Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
Moja prva gay zurka je bila u Floydu nesto skoro!!!
Bilo je ok,isla sam sa drugom.I tu sam upoznala jednu slatku devojku,medjutim....nista od..:jumpfuck:
Korisnikov avatar
By gari
Nisam bio na prvoj gay zurci. Tek ocekujem da odem, kada se sakupim, posto sam trenutno rasturen na komadice.

:pinknaocari: :kesa: :misli:
Korisnikov avatar
By .L O S T
Originally posted by Renoir
LOST...
evo, ja se nudim da krenem iz Zajecara
ti iz Kg-a

i idemo na zurku!

pa kod Pakija :)
Vazi, ali nas krece dvojica:avion::crta:
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by L O S T
Originally posted by Renoir
LOST...
evo, ja se nudim da krenem iz Zajecara
ti iz Kg-a

i idemo na zurku!

pa kod Pakija :)
Vazi, ali nas krece dvojica:avion: :crta:
the more the marrier

:D
Korisnikov avatar
By uninvited
aaaaaaa....moja prwa gay zurka bila je jucheeeee...tj 15.6.07. i to u Floydu...
Utisci...hmm.. Pa puno muskaraca,puno,puno... cura jedwa da sam widela,elem jedino mi se sedishta swidela pa sam se lepo zawalila i smarala....udobno..:giggle:
Korisnikov avatar
By frivolus
moja prva gay zurka isto bila u floydu oktobra '06. bilo veselooo :)
Korisnikov avatar
By SashaVsSasha
-Sve je pocelo tako sto su me u Cazzo Di Giorno odveli mlada i lepa vracara Klaudija i njrn muz Djuzepe, lokalni bogatas i zemljoposednik.

-Jao secam se tog dana Sasha, ja sam se bas uzbudila...Onaj dim i ona vrucina, ona lepa tela...

-a sve je naravno bilo za mene mnogo znacajnije obzirom da me je don Djuzepe smatrao sinom i voleo ocinskom ljubavlju koju je dokazivao u belim nocima u svojoj kuci koja lici na dvorac, na svom velikom imanju.

-Jao Sasha necemo sada da ulazimo u tvoje perverzije...Nego onolika kolicina muskih i zenskih uspaljenih mladih ljudi na jednom mestu me pomalo zbunilo, imala sam onaj cudan osecaj u stomaku kao dete na ljuljasci kada lebdi...

-da, secam se Saskice kako su me gutali ocima, a nijedan nije smeo da mi pridje jer su mislili da si to zapravo ti, a znas kako umes da zauzmes taj stav ledene kraljice. Saskice, prgavice. Sta da radis, stvarno im nije bilo lako, ipak si ti najbolja riba u gradu.

-Jao Sasha :blush: ja sam mozda dobra riba i pomalo zavodnica ali ipak si ti taj koj ima PRICU, a to je tako bitno...Dobar smo tim...Do kraja veceri smo imali najbolju cicu i najboljeg macana tamo! Uh kad se samo setim odmah ovlazim!

i- ja se secam kako je to divno bilo, svi koji su nesto tada znacili u Italiji su dosli u Cazzo Di Giorno, od poznatih umetnika, glumica, muzicara, politicara. Nisu ni za mene izostali zavidljivi pogledi tih silnih muzevnih muskaraca u tesnim majicicama koji su me odmeravali od glave do pete, kao ni blago gurkanje krupnih brkatih devojaka u cudnim odelima.

- A onda je prisao ON! Rekao je da je Bi i da me zeli, sva sam se najezila, nikada se nisam osetila tako...pa...kao plen...zamutilo mi se u glavi i rekla sam mu da ga zelim i ja...Bio je kao Bog! I to vece je i bio moj bog...Otisli smo u cosak kluba gde me je uzeo...bilo bi sve tako savrseno da Klaudiji nije pukao vodenjak!

-ni ja nisam mogao da se tako lako naviknem na citavu tu situaciju, a kako sam te izgubio iz vida, ostalo mi je da se samo smesim neugodno prolazeci kroz guzvu seksi pogleda trazeci skroviti deo kluba gde sam bar mogao na jedan trenutak da se osamim. i dok si se ti bavila Klaudijom, ispred mene se stvorio muskarac kratke crne kose cije lice je bilo toliko crno da nisam mogao da ga raspoznam u mraku. -Vidim da biste radije da se sakrijete-rekao je Muskarac.
A Klaudija je pala nasred kluba i porodila se naocigled svih. Svi su tipovali da ce dete biti zensko i lezbejka

-Hah jao da...a ti si rekao da ce biti musko (i da ce se zvati Dusko :lol: salim se) i tako i bi...

-i najednom je Djuzepe mracnog izraza lica istrgao dete iz posteljice i u rukama ga izneo iz kluba vristeci, dok je za njim jurila grupa deckica u karo zaketima. Mene je muskarac prikovao uza separe koji je bio prilicno zaklonjen. Pogledao me je dubokim crnim ocima i kleknuo.

-To mi nisi rekao Sasha!!! I sta se dalje desilo???

-kleknuo je jer je ispustio zlatni upaljac "Shiva" za cigarete. A sta si ti mislila?

