Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By unic0rn
mislim da nije pametno da neko sa sajta barata tudjim parama + namenjenim u humanitarne svrhe...

vec vidim teme o tome ko se koliko nakrao i shta je od toga kupio...

najbolje je da to uradi neko ko ga poznaje a prvo uz konsultaciju s njim
Korisnikov avatar
By gari
Jok more-UniCorn još pre tri dana, pisao da za dva dana ide na more. Znači, otišao je. Za Avalona ne znam.

:sesir: :vogue: :maca:
Korisnikov avatar
By Adenim
moze preko mog racuna, ali uslov je da licno upoznam decka, vidim koliko aparat kosta, i ukoliko se desi da se sakupi vise novca, taj novac ili vrati jednako podeljen svima ili da u humanitarne svrhe oko cega se svi dogovorimo.
Korisnikov avatar
By gari
Dečko je, takođe otišao na more, tako da ne možeš lično da ga upoznaš, račun čuvaj dok se ne vrati a aparat koliko košta saznaćemo preko "Neckermana".

:sniff: :lizalica: :serlok:
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by gari
Dečko je, takođe otišao na more, tako da ne možeš lično da ga upoznaš, račun čuvaj dok se ne vrati a aparat koliko košta saznaćemo preko "Neckermana".

:sniff: :lizalica: :serlok:
obrisi ovo ''Neckermana'', neukusno je
Korisnikov avatar
By Escobar
Originally posted by unic0rn
mislim da nije pametno da neko sa sajta barata tudjim parama + namenjenim u humanitarne svrhe...

vec vidim teme o tome ko se koliko nakrao i shta je od toga kupio...

najbolje je da to uradi neko ko ga poznaje a prvo uz konsultaciju s njim
Odlican predlog, da bi izbegli nepozeljne komentare.
Korisnikov avatar
By gari
E pa Adenime, pošto si citirao sad ne mogu ni da obrišem sve i da hoću. Neukusno je to što ovde licitirate oko tog aparata i jednog evra već pet dana a dečko već nije tu i verovatno da je već kupio drugi aparat.

:kuca: :bye: :mazi:
Korisnikov avatar
By Dina
Sta je bilo sa ovom temom? Videla sam Super Maria na nekom drugom topicu... Ja mislim da je bolje otvoriti ziro-racun nego sakupljati novac na zurci. Ima ljudi koji ne dolaze na zurke a sem toga mnogo ljudi cita forum i mozda i nemaju toliko veze sa gay svetom a uplatili bi za slusni aparat ukoliko je potrebno. I slazem se sa komentarima da bi svakako trebalo tuziti ali s obzirom na efikasnost naseg pravosudja dugo ce to trajati...
Korisnikov avatar
By gari
Sa temom je bilo to-da su se pederi na pet strana raspravljali kako će se organizovati a onda su se dezorganizovali.

:down: :rida: :doktor:
By Perun
Добих и Ес-Ем-Ес поруку од 'Супер Марија', али како сам био у Црној Гори било је неизводљиво да истог тренутка ступим у контакт с менаџером и газдом Клуба.
Данас сам допутовао, и одмах послао поруку менаџеру, па ћемо се видети ових дана. Жао ми је што се све то дешавало док нисам био ту можда бих био од веће помоћи, но, шта је ту је.
Дакле, вреди да вас известим и о мом последњем боравку у том клубу. Беше то у суботу, 15. јула. Било је приметно мање људи но обично, а онда ме је и сам менаџер забринуто питао што је тако мало света. Одговорих му да је разлог бахато понашање обезбеђења о чему је писано и на самом форуму, иначе главном (ако не и једином) месту оглашавања таквих окупљања. Рече ми да се то само оно вече десило, и да се то није понављало. Како сам претходно вече приватним порукама сазнао од 'Супер Марија' да се и претходни пут десио сличан изгред обезбеђења над његовим пријатељем којем је крв кренула на нос, и то поменух, али како детаље нисам знао нисам хтео да идем до газде.
Овај последњи инцидент превршио је сваку меру, па сам био у недоумици да ли да успостављам контакт с газдом, ипак – имајући у виду да сам газда можда и не зна како се његови хулигани опходе према гостима – контактирао сам менаџера преко којег ћу доћи до газде, те ћу вас о свему обавештавати.
Да би се знао мој став у наступу с газдом – мишљења сам да Клуб (газда, или неки од запослених, или сви они, како год) би требало да плати штету и извини се овом дечку.

[Не би било лоше да се добије опис тог хулигана у последњем инциденту. Приметих двојицу који су "незаобилазни", а и једног који је крајње пристојан. Штавише – персира сваком госту којем се обраћа.]

'Уникорнов' текст је одличан.

П.с.: Хвала за ћирилицу.
Korisnikov avatar
By Escobar
Volimo Peruna :volinevoli: :oskar:

Ps znam da je offtopic, ali nisam mogao da se uzdrzim!
Korisnikov avatar
By gari
Živio nam Perun /iako smo prešli na hriščanstvo/. Hmmmm, sada bi Perun mogao da bude i Sv. Ilija? Perune, pazi se šta radiš 2.avgusta...

