Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Da ne znam da iza entiteta Loni postoji celjade - pomislio bih da je Status uspio da nadje nacin da registruje 2 profila.
:doh:

baj d vej, tako si to sve lijepo osmislio - a onda ovdje provalio sve to. Posto i nacionalisti dolaze na nas forum - nisi ti jedini koji zna za vise sajtova.

Btw, registrovan sam na stormfrontu vec godinu dana.
By loreenche

Originally posted by ~ Le Saint X ~

Vala, ja sam totalno objektivno subjektivno ocenio
ulfuru dao poene samo jer je sladak...
no,ako cemo vec da budemo subjektivno objektivni
onda bi ga skinuo
sa liste
i
ubacio lokiboj_ns

pa do'r', svakom njegov kriterij :)
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by *deni*

Aha, ti bi dakle da se zajebavaš sa sigurne distance, iza monitora, a mene bi da šalješ mečki na rupu.
Lepo si to smislio, lepo...
:evilwait:

:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by Loni

Zato umesto glasova na ovom, očekujem priznanje za nesebičnu borbu :awesome: na forumu nacionalista, gde sam se registrovao kao šarmantna devojka (avatar s kikicama) i ubeđivao tamošnji puk da greše u svojoj vascelikoj fomofobiji.
:D
a mogu misliti koliko si tek puta kliknuo 'like' na fejsbuku u ime viseg cilja opcepederskog oslobodjenja. :wow:
Korisnikov avatar
By *deni*
Hajdemo sad na jedan muzički intermezzo, ide jedna eksplozivna pesma, a sledeći glasači neka pripreme svoje odluke...
:cheer: :cheer: :cheer:

''
Korisnikov avatar
By disaster blue
Ja sam kao i uvek subjektivan.. :smeh:
pa evo ovako...

1-str00ja
2-Deni
3-Ledena
4-Vetur
5-Sanja S.
6-Zwezdica
7-Heartkiller
8-Jenny
10-uni
12-Blondy (ciganin hvali svoga konja) :smeh:
Korisnikov avatar
By bas bleu
Originally posted by Popeye

Zato umesto glasova na ovom, očekujem priznanje za nesebičnu borbu :awesome: na forumu nacionalista, gde sam se registrovao kao šarmantna devojka (avatar s kikicama) i ubeđivao tamošnji puk da greše u svojoj vascelikoj fomofobiji.
a mogu misliti koliko si tek puta kliknuo 'like' na fejsbuku u ime viseg cilja opcepederskog oslobodjenja. :wow:
:lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
Zahvaljujem se na novopristiglim glasovima, sad je ponovo vreme za jedan muzički intermezzo, po izboru muzičkog urednika ove teme.
Jedna prava kompozicija za jedno pravo romantično subotnje veče...
:sveca:

''
Korisnikov avatar
By Loni

112 puta s realnog i oko 600 puta s ,,alternativnog'' profila.
Šta ću kad borbu za gej oslobođenje s'vatam krajnje ozbiljno! ^^
Korisnikov avatar
By *deni*
Evo ovako… Saopštenje.
Pošto je još tokom ranijih godina u Izborima za zvezdu primećeno da određeni korisnici špekulišu i taktiziraju tako što izbegavaju da glasaju do poslednjeg momenta ( ili uopšte ne glasaju ), ne bi li time poboljšali svoje izglede za što je moguće povoljniji plasman na konačnoj tabeli, organizacioni odbor Izbora za Zvezdu Foruma, održao je sastanak u suženom sastavu – Loni, kao idejni tvorac, autor forumskog Izbora za zvezdu i *deni* ( odnosno ja ), kao aktuelni vlasnik licence za ovaj Izbor.
Na sastanku je odlučeno da se , pre svega u cilju dizanja nivoa objektivnosti i reprezentativnosti ovog Izbora, uvedu sledeća dodatna Pravila :

1. Svako ko pretenduje i puca na titulu u ovom Izboru, mora da glasa. Ko ne glasa, nema pravo ni da učestvuje u trci.

2. Uvodi se Drugi krug ( FINALE ) takmičenja, u koji će ući 32 kandidata, koji budu imali najviše sakupljenih poena u Prvom ( tj. ovom krugu ). Predviđeni datum za početak drugog kruga je 01.12.2010. godine.

3. Bez obzira na broj osvojenih poena, kandidati koji do 01.12.2010. godine ne objave svoje odluke o raspodeli poena u prvom krugu, biće diskvalifikovani iz daljeg takmičenja.

Organizacioni odbor Izbora za Zvezdu Foruma 2010.
Korisnikov avatar
By Srklet

112 puta s realnog i oko 600 puta s ,,alternativnog'' profila.
Šta ću kad borbu za gej oslobođenje s'vatam krajnje ozbiljno! ^^
mozda da je zapocnes sa sobom, te ukines lazni fejsbuk-profil. :party:
Korisnikov avatar
By Loni
@ Deni
Bravo! :)
Pošto je usvojeno nešto i od mojih predloga, pristajem da u drugom krugu redovno brojim i pravim šarene table.

@ Badžorušitelj
Stoput smo se svađali na temu o autovanju.
Shvatio sam da je tvoja formula da je najbolje autovati se, ali moj princip je ko proceni da ima snagu da se autuje nek se autuje, a ko proceni da nema snagu za tako nešto (izgubiće posao, podršku roditelja u životu itd) nek se ne autuje, ali DA BRANI GEJEVE iz pozicije neutralnog borca za ljudska prava.
Sa poznanicima iz mojih odelenja i bivših radnih mesta dosta sam se pokačio oko gej prava, ali kad bi im se i autovao ne znam da li bih smeo da proslave mature.
No to je sad druga tema.
Korisnikov avatar
By Loni
Inače zbog novog saopštenja morala je da se otvori nova tema
sa jasno istaknutim pravilnikom na samom početku.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!