Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Mars
Originally posted by Dina
Znam i ja takve primere a i moja majka pa je zato navodim da je to dobro... Jedna Amerikanka koju smo znali isla je s majkom iz grada koji je udaljen 200 km od mesta gde se odrzavala gay parada samo da bi prisustvovala tom dogadjaju i podrzala ga. A i ona i majka strejt...
To nisu primeri - to je životni stil. Sramota je da NE budeš tamo kao pojedinac. Nedopustivo da nisi tamo ako si neka institucija, ustanova...

Imam neke slike, gde da ih stavim?
Mislim da u Aktivizmu ima nekih tema o paradama iz inostranstva pa mozda tu...

Eh... daleko je Amerika, nazalost... Mada i da se priblizimo Evropi dosta ce biti... Napisah vec da je ambasador Svedske rekao kako kod njih dodje po 15000 ljudi na paradu i medju njima premijer... i ponudio da on dodje na nasu sledecu... Mozda to treba iskoristiti - zvati strane ambasadore, pa ce policija morati da zastiti paradu... nece valjda Slobinim stopama u rat sa celim svetom, pretpostavljam da je ta prica gotova :lija:
Korisnikov avatar
By Neve
A šta ne znate da je Winterče alergična na facijalne pirseve? :giggle:
Za tetovaže nisam sigurna, ipak priča sa mnom. :P
No da, već sam off.
Hmm mene ovo podsjeća na onaj jadni pokušaj održavanja Queer Festivala ovdje u Sarajevu. Zapravo nisam pratila priču, pa ću se ipak suzdržati poređenja.
Korisnikov avatar
By Winter
Originally posted by m..
Originally posted by Winter
@sitnicava i m...

objasnila sam na prethodnoj strani......ali verujem da vi i dalje ne vidite siru sliku, zabrazdili ste u 'hoćemo prajd pošto poto '' (nemam pojma jel se tu nesto pise odvojeno :nesiguran: )
objasnila si ti stosta na prethodnoj strani, nego mene je zanimalo samo jedno: zato ti smeta majdina mindjusa?

mislis da to smeta imidzu lgbtiq populacije?
mislis da je neestetska?
mislis da bi pred cas nemackog i pojavljivanje u medijima istu trebalo skinuti?
___________________________ <- dopisati po zelji.

da
ne zanima me
da i da ako se radi o borbi za nasa prava...ne,ako prica nesto u svoje ime....
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by RACABG

iris zna se kako treba da se izgleda , a onako se izgleda kada cevcis pivo ispred dragstora .

dzabe sto on ima sta da kaze ako izgleda kao kloshar ......

meni kada bi radnik doshao onakav na posao vratio bi ga kuci bez problema jer necu da mi plashi saradnike i komitente.
ne znam kako treba da se izgleda. ko to odredjuje?
meni su one izgledale sasvim normalno, šareno, kakva je uostalom i cela LGBT populacija, različite.

šta je trebalo, da obuku suknju, košulju, sako, izvade pirsinge, ogule tetovaže, stave trajnu, našminkaju se kao za srednjevekovnu igranku i nataknu na štikle?
i sve to, da bi ih neko ozbiljnije shvatio?
sve nešto mislim da bi bilo drugačije i da izgledaju sve ko Charlize Theron u najboljem izdanju na red carpet-u.

jedna od bitnih stavki LGBT aktivizma je pozivanje na poštovanje različitosti... i svako ukalupljivanje, na silu, bi bilo čisto licemerje.
Korisnikov avatar
By Mars
Ima moja razglednica teta Daci.

A jel da napišem i neku reč o tome ili ne? Da se ne iznerviraju nešto dodatno ljudi?

Ne znam dal je to pametno.

Možda u cilju nekog optimizma, nekog cilja kako će jednog dana i kod nas da bude.

MOLIM ZA SAVET SVE PRISUTNE.
Korisnikov avatar
By m..
okaci temu na aktivizmu, ali napomeni da time neces da cacas mecku i natrljavas na nos, nego imas fotke i potrebu da podelis sa svetom.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by m..
okaci temu na aktivizmu, ali napomeni da time neces da cacas mecku i natrljavas na nos, nego imas fotke i potrebu da podelis sa svetom.
Kad bi mene krasila ta doza suptilnosti...
Korisnikov avatar
By Dina
Ima moja razglednica teta Daci.

A jel da napišem i neku reč o tome ili ne? Da se ne iznerviraju nešto dodatno ljudi?