:gatara: :ozbiljan: :meda:
Korisnikov avatar
By svejedno
E i sta je bilo sa ovom temom?

Vidim da se vratio Super Mario, trebalo bi da saznamo neke stvari, i da li se pravi lik javio i td..
Korisnikov avatar
By Super Mario
Nikola je otishao na more, sutra cu se raspitait kada se vraca. Perunu sam prosledio njegov broj, da li si mu dao broj menadzera?
Korisnikov avatar
By svejedno
A jel znas da li je on ono pisao?
Korisnikov avatar
By Super Mario
Originally posted by svejedno
Originally posted by Nikola : )
Mislim da je ipak red da se u ovu diskusiju ukljuci i osoba kojoj se sve to desilo,zar ne ? Poshto za vikend idem na more,sutra ili prekosutra cu objaviti text o tome shta se tacno i kako desilo...zahvaljujem se onima koji su mi ponudili da svi skupite pare za moj aparat :) hvala vam puno zaista :) Ali to nije stvar koju vi treba da radite vec odgovorni za taj dogadjaj... Ono shto mene zanima jeste da li neko zna nekog advokata ( ili je neko sam advokat) pa da mogu da se raspitam shta bih mogao i da li bih neshto postigao tuzbom doticnog mesta? inace shto se odlazaka tice ...tamo me vishe videti nece ( to mi je bio treci put da odem tamo ) .. mada bio sam i nekoliko puta u X ,koji isto ima cuvare,koji se nalazi u samom centru grada,a nikada mi se nishta nije desilo...zanimljiva jedna stvar.. no shto ne mogu vda dozvolim jeste da neka osoba leci svoje komplekse na meni,e pa sada je zaista izabrala pogreshnu osobu .. Toliko od mene za sada..
Nadam se da Nikoli : ) nece smetati sto sam mu prebacio post ovde.
meni se chini da je to napisao Nikola. Raspitacu se o tome sutra
Korisnikov avatar
By gari
Nadajmo se da će do desete strane Nikola dobiti svoj aparat?

:saint2: :zastava: :leviathan:
By Perun
Originally posted by Perun
...
Данас сам допутовао, и одмах послао поруку менаџеру, па ћемо се видети ових дана. ...
Прошло је већ пет дана, а ни трага, ни гласа од менаџера.
Бићу упоран још два дана. Седам дана је сасвим довољан рок да позивани на неки начин одреагује на смарача.
Korisnikov avatar
By gari
Ma do desete strane ima sigurno da se javi. Daj mu adresu sajta pa neka čita naše "opasne" poruke. Odma ima da se javi od straha.

:serlok: :hekla: :yay:
Korisnikov avatar
By svejedno
Elem, nista od nase nesebicne pomoci. :jojstosmodobri:

Ne znam, ako decko zeli pomoc nek se javi, ja ne mogu nista da ucinim ovako, mislim ni bilo ko drugi, je li.

Cekamo Nikolu da se vrati sa mora.
Korisnikov avatar
By gari
Nema ništa od toga. Pederi su tako sebični da je to prosto neverovatno. Kad si ti čuo da su pederi bilo kome pomogli?

:eevil: :blenta: :P
Korisnikov avatar
By Duh_iz_Konzerve
Ja imam 5 centi...jel moze neko meni da pokloni jos 95 centi pa sve to spojim i dobijem 1 euro i onda ljudski pomognem tom liku:D
ajdeeeeee nemoj da ste stipse ,daj te mi tih pisljivih 95 centi:murkan:
Korisnikov avatar
By gari
Obaveštenje: vlasnik "Floyda" se javio postom u "Sceni" i izvinuo se te obećao da nadoknadi štetu dečku a da ubuduće koga obezbeđenje "pipne" javi se njemu da se vidi zašto ga pipa.

Dakle, nema potrebe da se secate sa tim sakupljanjem po jednog evritja, koje ionako nikada ne bi sakupili.

Sad može mirno da se spava, problem je rešen i bez "solidarnosti" pederuša. Sačuvaj me Bože gladi, kuge i pedera.

:auto: :zev: :zvezdice:
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by Director
definisi "pipne" :bale: :friends: :bj: :shake: :potapsava: :kissass: :gric: :jumphug: :mazi: :setnja:
Pipne, drpne, štrpne, štipne, uvati, poduhvati, opipa, zavuče...Kh...Kh...
Zagrcnuh se...Izvinte...

:sladoled: :kissing: :cekam:
By Director
ah, "zavuce"... kako to lepo zvuci u kombinaciji sa mastarijama o onom visokom plavusanu iz obezbedjenja...
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by Director
ah, "zavuce"... kako to lepo zvuci u kombinaciji sa mastarijama o onom visokom plavusanu iz obezbedjenja...
Pa, možda lepo zvuči tebi koji si bio, video i otišao. Ja nikada nisam bio ni u jednom gay klubu, tako da nisam video ni plavušana ni crnušana iz obezbeđenja, a ne volim ni tu reč /obezbeđenje/. Sve to mi nekako spada u neku mafiju.

:pas: :lol: :smokin:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!