Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Da li biste ikada mogli biti u vezi sa osobom koja ima ekstremnih problema sa kilazom?

DA
14
18%
NE
66
83%
Korisnikov avatar
By Azdaja
hmmm...koliko vidim moji roditelji u sezdesetim se jos nisu smeeezurali, pa ok :lol:

a ti bi volela da budes debeljuca sa nekih 40-50-60? :smeh:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Ne, ali ne bih ostavila ženu ako se ugoji pod stare dane. :)
Korisnikov avatar
By maka
tema je : da li bi ste mogli biti u vezi sa osobom koja ima EKSTREMNIH problema sa kilazom. znaci ili da je ooogrooomna, ili da je krzljava. jedno je kad imas 5kg vishka,a sasvim druga stvar je kad si beba kit.
Korisnikov avatar
By Azdaja
ne bi ni ja... :)

mislila sam da ovde pricamo, da li bi mogli biti sa osobom koja ima ekstremnih problema sa kilazom, mislim da se smuvam sa takvom NA POCETKU - ne:)
Korisnikov avatar
By Azdaja
joj kako smo lepo skoro pa isto odg :lol:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by maka

tema je : da li bi ste mogli biti u vezi sa osobom koja ima EKSTREMNIH problema sa kilazom. znaci ili da je ooogrooomna, ili da je krzljava. jedno je kad imas 5kg vishka,a sasvim druga stvar je kad si beba kit.
Odgovorila sam, ne, ali pošto ta ekstremna gojenja ne dolaze brzo i obično idu uz neki problem tipa štitna žlezda, lupam, pri takvim okolnostima, tj. ako se to desi s godinama ne bi mi bio problem. Započela ne bih, ali ako to bude dugogodišnja posledica bilo čega, nema problema...
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by maka

..jedno je kad imas 5kg vishka,a sasvim druga stvar je kad si beba kit.
beba?? :nerd:

znam, znam, bas sam htela da napisem kako masim temu. :sigh:
al, hbg kad me isprovocira neki post - lepo sam rekla da sam osetljiva ovih dana :maca:

edit: i da, ovo sto G. kaze, kontam da bih neke stvari ispostovala..
Korisnikov avatar
By Kittrie
omg, a ovo beba kit nije bilo upuceno meni ( KITrrie ) ??

njah, sve isto ostaje.
Korisnikov avatar
By sunflower5
Sad sam videla slike na prvoj strani i zakljucila da ipak ne bih mogla.
By therealrocknrolla
Ne bih bila sa debelom devojkom. Osim ako boluju od hormonskog poremecaja, ljudi nemaju izgovor da budu debeli i zapusteni. Najlakse je zderati i toviti guzove. Jos gori su mi oni koji doteraju do 150-200kg ili cak i vise, pa ne mogu da hodaju, da disu. Posle odu na suzavanje zeluca i omrsaju samo zato sto u skembe ne moze da im stane vise od sake hrane. Uopste ne menjaju zivotne navike. Kao, pre su jeli sest hamburgera, a sad mogu samo tri zalogaja, jer su im zavezali zeludac i prespojili creva pa sve odmah iskenjaju. A gde je zdrava hrana? Gde je fizicka aktivnost? Niko ne kaze da je lako, to je dug proces ali posle 2-3 godine mozes da se dovedes u red i naviknes se na nov nacin zivota, tako da ce ti povremeni izleti umesto uzitka izazivati grizu savesti i pruziti jos jaci motiv da se drzis pravog puta, bez vrdanja, sve dok se u potpunosti ne disciplinujes.
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Ne bih nikada usao u takvu pricu, ali ako bi se desilo mom stalnom partneru mislim da bih mogao.
:sesir:
NOX
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!