Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

da li bi voleli da ste str8?

da
52
26%
ne
95
48%
nisam gay
7
4%
ne razmisljam o tome
43
22%
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xx
Svi moji prijatelji znaju da sam gay. Dobar deo kolega sa bivseg posla je znao. Odeljenje u skoli je znalo (ovo poslednje, doduse, ne mojom zaslugom).
U svakom trenutku sam spremna bilo kome da obrazlozim tematiku gay prava, za sta se mi to borimo i sta trazimo i zasto to jeste bitno, znao taj neko za mene ili ne.
Dosta ljudi j zahvaljujuci meni (sami su to rekli) promenilo svoje vidjenje i stav o gay populaciji, a par njih to siri i dalje.
Tako da ne verujem da bas zivim sakrivena u rupi.

Ali opet ne znaci da cu da idem sa natpisom Ja sam gay, priznajte mi ljudska prava na mijici sama kroz ulicu. Kao sto ne bih isla ni za bilo sta drugo... Probala da budem u prvim borbenim redovima vise puta, najebala vise puta, naucila lekciju...
Ej, draga,

Nemoj pogresno da me razumes, ovo nista nije bilo usmereno protiv tebe,
nego generalno. Sama nasa pojava, recenice, pogledi, misli, cine da
se svet menja... Zbog toga ne treba glumiti nekog str8tasa, vec ziveti
u skladu sa svojom prirodom.. (opet, ovo nema veze sa tobom)

hm.. Ja imam jednu majicu na kojoj pise "Nobody know's I am lesbian"

Nisam mislila, na bukvlano, vec na domisljate akcije...

Da se ponovim.. Sveti Sava u duginim bojama...

I samo da znas uvek imas moju podrsku... i pomoc
za svaku akciju...
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Imam i ja narukvicu u duginim bojama :bouncy:

Sveti Sava me, kao ateistkinju, ne inspirise na delovanje ni u tradicionalnim, ni u duginim bojama... :bukvalista:
Hvala na podrsci, mada ja, inace, nisam preterano inicijativna da ja sad kao nesto predvodim... :)

Ma, stvar je u tome, sto meni ljudi uvek kukaju, ja sedim i slusam, a ovu temu sam videla kao priliku da konacno ja sednem i kukam za nesto i jednom u zivotu i ja da budem mukica :roflmao:
By mikka
iako je pitanje u domenu ŠBBKBB(ša bi bilo kad...), koja po difoltu vode nepotrebnom i potencijalno bolnom hipotetičkom iskakanju iz sopstvene kože
naročito ako je upućeno isključivo gej ljudima, koji i nemaju nekog izbora
ja sam bisexualan
i ne bih voleo da sam čisti str8
možda zvuči nadmeno, ali na ovaj način uspevam da oba sveta doživim i osetim u ljubavnosexualnom smislu, i osećaj je sjajan
pre nego što sam ušao u prvu gej vezu, iskreno sam želeo iz više racionalnih razloga da "ugušim" homosexualne porive , kad već imam "alternativu"
ali sam shvatio da bi to bilo skrnavljenje sopstvenog identiteta
uspeti potpunu ljubav osetiti potpuno nezavisno od pola, dakle prema čoveku- uopšte, je rekao bih- i poseban dar (mada gej veze svakako imaju svoje breme na ovim prostorima :testerica: )
a nakon prve ljubavi prema muškarcu shvatio sam da nema turning back! :sudija: :smug:
Korisnikov avatar
By queeria
A šta je s biseksualcima?

Ja bih voleo da sam trans :)
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Val
Originally posted by spliff

jedino bih voleo da imam decu

I mi bi. Kad ti dolazi Tea? :D

:dm:
za pola chuke
posle sledi pakovanje
vecheras palimo na more :roni:
Korisnikov avatar
By Island
po meni idealna situacija bi bila da smo svi na planeti bisex
By Ulix
Originally posted by Andjelika
Ej, draga,

Nemoj pogresno da me razumes, ovo nista nije bilo usmereno protiv tebe,
nego generalno. Sama nasa pojava, recenice, pogledi, misli, cine da
se svet menja...
:lol:

hm.. Ja imam jednu majicu na kojoj pise "Nobody know's I am lesbian"

Nisam mislila, na bukvlano, vec na domisljate akcije...

