Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by the1whowishedPa ako to nesto volis i ako si spremna da se posvetis tome max. u nekom trenutku, onda ne izlazi dok ne spremis bas dobro, pa da nas obradujes desetkom, a od izlaska na srecu najvisu ocenu i ne mozes da ocekujes.
@Delete- Hvala. Ne znam da li da izadjem na Narodnu knjizevnost na srecu. Ako sam nesto radila tokom godine, to sam radila. I ako nesto volim, to volim. I nista nije uspelo da mi je ogadi.
Originally posted by DeletePazi foru:
Pa ako to nesto volis i ako si spremna da se posvetis tome max. u nekom trenutku, onda ne izlazi dok ne spremis bas dobro, pa da nas obradujes desetkom, a od izlaska na srecu najvisu ocenu i ne mozes da ocekujes.
Originally posted by frivolusIzvini, a kakav ti je to uslov, tj. koliko to treba da polozis da upises narednu godinu kad jos uvek nisi polozila bar 5 (ovih koje si navodno prijavila za jun)?
junski rok mi je ove godine totalna propast
prijavila 5 ispita od kojih cu da izadjem na 1. Mozda i na ovaj drugi da vidim kako je. Katastrofa. Ali prosto ne mogu da ucim i ne mogu da se koncentrisem na to. U septembru cu... :-/
sreca pa sam uslov vec dala.
Originally posted by ZoncheOriginally posted by DeleteHoces jos jednom da te pitam? Cisto da ne mislis da si post-ovala uzalud?Originally posted by ZoncheDa bi me ti to pitao.
Pa sto si dosla onda?
Originally posted by frivolusPa kod nas je i pre (delimicnog) uvodjenja bolonjske bilo pravilo da se 2 ili 3 predmeta mogu preneti u sledecu godinu, ali 6...o tome smo mogli samo sanjati. A cujem da su na nekim fakultetima , pod izgovorom Bolonje ukinuli uslov i jedini nacin da se upise naredna godina je da se poloze svi ispiti.
pa ne znam sta je cudno. stari sistem polaganja (imas rokove, nije po bolonji), ali zato su svi predmeti jednosemetralni i imas ih 6+5.
Originally posted by Deletepa ne mozes da prenes 6, mozes 5Originally posted by frivolusPa kod nas je i pre (delimicnog) uvodjenja bolonjske bilo pravilo da se 2 ili 3 predmeta mogu preneti u sledecu godinu, ali 6...o tome smo mogli samo sanjati. A cujem da su na nekim fakultetima , pod izgovorom Bolonje ukinuli uslov i jedini nacin da se upise naredna godina je da se poloze svi ispiti.
pa ne znam sta je cudno. stari sistem polaganja (imas rokove, nije po bolonji), ali zato su svi predmeti jednosemetralni i imas ih 6+5.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!