Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By HPLC
On nije. Samo napred, da imamo valjanog "ambasadora".

Dosadili su mi ljudi koji reket u ruci držali nisu, ali su svakako samoproklamovani teniski eksperti..

Peace :kiss:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne smara on, smaraju ljudi koji njegove pobede doživljavaju kao svoje :gubitnik:

Inače, nije mi prijao prethodnih par godina, više sam uživao u ženskom tenisu, ali poslednjih mesec, dva mi je podnošljiv.
By Manboy
Nas najveci ambasador ikada, ucinio je za ime ove zemlje vise od bilo koga...I konacno neka pozitivna asocijacija na nas, slozicete se...Mozete da mislite o njemu sta hocete, ali kad god na nekom turniru podigne pehar sa majicom na kojoj pise Srbija, kad god u svetskim medijima pored njegovog imena napisu The Serb, to nam vredi itekako...Ovoj zemlji to prosto ocajnicki treba, nekoda nas pozitivnoscu, radom i talnetom predstavi u najboljem svetlu...Da li nasi mediji i iljudi oko njega ponekad zalaze u preterivanja te vrste to je druga stvar...
Temu treba zakljucati! :p :njanjanja:
Korisnikov avatar
By nsc
Originally posted by Manboy
Nas najveci ambasador ikada, ucinio je za ime ove zemlje vise od bilo koga...I konacno neka pozitivna asocijacija na nas, slozicete se...Mozete da mislite o njemu sta hocete, ali kad god na nekom turniru podigne pehar sa majicom na kojoj pise Srbija, kad god u svetskim medijima pored njegovog imena napisu The Serb, to nam vredi itekako...Ovoj zemlji to prosto ocajnicki treba, neko da nas pozitivnoscu, radom i talentom predstavi u najboljem svetlu...Da li nasi mediji i ljudi oko njega ponekad zalaze u preterivanja te vrste to je druga stvar...
:odlicno:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Novak me nije smorio ali sa druge strane smorile su me pojedine jebene cinicne tetketine i pojedine vecno nadrkane dajkache koje nista drugo ne rade osim sto pljuju po forumima sve i svakoga i tako lece svoje frustarcije....pa im savetujem da izdvoje koji dinar za psihijatra jer internet nije adekvatna zamena :sudija:

:cowboy:
Korisnikov avatar
By IriS
^ e nek si im rekao.

samo, pitam se pitam, koliko se ovakvim "izlivom" komplimenata razlikuješ od njih?
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by nsc
Originally posted by Manboy
Nas najveci ambasador ikada, ucinio je za ime ove zemlje vise od bilo koga...I konacno neka pozitivna asocijacija na nas, slozicete se...Mozete da mislite o njemu sta hocete, ali kad god na nekom turniru podigne pehar sa majicom na kojoj pise Srbija, kad god u svetskim medijima pored njegovog imena napisu The Serb, to nam vredi itekako...Ovoj zemlji to prosto ocajnicki treba, neko da nas pozitivnoscu, radom i talentom predstavi u najboljem svetlu...Da li nasi mediji i ljudi oko njega ponekad zalaze u preterivanja te vrste to je druga stvar...
:odlicno:
:lol: Meni je smesan manboy's post. Ambasador? Zemlji to ocajnicki treba? Sta to?

Vise bih ga cenio da igra samo za sebe, a ne "sa zastavama Srbije". Njegov teniski uspeh je njegov uspeh, i to postujem. To sto se frlja sa nacionalnim obelezjima, to mi se ne dopada.

Inace, ne cenim ga vise od obicne prodavacice u Maksiju po pitanju "patriotizma". Mlad je i valjda ce jednog dana shvatiti da ne treba preterano gurati prste u politiku i nacionalizam.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by IriS

^ e nek si im rekao.

samo, pitam se pitam, koliko se ovakvim "izlivom" komplimenata razlikuješ od njih?
Moras nekad tako da bi te razumeli jasno i glasno :D
Sila se samo sile bolji :sudija:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Krst oko vrata, turn off!

Prilično je sočan bez odeće, dok u odeći deluje mnogo mršavo.
A svakako bih mu stavio kesu na glavu i zajahao samo tako.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Al zato noge i donji stomak :mljac:

Izabrati poze gde mu ne gledaš u facu i problem rešen.
Korisnikov avatar
By Sunce
Meni nema ruznu facu. Meni je sweet.:sunce:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Originally posted by Dirrty

Krst oko vrata, turn off!

Prilično je sočan bez odeće, dok u odeći deluje mnogo mršavo.
A svakako bih mu stavio kesu na glavu i zajahao samo tako.
I ja sve isto, samo mi ne bi trebala nikakva kesa :lol:
By Manboy
@Sunce: Pa maco, kada neko iz neke zemlje radi nesto pozitivno i promovise uspeh, sport, nesto lepo, bilo sta, onda se i kontekst za tu zemlju menja u skladu sa tim...Cela stvar dobija jos vise na znacaju ako je to zemlja gospodina Milosevica, ne ponovio nam se, i ako je godinama gradjena negativna reputacija za Srbiju. Sada ime te zemlje koje stoji odmah pored neceg pobednickog, lepog svakako moze dobiti neke pluseve... :)
Ja ne sumnjam da Novak pre svega igra za sebe, tenis i jeste pojedinacni sport, i to je potpuno ok i to tako i treba...Ali zasto on toliko potencira da je iz Srbije, pa bas zato sto on ipak pomalo igra i za nju i svestan je kao i mi ovde sta joj to znaci...I to je jako lepo s njegove strane.
Zar ne biste voleli da kad nekom strancu kazete za Srbiju, prva asocijacija bude pozitivna? To je nesto na cemu se mora jako strpljivo i predano raditi, povratiti imidz zemlje, a Novak je nasa izvrsna prilika! Podvlacim, on igra prvo za sebe ali ocigledno svojom voljom on to radi i za Srbiju, jer je voli...
Korisnikov avatar
By Sunce
Izvini, meni je muka od tih gluposti - ambasador, pa ambasador. On je teniser i tu stavimo tacku.
Korisnikov avatar
By Zvonce87
Originally posted by poslednjalatica
Originally posted by HPLC
Dosadili su mi ljudi koji reket u ruci držali nisu, ali su svakako samoproklamovani teniski eksperti..
Kao novakov tata na primer?
Bljak.
Podseca me na tatu Amy Winehouse, koji je, covek, izdao i svoj album sada, ali je, za razliku od Novakovog oca, lepo priznao da ne bi nikada mogao uciniti nesto slicno da nije nje. Grebatoriiii.

Enivej, da, Novak me je smorio. Postujem ja sve to, ali daaj, ajde jednom da mi dan pocne ili se zavrsi necim ili nekim drugim?
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!