Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By us3r_101
Koji smor...junski ispitni rok traje do polovine jula :whatever:

Mrzim osnove organizacije...i proizvodne sisteme :rafal: :zid:
5 prijavljenih ispita + 2 seminarska + neki projektni zadatak, or whatever.... :rida: muke....kako me mrzi da shtrebam glupe predmete... jbm ti prvu godinu :vatrica:

:durenje:
Korisnikov avatar
By Delete
Ako se jos neko pocne iscudjavati zasto ucim tokom noci, ima da ga posaljem u tri lepe...
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Dvadesetog me ceka drugi deo jednog ispita, a dvadeset devetog idem na raport mentorki iz metodike da vidim da li je skontala sta sam sve zabrljala dok sam hospitovala...

Anyway, iz ova dva ocekujem desetke...

A samo ja znam kako mislim da to izvedem uz wireless...
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Uvod u proucavanje srpske knjizevnosti je polozen jednom za svagda.
To sto smo igrali istine ili izazova ispred kabineta je druga prica (istina- neko pitanje; izazov- pitanje sa knjizevnim kriticarima). :redaljka:
Korisnikov avatar
By Delete
@the1whowished - cestitam! :klap:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
@Delete- Hvala. Ne znam da li da izadjem na Narodnu knjizevnost na srecu. Ako sam nesto radila tokom godine, to sam radila. I ako nesto volim, to volim. I nista nije uspelo da mi je ogadi.
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by the1whowished
@Delete- Hvala. Ne znam da li da izadjem na Narodnu knjizevnost na srecu. Ako sam nesto radila tokom godine, to sam radila. I ako nesto volim, to volim. I nista nije uspelo da mi je ogadi.
Pa ako to nesto volis i ako si spremna da se posvetis tome max. u nekom trenutku, onda ne izlazi dok ne spremis bas dobro, pa da nas obradujes desetkom, a od izlaska na srecu najvisu ocenu i ne mozes da ocekujes.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Joj, sto sam se ja opustila... Nista ne ucim, izlazim i dolazim kuci u 4, 5h, a sve je to zbog toga sto ispiti nisu zakazani, pa nema onoga: jos samo X dana do...
By Swanheart
:lol:

mama:"hocu da nauchish to,to i to dok se ne vratim sa posla a onda cemo da pocnemo da radimo zadatke"
ja:"da mama,kako ti kazes mama"

:lol:
e tako...a sad odoh da radim zadatke iz racunovodstva :drama: :smeh:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Delete
Pa ako to nesto volis i ako si spremna da se posvetis tome max. u nekom trenutku, onda ne izlazi dok ne spremis bas dobro, pa da nas obradujes desetkom, a od izlaska na srecu najvisu ocenu i ne mozes da ocekujes.
Pazi foru:
I i II kolikvijum- 6;seminarski rad- 8;folklorni projekat- 8;usmeni referat- 10
Sigurno ne bih mogla da dobijem 10 tek tako posle dve sestice (Nije do profesorke, ni do mene, vec do :lood: asistentkinje kojoj su dodelili nasu, navodno najtezu grupu na faksu).
Narodna knjizevnost mi je pojam. Ako bih prosla, ma kako, u ovom roku, bila bih prezadovoljna. Ionako to fakultativno citam kad mi dodje.

