Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By nsc
a ako nemas argumenata za diskusiju, a nisi dovoljno blizu da pokazes ko je jaci, jednostavno odbijes svaku dalju komunikaciju
Korisnikov avatar
By Incubus
Mislim da nepoznavanje nekih elementarnih činjenica nepoštivanje samog sebe, a jedino pravo obrazovanje je enciklopedijsko obrazovanje.
Korisnikov avatar
By smaug
Originally posted by nsc

a ako nemas argumenata za diskusiju, a nisi dovoljno blizu da pokazes ko je jaci, jednostavno odbijes svaku dalju komunikaciju
Jeste... pameti majkina... Mislis nemam argumentata koje ti razumes.

Ja ne mlatim ljude kad ne misle kao ja? A ti? Ocigledno da. E vidis TO je opsta kultura.

Ajde sikter u svoju ignorantsku rupetinu. Evo ovo je iz opste (ne) kulture. To ces sigurno razumeti. A ako ti neke reci nisu poznate ti pitaj - ima odje raznih pa ce da ti objasne.

E da... I ovo jeste odbijanje dalje/vise/brze komunikacije. Al iskljucivo i samo - s tobom.
Korisnikov avatar
By nsc
kako ti devojko, zeno ili vec sta si nisi od reci

ali za nekulturu skidam kapu

a pitaj i ti ponekad nekog nesto, mozda neko i uspe nesto da ti objasni pre nego ga zgazis
Korisnikov avatar
By smaug
Originally posted by svejedno

More postoji.

lol

..

I da - za opstenje sa drugima nisu neophodni ni kultura ni informisanost, istina.
Ponekad je sasvim dovoljan pistolj uperen u te druge.
O'ma shvate sta oces ,)

..

Opsta informisanost je bas da je zemlja okrugla, npr, i da dan ima 24 sata i sl.

Ono, ne bih bas rekao da je to neko specificno znanje.

...

Opsta kultura su, pojednostavljeno - obicaji.

Opsti, zajednicki i to.

Razlikuju se od mesta do mesta - od GRUPE ljudi do grupe ljudi. To mu dodje nekako opste ,)

..

I ne moras se slazes, jel, naravno, ma koliko da sam u pravu ,)

edit - opusteno, nije nesto bitna stvar.. al postoji. xe ,)
Hihihih...
Pa da- ovo prvo. Hihihih...Vidis kako ti oma znas sta je pisac hteo da kaze.

E, vidi - specific je za temu o kojoj se radi a ne za broj onih koji to znaju ili ne znaju.
Npr ovo sto si naveo je znanje specificno za (planetu) zemlju. Ili za to kako se racuna vreme.
Tice se neopste stvari.
Dakle ne pricam o tome koliko njih 'zna' isto.

(Ali kad smo vec kod ovoga, iznenadio bi se, mada mozda i ne bi, koliko su bas ovi tvoji primeri neopsti. Tj koliko je onih koji to ne znaju.)

Ni (opsta) kultura ni obicaji nisu 'zajednicki.'
Cak i ako hoces da se igramo s te tacke gledista i onda su specificni za (ovoga puta) odredjeni broj ljudi. Razlika jeste opsta ako brojimo 'razliku' a ne ono u cemu su i po cemu su stvari razlicite. Jel...
Dakle nije opste cak i kad je mnogo.

:wink:

Sad stvarno, opusteno, odoh.
Korisnikov avatar
By smaug
Originally posted by nsc

a pitaj i ti ponekad nekog nesto, mozda neko i uspe nesto da ti objasni pre nego ga zgazis
A ko je tebi ista obecao? Jel umes da citas?
Hahahaha...
Devojka, zena....sta ima jos nesto?
Ti cenis da je ovo nekultura.... Znaci znas i sta je kultura.
A jel opsta?

Posto vidim da tebi argumenti idu od tastature evo u uvo sam se pretvorila i ziva nisam da cujem da mi ti objasnis... mislim kad se iz gorepomenute lokacije izkobeljas.

Edit - e evo opet sam promenila misljenje.. Nemoj pliz nista da mi objasnjavas. I onako mi se nesto povraca ceo dan...
Korisnikov avatar
By svejedno
@smaug

Jasno je meni sta pricas.

Samo se ne slazem ,)

..

Ne, salim se, nekako se prica uvek svede na razlicita polazista kod tih definicija u nasim pisanijama.

..

Pojenta - poz. .)
Korisnikov avatar
By nsc
Originally posted by smaug

P.P.S. A ako se dobro poznajem, ni za dan dva, kad bitinije stvari budu ok, necu doci odje da nastavim. Te ako je dalja polemika puna pitanja ista ce ostati neodgovorena.
Sori svejedno...

Ajde sikter u svoju ignorantsku rupetinu. Evo ovo je iz opste (ne) kulture. To ces sigurno razumeti. A ako ti neke reci nisu poznate ti pitaj - ima odje raznih pa ce da ti objasne.

E da... I ovo jeste odbijanje dalje/vise/brze komunikacije. Al iskljucivo i samo - s tobom.
Originally posted by nsc

A ko je tebi ista obecao? Jel umes da citas?
Hahahaha...
Devojka, zena....sta ima jos nesto?
Ti cenis da je ovo nekultura.... Znaci znas i sta je kultura.
A jel opsta?

Posto vidim da tebi argumenti idu od tastature evo u uvo sam se pretvorila i ziva nisam da cujem da mi ti objasnis... mislim kad se iz gorepomenute lokacije izkobeljas.
izkobeljas
Korisnikov avatar
By Kiborg
Originally posted by Mars
Originally posted by Kiborg

Bitno je da se čovek razume u ono čime se bavi i da to dobro radi, sve ostalo je nevažno.
Ovo jednostavno nije istina.

Naravno da očekujem od učitelja da zna da nauči decu, lekara da leči, majstora da napravi ili popravi nešto, ali kad sednem da pričam s ljudima upravo mi je sve drugo bitno osim da li je on ekspert na svom poslu ili nije.
Pa niko tebe ne tera da pričaš s nekim ko nije opštekulturno obrazovan po tvojim standardima, niti je logično da neko uči neke njemu nepotrebne stvari samo da bi sa tobom pričao. Ukoliko mu je baš toliko do toga stalo /da priča s Marsom :D / nek sedne i nek se obrazuje. Ja ne patim od tog elitizma. S osobom pričam ako imamo neku zajedničku temu u datom trenutku, bez obzira na poznavanje uloge jakobinaca u postrevolucionarnoj Francuskoj :)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Govorimo o opštoj informisanosti i kulturi u jednom društvu ili pak šire, u jednoj civilizaciji, ukoliko koristimo taj pojam.

Dakle smaug je svakako u pravu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!