Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by starsailorOriginally posted by Nanny Ogg
da su englezi inhibirani narod i zato piju ko stoke
da parovi koji tvrde da se nikad ne svadjaju se ustvari ne vole ili se svadjaju ko furije
da su nacisti i teski homofobicari verovatno bili predmet preterane neznosti sa majcine strane /da, na TAJ tabu mislim/ ili potpunog odsustva iste
da ljudi koji imaju potrebu da napadaju druge na netu(mislim na licnoj osnovi) su u principu usamljeni i ogorceni
da su ribe u horoskopu muljave i da im ne mozes verovati (sori macko, you can prove me wrong)
da muskarac koji tvrdi u razgovoru da je prosecna velicina 13 cm po svoj verovatnoci neobdaren
da su lezbejke gore u ljubomornom besu nego muskarci
i da....nemam predrasude:D
Originally posted by hlaefdige
da li sam vec rekla ovde koliko mi snage oduzima borba protiv rodjene diskriminacije osoba koje su mladje od mene?
auuu.....we could launch humanity to Mars with that energy...
i to ne mnogo mladjim! kada bih dopustila sebi tako nesto, verovatno uopste ne bih uspevala da komuniciram sa bilo kim mladjim od 25.
cine mi se dosadnim, praznoglavim...poseban pik imam na 85 godiste..ne pitajte zasto, ne znam!
Originally posted by Hys.Nist se nije izmenilo ni za skoro dve godine
da su englezi inhibirani narod i zato piju ko stoke
da parovi koji tvrde da se nikad ne svadjaju se ustvari ne vole ili se svadjaju ko furije
da su nacisti i teski homofobicari verovatno bili predmet preterane neznosti sa majcine strane /da, na TAJ tabu mislim/ ili potpunog odsustva iste
da ljudi koji imaju potrebu da napadaju druge na netu(mislim na licnoj osnovi) su u principu usamljeni i ogorceni
da su ribe u horoskopu muljave i da im ne mozes verovati (sori macko, you can prove me wrong)
da muskarac koji tvrdi u razgovoru da je prosecna velicina 13 cm po svoj verovatnoci neobdaren
da su lezbejke gore u ljubomornom besu nego muskarci
Originally posted by LordOfSexDragi, to nije predrasuda vec cinjenica!
Frajeri sa malim kitama su losi u krevetu.
Originally posted by Hys.Jao device. i love you honey
Originally posted by hlaefdige100% tačno. Nesrećni su, nezadovoljni i teško je komunicirati sa takvim osobama.Originally posted by Tresh-grl
da jednostavno ne mogu da se druzim sa ruznim ljudima
cesto izgovaram ovu recenicu od reci do reci....
..samo moja predrasuda u vezi ljudi koji su ruzni (sta god to znacilo) jeste da vrrrlo cesto pate od nekog kompleksa na koji cu ja pre ili kasnije da nacepim i na taj nacin da ih povredim, uvredim, i navucem na sebe neku bedu! a i samim tim su komplikovani
Originally posted by Hys.E, ovome sam prisustvovala xyz puta.Originally posted by MomoIts funny cuz its trueOriginally posted by m..
studentkinje iz uzica po defaultu glasno i brzo pricaju o studentskim pitanjima u autobusu.
Originally posted by Manon
imam "predrasudu" da je uopsteno , vecinsko ili uobicajeno najcesce pogresno
imam "predrasudu" da ne treba suditi o coveku ako nisi hodao u njegovim cipelama
Originally posted by Hys.
Originally posted by hlaefdigeovo za pandure... well... znam da nisu SVI ali onaj jedan je glup za sve
novosadjani su tunjavi
panduri glupi
Originally posted by Dragonite
da su šalterske radnice na autobuskim stanicama neljubazne.
da sam uvek u pravu.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!