Ne znam dal je to pametno.

Možda u cilju nekog optimizma, nekog cilja kako će jednog dana i kod nas da bude.

MOLIM ZA SAVET SVE PRISUTNE.
Pa nekog ces uvek iznervirati a nekog ne, kakvu god temu da otvoris ;)
Korisnikov avatar
By Mars
Pa nekog ces uvek iznervirati a nekog ne, kakvu god temu da otvoris ;)
Ovo je jedna velika mudrost. A tako jednostavno...Hvala ti!

:)
Korisnikov avatar
By smaug
Ja licitiram koliko se 'turista' iz Srbije nece vratiti u otadzbinu od prvog januara naredne godine.
Toliko o tome kako su se stvari u Srbiji promenile, kako se Dacic promenio i kako je sad Europejac i kako je Tadiceva stranka demokratska (uzgred, uvek me naziv ove stranke seti da je i Kina narodna republika i da je Kongo demokratska republika...in our dreams).
So, no need to worry about the tax and how it is spent.

Mozda 2158. nesto bude malko drukce.
Mozda, al samo vrlo malo mozda. Ja cu tad biti na pecanju, pa ako te godine u Srbiji uvedu jednaka ljudska prava za sve - molim da me se obavesti.
Korisnikov avatar
By starsailor
smauZe druze :) setim se tvog posta kada vidim gljIvicu na tv-u. da mu ne treba verovati. :kiss:
By RuznaGlupaZla
Mislim da je ovo jedini normalan potez....MUP nije nalozio otkazivanje, vec samo dao obavestenje da ne moze da garantuje bezbednost...sto i jeste tacno...jer recimo da evo ja hocu da napadnem ucesnike parade, ne moze me niko spreciti da se popnem na neku zgradu i odozgo bacam kamenice, flase i ko zna sta sve ne....naravno, u svrhu sprecavanja takve mogucnosti, trebalo bi pretresti svaki stan , lokal, itd...u centru grada...a to je ondak totalna represija...a mi smo ipak demokratska zemlja (valjda)....malo me cudi koji su razlozi organizatora parade, da presele odrzavanja na Novi Beograd, Palatu Srbije ili Usće....kako oni ne shvataju, da se borba vodi polako, i da treba vremena....pa neka parada bude narednih 5 godina na Ušču..ali neka je bude...pa onda neka 5 godina bude na Trgu...pa onda, za tih nekih 10-ak godina, neka bude kao svuda u svetu......ali ne, oni hoce samo i jedino da setaju kroz grad...to nema smisla....jer treba gledati sta je najbolje, a ne sta bi neko hteo, iz ko zna kog razloga :kada:
:fancyklap:

:cigareta:
Korisnikov avatar
By smaug
Originally posted by starsailor
smauZe druze :) setim se tvog posta kada vidim gljIvicu na tv-u. da mu ne treba verovati. :kiss:
Starce Sejlorsko (ovo ja na makedonskom :) ) - to je trebalo u aps jos onomad...
Evo ti jos jedan off kad smo kod Gljivice: Why did a mushroom go to a party? Because he was a fun-guy.
Korisnikov avatar
By deran
Večeras na B92 ima specijalna emisija o povorci-kako je organuzovana i slično...
Korisnikov avatar
By Mars
Mars,
Evo nadjoh temu o paradama u inostranstvu pa mozes tu da postujes slike :)
E, hvala. Ima i teksta vidim.

Razmisliću šta ću da uradim.
Korisnikov avatar
By Mars
Mars,
Evo nadjoh temu o paradama u inostranstvu pa mozes tu da postujes slike :)
E, hvala. Ima i teksta vidim.

Razmisliću šta ću da uradim.
Korisnikov avatar
By starsailor
mislim da i ja treba da odem da spavam

Marsu zelim lepo chelicenje zivaca
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by deran
Večeras na B92 ima specijalna emisija o povorci-kako je organuzovana i slično...
A jel ima na B92 Info? Ja samo to 'vatam.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by starsailor
Marsu zelim lepo chelicenje zivaca
Hvala!

:kiss:
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by deran
A jel ima na B92 Info? Ja samo to 'vatam.
Nemam pojma,sad sam video najavu za redovnu TV-vidi na sajtu,možda piše...
Korisnikov avatar
By Mars
Ja sam stvarno za to da se izgleda pristojno, najbolje što se može...specijalni je ovo rat, ljudi se hvataju za svaki detalj, sve to dovodi to rizika da se ode daleko od suštine...

