Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By ~ Le Saint X ~
ja razmisljam da otvorim iz ciste dosade...

mozda cu, mozda ne...
Korisnikov avatar
By m..
Ja pokusavam da sidjem s neta vec pola chuke a myspace ne da... Cak sam pocela da ugovaram druzenja tim putem, zlo.
Korisnikov avatar
By tramp
eeee ... zato ga retko otvaram od kad sam ovde ... ali zato kad se vratim kuci ...
By Çâðê_DUP
ja uopste ne znam da komuniciram myspace-om. neko mi napise "comment" i sad bi ja kao trebalo sta? mislim, odgovorila bih, ali ne vidim opciju reply..jako konfuzan sajt..(meni bar) :bouncy:

jedina je opcija da pojedinacno saljem poruke? je l da? :trep:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ja se bojim da otvorim nalog na myspace.com. :iskolacen:
Navucen sam na ovaj forum i na youtube.com-previse vremena provodim na netu i bojim se da nepostanem internet-freak koji ce realno druzenje i zivot potpuno zameniti virtuelnim:iskolacen::cupakosu:
Korisnikov avatar
By bigirl
Imam profilče. Otvoren na nagovor drage mi forumašice electre.

Kad bolje razmislim... Samo sa njom i komuniciram preko dotičnog sajta... :nerd:
Korisnikov avatar
By tramp
Originally posted by Angelina777
ja uopste ne znam da komuniciram myspace-om. neko mi napise "comment" i sad bi ja kao trebalo sta? mislim, odgovorila bih, ali ne vidim opciju reply..jako konfuzan sajt..(meni bar) :bouncy:

odes im na profil i postavi komentar preko add comment ... na zalost nema mogucnosti da se direktno odgovori
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by tramp
Originally posted by Angelina777

odes im na profil i postavi komentar preko add comment ... na zalost nema mogucnosti da se direktno odgovori
Za neke, malo manje javne stvari, ja ipak saljem poruke, a kometari su mi bas za neko neobavezno zezanje. :roflmao:
Korisnikov avatar
By tramp
pa logicno ... mislim komentari su da se vide od strane svih ... dakle samo pikantni detalji idu javno, a ozbiljni razgovori na PP
Korisnikov avatar
By Gothrose
Meni je sve to tako konfuzno...
Otvorila sam nalog (da vidim zbog cega tolika pomama oko tog mesta)i odmah je pocela zbrka...za pola sata sam vec morala da "molim" da mi se posalje pass jer sam u rekordnom roku uspela da ga zagubim u sludjenoj glavi i zbrkam sa milion ostalih passova koje imam za raznorazne messingere,mailove,messageboardove etc :drama: ,kasnije se jedva snasla kako da ubacim sliku posto sam to propustila pri registraciji(ako citas ovo-thanx Tramp! :kiss: ),profil skoro i da nemam jer sam ovih dana skroz out da me mrzi bilo sta da napisem...cak ni da pobrojim knjige i filmove a kamoli da pisem nesto o sebi...Onda u svoj toj zbrci dobijem preko jednog od mailova poziv za Facebook,pristanem...i opet me saceka isto sranje-registracija :cupakosu: ,pisanje o sebi,interesovanjima.. :doh: ...I sada mi je sve to uzasno glupo jer mi ko kretenu stoji samo slika i par osnovih podataka-koliko mi je godina,odakle sam,da sam zensko(kao da se to ne vidi?)...Sve u svemu :hypno: :shok: :lood: od tog mesta i pitam se sta cu tamo,ko ce i da me pozove a i sta ako ja nekog pozovem kada nista ne pise o meni-mislim,ko sam pa ja pa da iko ima i zelju da me addne na listu... :neznam:

:lukavi:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Elena
ko sam pa ja pa da iko ima i zelju da me addne na listu...
Ja jajajajajajajajajajajajajajajajajaja!!!!
Korisnikov avatar
By tramp
polako Elena ... sve se to vremenom sredi :smilegrin:
Korisnikov avatar
By m..
Ok, imam 2 naloga. Ja sam bolesna.
By ~ Le Saint X ~
Ja imam par pitanja vezana za one koji imaju nalog na My Space-u...
Ko god zeli da odgovori, I'll be very thankful :P

Ovako...

