Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By 2kune
bilježim se sa štovanjem... :sesir:
:dm:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
mene nervira sto moram da se cujem/ posaljem poruku/cestittku gomili ljudi (bez obzira koliko su mi dragi) i sto sam obavezan da se dobro osecam tada.

a sve ljude koji bacaju petarde bih u zatvor na mesec dana.

@hlaefdige: genijalno! bio sam slobodan da ovo okacim na svoj FB profil. :)
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Obozavam tu praznicnu euforiju, i kad me mama tera da kitim jelku, i kad se baba prejede pa joj pozli svaki jebeni put, i kad uvek zavrsim u nekom zadimljenom klubu, i kad se sjati rodbina i cudi se kako nemam decka, i kad mi kepeci pod noge bacaju petarde, i kad pored mene nije onaj kog volim... Dan ko i svaki drugi, sta se pravi pompa oko toga, matorija sam za godinu, ispitni rok se blizi i to je to, ma mars bre.
Korisnikov avatar
By Carmilla
Mrzim sve praznike,ukljucujuci i Novu godinu.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
omg omg nisam znao da postoji ovaj klub

I'M IN!
Korisnikov avatar
By acid drop
dan kao i svaki drugi

može i klub hejtera novogodišnjih reklama (i reklama uopće)
By str00ja
Prikljucujem se. Taman kada nekako iskuliram ljude tokom decembra kad me pitaju gde cu za novu govoreci im da nemam pojma, onda me posle ceo januar svi ispituju a gde si bio za novu.... Misim se ko da svi zivite cele godine za jebenu novu. Najpametnije bi mi bilo da sednem i ucim ceo 31. i 1. s obzirom da mi se blizi rok... A trgove sam davno otkacio, uvek bude prehladno, previse petardi i ekstremno dosadna muzika. Uglavnom tezim ka kucama, i da nas ima sto manje. I to mi je kul jer se tako okupljamo i inace, a ne jer je nova.
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by str00ja
A trgove sam davno otkacio, uvek bude prehladno, previse petardi i ekstremno dosadna muzika. Uglavnom tezim ka kucama, i da nas ima sto manje. I to mi je kul jer se tako okupljamo i inace, a ne jer je nova.
da.
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Originally posted by Blond Brat

Obozavam tu praznicnu euforiju, i kad me mama tera da kitim jelku, i kad se baba prejede pa joj pozli svaki jebeni put, i kad uvek zavrsim u nekom zadimljenom klubu, i kad se sjati rodbina i cudi se kako nemam decka, i kad mi kepeci pod noge bacaju petarde, i kad pored mene nije onaj kog volim... Dan ko i svaki drugi, sta se pravi pompa oko toga, matorija sam za godinu, ispitni rok se blizi i to je to, ma mars bre.
A jebo mater, opet me tera da kitim jelku. Sve isto. :elektro:
Korisnikov avatar
By bu
ulazim.to mi svaki dan ko drugi..
Korisnikov avatar
By Dirrty
Mrzim apsolutno sve praznike.
Gubljenje vremena i novca!

Prethodnih nekoliko godina se najbliže društvo okupljalo kod mene, i to mi je odgovaralo jer nisam morao da izlazim iz kuće po ovom prazničnom ludilu koje me dodatno nervira.

Ove godine su svi otišli na svoju stranu, a ja napokon ne moram ni da slavim!
Korisnikov avatar
By unic0rn
Ako nista drugo, na novu godinu grejanje radi celu noc, a dzi es pi daje besplatan prevoz. :wundy:
Korisnikov avatar
By Dirrty
A od nove godine poskupljenje GSP-a za 20%, zatim struje i ko zna čega sve još :awesome:
Korisnikov avatar
By Incubus
Ma joj, volim je jer je u toku obih slobodnih dana.

Pozdraav iz Zence, od mene i Safeta, Safer nije bio kod kuce 22 godine :shock: i sad ide u visoko

Cheers i sve najbolje
Korisnikov avatar
By EnRage
Bez gunđala moj život bio bi dosadan :mirth: Pa tko ne bi volio Novu godinu, evo opet ide Žikina dinastija na RTS-u :lol:
Korisnikov avatar
By antibiotic
☆☆░░▓▓▓▓▓░░░░▓▓▓▓▓░░░▓▓░░♥░▓▓░░░☆☆
☆☆░░░♫░░▓▓░░▓░░♥░░▓░▓▓▓░░░▓▓▓░░♥☆☆
☆☆░♫░♥░░▓▓░░▓░♫░♫░▓░░░▓░░░░░▓░░♫☆☆
☆☆░♫░░▓▓░░░░▓░░░░░▓░░▓░░♫░░▓░░░☆☆
☆☆░░░▓▓░░░♥░▓░♫░♥░▓░♫░▓░░░░░▓░♫░☆☆
☆☆░░▓▓░♫░♫░░▓░░░♫░▓░░▓░░♥♥░░▓░░♫☆☆
☆☆░░▓▓░░░░♫░▓░░░░░▓░░▓░░░♫░▓░░░☆☆
☆☆░░▓▓▓▓▓▓░░░▓▓▓▓▓░░▓▓▓░░▓▓▓░░...☆☆

:awesome:
Korisnikov avatar
By Mage
Eto ovi praznici su mi dobro došli jer sam mogao da se vratim kući da posetim svoje, a i malo da odmorim dušu od posla :)

A inače ne volim ovo ludilo oko dočeka. Kad sam bio mlađi, nešto mi je i značilo, ali sada apsolutno ništa.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ovde kod mene pucaju petarde već sat vremena... mnogo više nego što je bilo 31. decembra... :ubise:
Korisnikov avatar
By mitrandir
Ja ne volim ovu od 13.1. Msm, zna se kad je doček.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!