- 20 Sep 2009, 00:46
Eh... daleko je Amerika, nazalost... Mada i da se priblizimo Evropi dosta ce biti... Napisah vec da je ambasador Svedske rekao kako kod njih dodje po 15000 ljudi na paradu i medju njima premijer... i ponudio da on dodje na nasu sledecu... Mozda to treba iskoristiti - zvati strane ambasadore, pa ce policija morati da zastiti paradu... nece valjda Slobinim stopama u rat sa celim svetom, pretpostavljam da je ta prica gotova
Originally posted by MarsMislim da u Aktivizmu ima nekih tema o paradama iz inostranstva pa mozda tu...Originally posted by DinaTo nisu primeri - to je životni stil. Sramota je da NE budeš tamo kao pojedinac. Nedopustivo da nisi tamo ako si neka institucija, ustanova...
Znam i ja takve primere a i moja majka pa je zato navodim da je to dobro... Jedna Amerikanka koju smo znali isla je s majkom iz grada koji je udaljen 200 km od mesta gde se odrzavala gay parada samo da bi prisustvovala tom dogadjaju i podrzala ga. A i ona i majka strejt...
Imam neke slike, gde da ih stavim?
Eh... daleko je Amerika, nazalost... Mada i da se priblizimo Evropi dosta ce biti... Napisah vec da je ambasador Svedske rekao kako kod njih dodje po 15000 ljudi na paradu i medju njima premijer... i ponudio da on dodje na nasu sledecu... Mozda to treba iskoristiti - zvati strane ambasadore, pa ce policija morati da zastiti paradu... nece valjda Slobinim stopama u rat sa celim svetom, pretpostavljam da je ta prica gotova