...ali ja stvarno dok sam ih sve gledao danas - ama za trenutak nisam obratio pažnju kako izgledaju, samo sam slušao šta će da kažu. Sad ih zagledjujem kad ste postavili slike.

Doduše...da budem do kraja iskren...ne bi mi bilo svejedno da su sedeli sestro-slatka aktivisti, onaj jedan momak (de facto/de jure tekst što su mu dali) - on je bio korektan.

A sve cicke su mi bile super, stvarno super.
Korisnikov avatar
By IriS
tema je očišćena. uzdržite se od komentarisanja izgleda članica/članova Organizacionog odbora Povorke ponosa.

edit
one možda jesu javne ličnosti, ali su isto tako pripadnice (većina njih) LGBT populacije. bilo kakvo vredjanje tih osoba, davanje pretpostavki o njihovim "bolestima" i sl. će se ubuduće kažnjavati.
svoje eventualno nezadovoljstvo njihovim delovanjem možete iskazati na drugi način, bez uvreda. ako ne umete tako, za to postoji rešenje.

Za GS Tim
IriS, moderator
Korisnikov avatar
By BellyButton
Vecheras sam svirao na jednom otvorenom bazenu sa svojim bendom... Svirali smo "Hedonism", "Proud Mary", "Nek' sada ratne igre prestanu...", "Josh je mrznja jacha od ljubavi...", "Lovesong"...
Nakon nas nastupili su neki hip-hoperi koji su vec osmislili i izrecitovali pesmu o otkazivanju Parade, "fegetima" i "jebanju u bulju iako je glava napred" (shtagod im to znachilo)...
Silazeci sa bine chuo sam od par momaka rechi: "Chekamo vas, fegeti..."
Krenuo sam kuci sa svojom klavijaturom u rukama, peshke. Zuljala me je jer je teshka oko 25 kilograma. Ali ta tezina me nije toliko muchila koliko ona u glavi...
Josh tri puta na svom putu do kuce kroz par mrachnih ulica chuo sam ljude kako dobacuju: "Pederi, chekamo vas..." Osecao sam se kao da sam osim teshke klavijature nosio josh i betonski blok na glavi...
Hteo sam da zaplachem... Bash kad se prva suza podmuklo spremala prishla su mi dvojica vidno str8 momka i rekla: "Mi smo vas vecheras slushali na bazenu... Brate, rasturash kako svirash" i pruzili mi ruku...
Zahvalio sam im se, pozvao ih da dodju na nashu sledecu svirku i zaputio se kuci sa mishlju da vredi boriti se dokle postoji makar i shachica ljudi koji vole muziku bez obzira na to da li je svira gay, ciganin, musliman ili crnac...

PS.
Izvinjavam se na eventualnoj patetici u ovom postu, ali danas vrlo emotivno reagujem... A ko ne bi?
Korisnikov avatar
By Mars
Jasno.Lepo što si podelio iskustvo i doživljaj.

OT>

Bitno da je neki Teodosić odveo Srbiju u neko finale...Vidim da i planetarno popularni fenomen "Veliki Brat" uskoro kreće sa novim ciklusom...I to je recimo sjajna vest.
Ne vidim neko masovno porodično ubistvo da je bilo (za sada). Francuz u bolnici kritično, ali izvućiće se, žilavi su oni (u stvari, njemu je već bolje, al se folira da je u komi da izvuče veće pare od osiguranja)...

I tako. Nije tolko loše, što li smo kukali onoliko juče ceo dan...
Korisnikov avatar
By jukie
i dalje ne vidite siru sliku, zabrazdili ste u 'hoćemo prajd pošto poto '' (nemam pojma jel se tu nesto pise odvojeno :nesiguran: )
Evo proverio sam u Klajnovim nedoumicama, piše se sa crticom između:
"hoćemo prajd pošto-poto"
Korisnikov avatar
By Tungi
Belly,rasplakao si me:(ja sam juche ishao da se se shisham i dok sam cekao na red,svi su komentarisali o paradi,zene,neki momci koji su se zatekli tu,ali u pozitivnom smilsu...Da nije trebala da se otkaze,i to me je malo obradovalo,ipak nisu svi ljudi isti.
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by ...Sitnicava...
I opet ću da se upletem. :vatrica:
Kolariću paniću, pletemo se samići, sami sebe uplićemo, sami sebe zaplićemo... :lol:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!