Da li osoba koja ima profil na My Sapce-u moze da ima neke slike postavljene ali da njih moze da vidi samo odredjena grupa ljudi, a ne svi...
i da li se do tih slika moze doci drugacije a da osoba cije slike zelis da vidis ti ne uputi poziv ili slicno?

Da li osoba ciji profil gledate moze da nekako 'vidi' da ste gledali njen space, ako vi nemate vas space tamo?

Da li podaci koje postavljate o sebi, opet, su svima dostupni ili postoji mogucnost da delove vasih podataka vide svi, a deo podataka samo kome dozvolite?

Uh..valjda je ovo o.k. za pocetak...

Hvala..:P
Korisnikov avatar
By m..
Da li osoba koja ima profil na My Sapce-u moze da ima neke slike postavljene ali da njih moze da vidi samo odredjena grupa ljudi, a ne svi...
i da li se do tih slika moze doci drugacije a da osoba cije slike zelis da vidis ti ne uputi poziv ili slicno?

Mozes da ukljucis opciju da mogu da ih vide samo oni koje dodas u prijatelje. Jedino je "default photo" vidljiv svima, ali uvek mozes da stavis miki mausa ili tako nesto za default.
Do slika se uvek moze doci, na primer tako sto ih neko od tvojih prijatelja sacuva pa posalje, ili da nekom link.

Da li osoba ciji profil gledate moze da nekako 'vidi' da ste gledali njen space, ako vi nemate vas space tamo?

Ne, oni profile trackeri ne rade, to je samo spam navlakusha.

Da li podaci koje postavljate o sebi, opet, su svima dostupni ili postoji mogucnost da delove vasih podataka vide svi, a deo podataka samo kome dozvolite?

Isto kao i za slike, mozes da stavis svoj profil na "private", tako da samo prijatelji mogu da ga vide.

Moze tako?
Korisnikov avatar
By m..
Actually cak iako imas myspace, ljudi cije profile gledas to nikako ne mogu da znaju, osim ako im sam das do znanja :)
Korisnikov avatar
By tramp
m.. .jesam ja to dodala tvoj drugi profil?

inace zamolila bih sve drage ljude da kad mi se jave na myspaceu jave ko su ovde ... cisto da znam ko su :okret:
Korisnikov avatar
By m..
Moj drugi profil ima istu fotku, ene sam sebi top frend :)
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by m..
:roflmao: ... Videh to sinoć... :lol:
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by m..

Mozes da ukljucis opciju da mogu da ih vide samo oni koje dodas u prijatelje. Jedino je "default photo" vidljiv svima, ali uvek mozes da stavis miki mausa ili tako nesto za default.
Do slika se uvek moze doci, na primer tako sto ih neko od tvojih prijatelja sacuva pa posalje, ili da nekom link.

Ne, oni profile trackeri ne rade, to je samo spam navlakusha.

Isto kao i za slike, mozes da stavis svoj profil na "private", tako da samo prijatelji mogu da ga vide.

Moze tako?
THANK YOU SO SO VERY MUCH!
I appreciate!
:hug:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Paki
Originally posted by m..
:roflmao: ... Videh to sinoć... :lol:
Vidis, profile tracker uopste nije neophodan :P :kissass:
Korisnikov avatar
By Tweety
imam nalog nekoliko meseci, ali tek treba da ga sredim...
By spf 3000
Originally posted by m..
Ok, imam 2 naloga.
i ja :kesa:
jedan dan samo vise nisam mogla da se ulogujem na prvi mi nalog. password isti, adresa ista.. pojma nemam sta se desilo :kopanos:
tak' da sam morala otvoriti drugi :hekla:
Korisnikov avatar
By m..
Ja moja oba aktivno koristim, doduse onaj muzicki slabije jer i nisam pravila nista skoro 5 godina, pa nemam sta tamo da radim...
Korisnikov avatar
By tramp
ja imam dva naloga jedan je moj a jedan je "lazni" jer su mi trebale neke informacije a guska koja je trebala da mi da te informacije ne bi nikad dala iste meni ko meni a upecala se na drugu ... predivnu i prekrasnu osobu i tek joj je nakon nekoliko meseci nesto postalo cudno ali tad mi vise nije ni trebala :giggle:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 17
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!