Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by nscJeste... pameti majkina... Mislis nemam argumentata koje ti razumes.
a ako nemas argumenata za diskusiju, a nisi dovoljno blizu da pokazes ko je jaci, jednostavno odbijes svaku dalju komunikaciju
Originally posted by svejednoHihihih...
More postoji.
lol
..
I da - za opstenje sa drugima nisu neophodni ni kultura ni informisanost, istina.
Ponekad je sasvim dovoljan pistolj uperen u te druge.
O'ma shvate sta oces ,)
..
Opsta informisanost je bas da je zemlja okrugla, npr, i da dan ima 24 sata i sl.
Ono, ne bih bas rekao da je to neko specificno znanje.
...
Opsta kultura su, pojednostavljeno - obicaji.
Opsti, zajednicki i to.
Razlikuju se od mesta do mesta - od GRUPE ljudi do grupe ljudi. To mu dodje nekako opste ,)
..
I ne moras se slazes, jel, naravno, ma koliko da sam u pravu ,)
edit - opusteno, nije nesto bitna stvar.. al postoji. xe ,)
Originally posted by nscA ko je tebi ista obecao? Jel umes da citas?
kako ti devojko, zeno ili vec sta si nisi od reci
ali za nekulturu skidam kapu
a pitaj i ti ponekad nekog nesto, mozda neko i uspe nesto da ti objasni pre nego ga zgazis
Originally posted by smaugizkobeljas
P.P.S. A ako se dobro poznajem, ni za dan dva, kad bitinije stvari budu ok, necu doci odje da nastavim. Te ako je dalja polemika puna pitanja ista ce ostati neodgovorena.
Sori svejedno...
Ajde sikter u svoju ignorantsku rupetinu. Evo ovo je iz opste (ne) kulture. To ces sigurno razumeti. A ako ti neke reci nisu poznate ti pitaj - ima odje raznih pa ce da ti objasne.
E da... I ovo jeste odbijanje dalje/vise/brze komunikacije. Al iskljucivo i samo - s tobom.
Originally posted by nscA ko je tebi ista obecao? Jel umes da citas?
kako ti devojko, zeno ili vec sta si nisi od reci
ali za nekulturu skidam kapu
a pitaj i ti ponekad nekog nesto, mozda neko i uspe nesto da ti objasni pre nego ga zgazis
Hahahaha...
Devojka, zena....sta ima jos nesto?
Ti cenis da je ovo nekultura.... Znaci znas i sta je kultura.
A jel opsta?
Posto vidim da tebi argumenti idu od tastature evo u uvo sam se pretvorila i ziva nisam da cujem da mi ti objasnis... mislim kad se iz gorepomenute lokacije izkobeljas.
Originally posted by MarsPa niko tebe ne tera da pričaš s nekim ko nije opštekulturno obrazovan po tvojim standardima, niti je logično da neko uči neke njemu nepotrebne stvari samo da bi sa tobom pričao. Ukoliko mu je baš toliko do toga stalo /da priča s Marsom / nek sedne i nek se obrazuje. Ja ne patim od tog elitizma. S osobom pričam ako imamo neku zajedničku temu u datom trenutku, bez obzira na poznavanje uloge jakobinaca u postrevolucionarnoj Francuskoj
Originally posted by KiborgOvo jednostavno nije istina.
Bitno je da se čovek razume u ono čime se bavi i da to dobro radi, sve ostalo je nevažno.
Naravno da očekujem od učitelja da zna da nauči decu, lekara da leči, majstora da napravi ili popravi nešto, ali kad sednem da pričam s ljudima upravo mi je sve drugo bitno osim da li je on ekspert na svom poslu ili nije.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!