Da se ponovim.. Sveti Sava u duginim bojama...
To sa Svetim Savom je pre uvredljivo, nego sto je domisljato, al' ajde.
Korisnikov avatar
By Burak
Iskreno bih volio da sam strejt, jako volim djecu i zao mi je sto necu imati svoje....
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Mozes da imas decu i ovako, npr. u dogovoru sa lez prijateljicom.
Ja ako jednog dana budem pozelela dete, zelim da to bude upravo na taj nacin, da dete zivi sa mnom i mojom partnerkom, ali da ima prisutnog bioloskog oca (gay-a, str8er bi mi prvom prilikom uzeo dete i dobio starateljstvo na sudu zahvaljujuci ojoj orijentaciji) u svom zivotu i odrastanju.
Korisnikov avatar
By Dina
Ja ako jednog dana budem pozelela dete, zelim da to bude upravo na taj nacin, da dete zivi sa mnom i mojom partnerkom, ali da ima prisutnog bioloskog oca (gay-a, str8er bi mi prvom prilikom uzeo dete i dobio starateljstvo na sudu zahvaljujuci ojoj orijentaciji) u svom zivotu i odrastanju.
Svakako. Samo su ti dogovori mnogo tezi nego jednostavan predvidiv tok. Ali mislim da je to mozda i bolje... sto nas ne slomi ojacace nas... A i za decu, ako ih mnogo jednostavno dobijes ne znas koliko sve to vredi nego ako je put okolisan i tezi. Sto se suda tice, mislim da ti na osnovu toga ne moze oduzeti decu. Mi potpadamo pod sud za ljudska prava u Strazburu pa i ako bi se kojim slucajem to desilo, tuzila bi ih njima.
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
@Dina

Naravno, znam za taj sud, ali sto je sigurno - sigurno je.
:nepoverljiva kwawa nista ne prepusta slucaju:
Korisnikov avatar
By Val

:up:
Korisnikov avatar
By anche
str8er bi mi prvom prilikom uzeo dete
ja ovo posmatram drugacije. strejt muskarac ima, objektivno posmatrano, vise sanse da zasnuje svoju porodicu i izrodi jos dece. ne mislim da ovakva generalizacija ima osnova u realnosti. :astral2:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by mikka
...
uspeti potpunu ljubav osetiti potpuno nezavisno od pola, dakle prema čoveku- uopšte, je rekao bih- i poseban dar ...
:) Zato ja na pocetku ovog topica izjavih da bih volela da sam biseksualna.

Inace zasto taj koji izjavi nesto drugo automatski ne prihvata samog sebe itd? Ja bih recimo volela da sam astronautkinja, mislim da bi to bilo savrseno zanimanje i zivot. Ali to ne znaci da i u ovom zivotu, sa ovim zanimanjima nisam zadovoljna i da uopste imam nezadovoljstvo na tom planu...
Korisnikov avatar
By Val
A zar je pol ikada bio bitan? :shrug:
Korisnikov avatar
By Dina
@Dina

Naravno, znam za taj sud, ali sto je sigurno - sigurno je.
:nepoverljiva kwawa nista ne prepusta slucaju:
Nista nije sigurno ;) Procitaj tamo u gay roditeljstvu, dva gaya, pa jedan oteo dete od drugog... MIslim da je bitnije da osecas da je osoba sa kojom nesto dogovaras a pogotovo nesto tako vazno kao sto je dete - Covek.
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
@Dina
Ma, sigurno je sigurno - u smislu da bismo nesto potpisali; neki dogovor o starateljstvu ili nesto tako (na foru predbracnog ugovora), samo u vezi sa tim.
Nema danas nista na poverenje... Cak i ako krenemo od toga da neko ima dobre namere da ti ucini, mozda se predomisli - dobijanje deteta je velika stvar, koja moze da promeni coveka (npr. Brajan iz QaF je donirao spermu za Mel i Linz da imaju dete i rekao da ce se odreci ocinstva u korist Mel, pa kada je video sina i proveo neko vreme sa njim - odlucio je da to ipak ne ucini). :)
Korisnikov avatar
By Val
Aman kravice...verujesh americhkim sapunicama? :rotflmao:
Korisnikov avatar
By Burak
E to ne bih nikako mogao! Da pravim dijete nekoj zeni koja me sexualno ne privlaci.... NE
Korisnikov avatar
By SmoothCriminal
Zdravo svima (ja sam nov ovde) :bye:

Moj odgovor je - ne!

Volim sto sam gej i sasvim sam zadovoljan sobom
i svojim zivotom! Ne volim samo to sto ne smem
javno da se deklarisem, ali kada bi mi neko ponudio
da me "pretvori u str8 decka", ne bih prihvatio takvu pomoc!

Gej ljudi su ZAKOOON :eu:
By J...
@ ns.happy

ne diraj novajliju! :balon:
Korisnikov avatar
By ns.happy
j... :whatever: samo pitam. ako je novajlija, ume da odgovori valjda... ti.. drveni advokatu! :sladoled:
Korisnikov avatar
By SmoothCriminal
Pa, ne bih da generalizujem previse, ali ipak
postoji nesto zajednicko vecem delu gej ljudi,
to su izvesni stavovi, misljenja, shavatanja...,
koja su u mnogome bolja od stavova i
shvatanja koji su zajednicki za prosecne str8
ljude. Mi smo obicno liberalniji, bez predrasuda
(ne samo u pogledu sexualne orijentacije),
definitivno ispunjeniji sto se sexualnog zivota tice,
zatim oni stereotipi tipa da imamo bolji ukus, da smo
kreativniji, skloniji umetnosti recimo...
Stereotipi, ali u glavnom tacni!

J... thanks ;) ))
Korisnikov avatar
By Val
Eh, da sam mushko. Joj, da sam mushkooooooo...Bila bih streJt ko shina! :pickme:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!