Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by HPLCKao novakov tata na primer?
Dosadili su mi ljudi koji reket u ruci držali nisu, ali su svakako samoproklamovani teniski eksperti..
Originally posted by poslednjalaticaVerovatno ga sin podučio
Dosadili su mi ljudi koji reket u ruci držali nisu, ali su svakako samoproklamovani teniski eksperti..
Originally posted by Manboy
Nas najveci ambasador ikada, ucinio je za ime ove zemlje vise od bilo koga...I konacno neka pozitivna asocijacija na nas, slozicete se...Mozete da mislite o njemu sta hocete, ali kad god na nekom turniru podigne pehar sa majicom na kojoj pise Srbija, kad god u svetskim medijima pored njegovog imena napisu The Serb, to nam vredi itekako...Ovoj zemlji to prosto ocajnicki treba, neko da nas pozitivnoscu, radom i talentom predstavi u najboljem svetlu...Da li nasi mediji i ljudi oko njega ponekad zalaze u preterivanja te vrste to je druga stvar...
Temu treba zakljucati! :p
Originally posted by nscMeni je smesan manboy's post. Ambasador? Zemlji to ocajnicki treba? Sta to?
Originally posted by Manboy
Nas najveci ambasador ikada, ucinio je za ime ove zemlje vise od bilo koga...I konacno neka pozitivna asocijacija na nas, slozicete se...Mozete da mislite o njemu sta hocete, ali kad god na nekom turniru podigne pehar sa majicom na kojoj pise Srbija, kad god u svetskim medijima pored njegovog imena napisu The Serb, to nam vredi itekako...Ovoj zemlji to prosto ocajnicki treba, neko da nas pozitivnoscu, radom i talentom predstavi u najboljem svetlu...Da li nasi mediji i ljudi oko njega ponekad zalaze u preterivanja te vrste to je druga stvar...
Temu treba zakljucati! :p
Originally posted by IriSMoras nekad tako da bi te razumeli jasno i glasno
^ e nek si im rekao.
samo, pitam se pitam, koliko se ovakvim "izlivom" komplimenata razlikuješ od njih?
Originally posted by DirrtyI ja sve isto, samo mi ne bi trebala nikakva kesa
Krst oko vrata, turn off!
Prilično je sočan bez odeće, dok u odeći deluje mnogo mršavo.
A svakako bih mu stavio kesu na glavu i zajahao samo tako.
Originally posted by Sunce.
On je teniser i tu stavimo tacku.
Originally posted by Clockwork Orangekoje butine, jos 10ak kila gore i bice covek mog zivota
Originally posted by LeDeNa_Istina.
Originally posted by Sunce.
On je teniser i tu stavimo tacku.
I to najbolji u ovoj godini.Nadam se da ce biti broj 1.
Originally posted by poslednjalaticaBljak.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!