-Aha :blush: pa i ja sam to mislila...

-Zatim smo pricali uz koktel i njegov promukli glas je u meni izazvao oset blagog uzbudjenja. Bio sam iznenadjen utiskom koji je Greg ostavio na mene. Greg je bio vlasnik kluba. Bio je to prvi muskarac koji me je zaista zaintrigirao.

-Sve vreme je Klaudija lezala raskrecenih nogu na podu i na svaki pokusaj da joj se pomogne da ustane, izbacivala je nove bebe.

-Aha, pricamo o Gregu, da, fin momak bese...samo da nije bio Hiv pozitivan ti bi sada bio sa njim, zar ne? Kako si povrshan sasha!
NOVE BEBE????

-dok se Klaudija sve vreme poradja iznova i iznova a Djuzepe odnosi sa :evilgiggle: nove bebe)

-Sasha koliko je bese bilo beba to vece?

-Bilo je 24 i jedna Rozmarina beba, sto pitas mila?

-Pa zato sto sam razmisljala o odlicnom marketinskom potezu " Von De Trapp" mogli bi da ih zovnemo i oformimo grupu ili neki sportski tim?
Nebitno Sasha pricacemo o tome jos...

-zapisacu u rokovnik, draga
a sad kako sam ispusio svoj prvi dzoint...
posmatrao sam njegove kretnje dok se blago kretao prema mom slicu, poceo sam da gutam knedle misleci na bebe, govoreci mu: Greg...

-Sta si mu rekao Sasha?STASTASTA?

-Greg, da naravno, ali ja bih ipak dzin tonik. I veceras ne mogu, bar ne ovde. Jer pored tebe postoji neko, u meni vazniji neko, Znam da nas dvoje nismo sad ceo tvoj zivot, ali mislim da ne bi trebalo da zapostavis nas odnos.
pitao me je ko si ti, izvini, morao sam da kazem da si persijska macka.
lepo se provedi sada Greg i ne zaboravi da te cekam sutra, u svom toplom krevetu

-SASHA REKAO SAM DA SAM PERSISKA MACKA??? OVAJ RAZGOVOR JE ZAVRSEN!!! :shamar:

-heh saskice moja pa ti si za sve druge bila persijska macka sve ove godine; no, sta se zbi s Klaudijom? Secanje me izdaje...

-Ne znam sta ti to sad znaci ali zbog ovoga ces dobiti gasenje kompa (Klaudija je umrla na zalost)

-a njene bebe su uzletele u nebo

-jesu...kao i svi psi

-Posetite Cazzo Di Giorno...

-Cazzo Di Giorno - gde se sve zelje pretvaraju u realnost!
Korisnikov avatar
By Allkey
Ja još nisam bio. :(

Hoće neko da me vodi? :blush:
Korisnikov avatar
By Paki
'Oće. :)

( ... zar nije trebalo da dođeš jednom ranije, bilo je nekih obećanja? ... )
Korisnikov avatar
By Allkey
Originally posted by Paki
'Oće. :)

( ... zar nije trebalo da dođeš jednom ranije, bilo je nekih obećanja? ... )
Ne sećam se toga...

Off: Proveri space. :)
By Sixto
Uh, proslava pravoslavne nove godine u subotici, neki klub nemam pojma ni kako se zove samo znam da smo pratili drugar i ja par ociglednih pederasica kako vrckaju niz ulicu!
Smrzli se ko picke, uzli unutra, kulirali, relativno smoreni!
Celo vece nista a onda prilaze dva momka od kojih plavi kaze 'moj bi drugar da se upozna s tobom' na sta ja progovaram 'imponuje mi al ipak ne bi, meni se pre ti dopadas'! Ostadose obojica bez texta a drugar se zablenu u mene pogledom 'koji je tebi kurac'!? :smeh:
Razmenismo brojeve telefona ja i moj buduci decko!
Nesto malo posle zapalismo na stanicu da vidimo ima li neki voz, nije ga bilo, onda bus! Ima polazak ali nema nigde vrata gde se moze uci u krug stanice! Mi se smakli! Onda se provlacili kroz neku ogradu i jedva stigli odlazeci bus!
Na kraju sam spavao do NS, tj odjednom se budim oko pola 11 pre podne, a ni sam ne znam kako sam dospeo do kreveta!
U svakom slucaju nista spektakularno!
By Shoplifter
moja prva poseta x-u. mozda 2000.
u novi milenijum sa iskustvom zlata vrednim u reziji dejvida lincha, tada mi se chinilo. drugar, drugarica i ja upali u x, bili pola sata. zatim pobegli glavom bez obzira.
secam se da mi je jako smetalo to sto u klubu nije bilo devojaka. gotovo vestacki mi je delovalo to sto je to nocni klub - a u kojem su samo muskarci.
naravno, tek kasnije sam saznao da je to ustvari gay klub (shala).
x. sta jos reci...
ne secam se da sam imao tu "tremu" kakvu imam sada kad ponekad izadjem :D
ali se secam osecaja posle, koji je bio - razocaranje.
margina. kurve i mornari. podzemlje. rupchaga. eto to su mi bile prve asocijacije.
:zev2:
Korisnikov avatar
By Egon
u kamelotu ... bilo je uzhasno ... bio sam sa jednim momkom koji me smorio na kub ....

