- 13 Sep 2009, 10:08
sto se hleba tice, nikad ne pipkam, ali gledam da nadjem neki koji nije proburazen palcevima i izgjnecen do velicine kifle od strane pipaca (naravno koristim papir, odnosno dva papira, posto je onaj jedan taman te velicine da palac viri). najradije uzmem neki u kesi, onda ne moram da brinem da li su starci prali ruke posle wc-a.
Originally posted by ok_deckoi ja njuskam omeksivace. pa necu da operem ves necim od cega cu posle da kijam ili da mirisem na nesto sto mi se ne svidja.Originally posted by KgCS3Za omeksivac mogu i da razumem, ali ne razumem ljude koji pipkaju hleb do iznemoglosti... nije mi najjasnija ta metoda selekcije
ne kontam ljude koji otvaraju poklopce i mirisu omeksivace, a to svaki put vidim u rodi
sto se hleba tice, nikad ne pipkam, ali gledam da nadjem neki koji nije proburazen palcevima i izgjnecen do velicine kifle od strane pipaca (naravno koristim papir, odnosno dva papira, posto je onaj jedan taman te velicine da palac viri). najradije uzmem neki u kesi, onda ne moram da brinem da li su starci prali ruke posle wc-a.