Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

antidotman84 napisao:

Svako neka zivi u skladu sa svojim potrebama,sve dok one ne ugrozavaju slobodu izbora i zivljenja drugih ljudi.

i ono sto je najstrasnije je to da sam gore napisanu recenicu uvek namenjivao homofobima.
Malo razocaravajuce i zalosno sto je na ovom mestu izgovaram,zar ne?
mnogo manje razocaranje od toga sto je rijec o praznoj floskuli bez znacenja, koja se redovito ponavlja i koje se ama bas nitko ne drzi.

sta uopce znaci "svako neka zivi u skladu sa svojim potrebama"? :roll:
evo, cetveroclana obitelj ima potrebu za trosobnim stanom, poslovima za mamu i tatu, opcijom da odu na dvotjedno ljetovanje itd. to su dakle njihove potrebe. e, sad, kako da ljudi zive u skladu sa svojim potrebama ako za to nemaju ni osnovne mogucnosti, ako je stan jednosoban, mama je na cekanju a tata radi na crno? djeca mogu na more iskljucivo ako ce se zaposliti kao animatori ostarjelim nijemcima u nekom privatiziranom hotelu. hm, ta grozna obitelj, oni ne uspijevaju zivjeti u skladu sa svojim potrebama! :pljuje:

takodjer, nitko u ovom topicu ne ugrozava niciju slobodu izbora. samo komentiramo razlicite izbore. :)
P.S.
Autovan sam,delu porodice i prijateljima.
:P
je li to vise ili manje od 16 ljudi? :roll:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!