE FORUMASHE KOJI POSHTUJU PAVILNIK, a ti dominusho se mozesh rugati tome kolikogod hocesh, ovako ce biti! :)
By Sixto
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2369877#p2369877]stefan19 napisao:[/url]Vel, preporucujem ti da ih ignorises.
Na forumu je uvek bilo i bice ljubomornih zivotaraka koji ti nisu ni do kolena, a bezobrazlukom se predstavljaju kao prepametni, jaki i surovi.
Oni to rade skoro podsvesno, kao odbrambeni mehanizam, jer jedino virtuelno, iza monitora mogu da glume ulogu bogom odabranih.
A kad se ugasi kompjuter i sine realnost, ti najbezobrazniji se chaure u stanu, zive pod strahom okruzenja i mrze sebe jer su kukavice. Onda se prejedaju i pushe od stresa, nemajuci snage da budu ono sto jesu. Stoga mrze sebe i ostatak sveta.

Sta da ti kazem... Mene siksto vec mesecima proziva. Tj, on misli da me proziva, haha.
Vidis da mi je cak poklonio i ceo svoj avatar i potpis.
No, rezolucija je sledeca: Samo se opustis i smejes budalama sto trace svoje vreme na tebe i poklanjaju ti paznju.
Na kraju, ipak si ti taj koji kad ugasi komp ide na posao, faks, putuje i zivi. A oni sede u sobi i smisljaju kako da te zajebu na forumu. hahaha.
Inace, forum je veoma bitan zivotni faktor svakom od nas. Da nema foruma, stvarno ne znam sta bih od zivota svoga :lol:
Cuti bre jebivetre kad ne znas o cem pricas, sam je rekao, drugar ti niti putuje, niti studira, niti 'zivi', vec je na programu socijalne pomoci iz razloga nemanja posla zbog krize u USA! :lol:

Sto je tragicno, nije da se smejem, naprotiv...
ja to nisam nigde tako rekao niti je bash tako, a sve i da jeste zar bi to bilo za posramljivanje MENE zbog tog, zar bi to bilo za ruganje ili snobovsko sazaljevanje? koliki skot i dushevno djubre neko treba biti da bi to radio osobi koja zaista jeste u takvoj situaciji??? :trep: i, shto lazesh da se ne smejesh, kad se vec smejesh, a zeleo bi meni? je li ti sad konachno jasno koliko GOVNO ti sixto stvarno jesi?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!