"Imala majka, imala
do devet sina ubavi,
deseti grozen Djordjija,
Djordjija bese i bolnicav.
Majka na Djordji govori:
Mani se, Djordji, od kuca,
da ne mi plotis dvorovi,
da ne mi rugas sinovi
i visokite sarai !
...
Djordji na majka govori:
Jas sum ti, majko, Djordjija,
Djordjija, majko, najgrozen,
najgrozen, majko, bolnicav.
Togas go majka pregrna,
drobni si solzi prorona,
pregrna majka, celuvna
i pukna majka od zalost. "
:love: :love: :love:
:cobanica:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Професор се данас није појавио на испиту који је сам заказао...
Korisnikov avatar
By stefan19
Ja sam prvu godinu zavrsio... Jeeee.... Prosek ocena 10!
Bas sam nerd ;-)
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by stefan19
Ja sam prvu godinu zavrsio... Jeeee.... Prosek ocena 10!
Bas sam nerd ;-)
E tek sad verujem da si patoloski lazov.
Korisnikov avatar
By frivolus
junski rok mi je ove godine totalna propast :(
prijavila 5 ispita od kojih cu da izadjem na 1. Mozda i na ovaj drugi da vidim kako je. Katastrofa. Ali prosto ne mogu da ucim i ne mogu da se koncentrisem na to. U septembru cu... :-/

sreca pa sam uslov vec dala.
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by frivolus
junski rok mi je ove godine totalna propast :(
prijavila 5 ispita od kojih cu da izadjem na 1. Mozda i na ovaj drugi da vidim kako je. Katastrofa. Ali prosto ne mogu da ucim i ne mogu da se koncentrisem na to. U septembru cu... :-/

sreca pa sam uslov vec dala.
Izvini, a kakav ti je to uslov, tj. koliko to treba da polozis da upises narednu godinu kad jos uvek nisi polozila bar 5 (ovih koje si navodno prijavila za jun)?
Korisnikov avatar
By frivolus
^ 11 ispita ukupno. 6 za uslov. Od ovih 5 cu dati jos jedan pa ostalo kasnije... ;)
Korisnikov avatar
By Delete
E zaista nemam komentar na vas sistem obrazovanja.
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Zonche
Pa sto si dosla onda?
Da bi me ti to pitao.
Korisnikov avatar
By frivolus
pa ne znam sta je cudno. stari sistem polaganja (imas rokove, nije po bolonji), ali zato su svi predmeti jednosemetralni i imas ih 6+5.
Korisnikov avatar
By Zonche!
Pa sto si dosla onda?
Da bi me ti to pitao.
Hoces jos jednom da te pitam? Cisto da ne mislis da si post-ovala uzalud?
Korisnikov avatar
By Delete
Pa sto si dosla onda?
Da bi me ti to pitao.
Hoces jos jednom da te pitam? Cisto da ne mislis da si post-ovala uzalud?

Slobodno, nisam ja zaduzena za moderisanje ove teme...pa ako ti nije zao moda, onda pitaj jos bezbroj puta.
Korisnikov avatar
By Delete
pa ne znam sta je cudno. stari sistem polaganja (imas rokove, nije po bolonji), ali zato su svi predmeti jednosemetralni i imas ih 6+5.
Pa kod nas je i pre (delimicnog) uvodjenja bolonjske bilo pravilo da se 2 ili 3 predmeta mogu preneti u sledecu godinu, ali 6...o tome smo mogli samo sanjati. A cujem da su na nekim fakultetima , pod izgovorom Bolonje ukinuli uslov i jedini nacin da se upise naredna godina je da se poloze svi ispiti.
Korisnikov avatar
By Zonche!
Ma ja zbog tebe posto si dokona pa odgovaras na teme na koje nemas komentar...

No good deed goes unpunished
Korisnikov avatar
By frivolus
Pa kod nas je i pre (delimicnog) uvodjenja bolonjske bilo pravilo da se 2 ili 3 predmeta mogu preneti u sledecu godinu, ali 6...o tome smo mogli samo sanjati. A cujem da su na nekim fakultetima , pod izgovorom Bolonje ukinuli uslov i jedini nacin da se upise naredna godina je da se poloze svi ispiti.
pa ne mozes da prenes 6, mozes 5 :D
inace, na mom faxu je fora da 1. i 2. godina treba da daju 7 od 11 za uslov a treca moze 6 od 11 posto je vec kao pri kraju.. pa da lakse upise 4.godinu.

e sad, koliko ja znam, za uslov obicno treba bar polovina ispita. jedino sto je 11 velik broj pa ispada bzvz...
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!