pritom sam vidjen od strane neke trach gradske druzhine
i reportovan odmah sutradan doslovce sta sam radio ...

uzhas ...

mada ja vvec duze vreme nisam u nekom hype party fazonu, vec neki intimnije varijante ... neka klopa, picjence, masline ...

ko voli nek se pridruzi
:klap:
Korisnikov avatar
By Tezej /bez Arijadne/
Nameravam da make appearance na onom summer... nešto nešto. U "Baronu" na Adi 30. juna.
Gde je to? "Baron", mislim - ne Ada.
Korisnikov avatar
By Pauceti
Moja prva gay zurka ce nadam se biti sutra u Alijansi. :yay:
Korisnikov avatar
By Neve
Mislim da je to bio mart 2005. godine.. kad je bio prvi official gay party u Sa.. raja bila prilicno ukocena.. al bilo ok.. ne sjecam se da sam koga upoznala.. jer sam od ranije poznavala sve koji su tamo bili :D
U organizaciji narednog sam vec ucestvovala :D
Korisnikov avatar
By Allkey
Originally posted by NeffeloMantis
A i tebi? :D

Evo, mogu i zvanično da kažem, moja prva gay žurka - juče u Alijansi i bilo je... NEZABORAVNO. :D

Neočekivano. Iznenađujuće. Vrelo. Ma, savršeno. :D
Korisnikov avatar
By Paki
@ Allkey ....... :hug:

@ Neffelo ....... :obraz:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Pakita ne diraj decu :P

a za prvake pesma Novih Fosila "Bilo Mi Je Prvi Put" :lol:
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by colonia_boy
Pakita ne diraj decu :P
Dete mi reklo! :njanja:

I ne diram ih, samo ih čuvam i ponekad cmoknem u obraz... :blush:
Korisnikov avatar
By ^RAY^
club >>X<< pre mozda par godina
Korisnikov avatar
By Pauceti
Joj bilo je nezaboravno! Znaci jedan od najboljih provoda u mom zivotu!

@colonia: Paki nas cuva od vukova :lol:

@paki: :meda:

@Allkey: a pazi kad sam i ja hteo da se obucem isto tako
:zvezda:
Korisnikov avatar
By malecka
hehe... bilo je skroz komicno i extra... :grin:
pre par meseci... ili vise (nesto krajem prolse godine, ne secam se tacno). bila sa najboljim drugom... :) prvo smo se skoro sat vremena majali po najvecoj hladnoci jer nam je bilo glupo da idemo... ali smo nekako ipak odlucili da odemo.
tamo nismo skidali oci prvo jedno sa drugog jer nam je bilo glupo... :blush: posle malo popili, pa se opustili, poceli da se zezamo... naisla na bivseg decka... :) i taaako. ne znam koliko su ljudi gledali or so... bilo mi glupo da obratim paznju... :blush: ali znam da sam upoznala gomilu osoba (kojih se ne secam bas najbolje)... i taaako...
u svakom slucaju jedna od zanimljivijih noci u mom zivotu... :grin:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Moja prva gay zurka bila je prosli vikend....u NS-u... :yay: nije bilo lose...samo sto smo mi bili jako kratko.... :(

Jedva cekam sledecu :yay: :dance: :dance:
Korisnikov avatar
By Scorpy
joj, kad se setim prvog izlaska u gay-klub...bozhe, bozhe... drug i ja krenuli kao u floyd [beshe to pre oko godinu dana], i kao mi ne znamo tachno gde je to... i prodjemo pored ulaza i odemo gore, pa se vratimo, pa opet... i trt-mrt, malo tamo, malo vamo...i shta tjemo - idemo unutra... i ona devojka na ulazu pita: "jeste vi beshe proshli ovde vetj par puta?" aaaaaaaaaaa... :crvenjak:
...a nisam imao neku tremu :zachudjen: sss obzirom da je to za mene bio veliki i znachajan dogadjaj (HA!) ;)
a tek utisci: pa nije bilo losheeeee, ponovilo se sledetjeg dana...i sledetjeg petka, i eto...sad kao pauziram, ali ochekujte me opet :) weeeee
By RACABG
docek nove 1987 godine, privatna zurka - maskembal
koliko se secam bilo je ok
jedan zgodan macak iz novog sada mi je ulepshao vece i neke naredne veceri :)
Korisnikov avatar
By svichky
Originally posted by Allkey
Originally posted by NeffeloMantis
A i tebi? :D

Evo, mogu i zvanično da kažem, moja prva gay žurka - juče u Alijansi i bilo je... NEZABORAVNO. :D

Neočekivano. Iznenađujuće. Vrelo. Ma, savršeno. :D
joj ljudi ja planiram sad za vikend da odem do alijanse...prvi put...jbg kaskam za vama:) nadam se da ce biti dobar provod...
Korisnikov avatar
By Allkey
Naravno da hocje. :D

Samo, meni je Boris zabranio pristup tamo. :rida:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!