Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Super MarioKinsijevo istraživanje pokazuje da je 37 odsto od 12 hiljada ispitanih oženjenih muškaraca imalo bar jedno homoseksualno iskustvo, a od neoženjenih ?ak svaki drugi. Sli?ne podatke dobila je i Šer Hajet na uzorku od 7 hiljada heteroseksualnih muškaraca, gde je ?ak 40 odsto imalo razli?ita homoseksualna iskustva u vreme adolescencije.Originally posted by goranD.
da li ima 3% (240.000), 10% (800.000) ili 20% (1.600.000) graðana Srbije ...brojke nisu male
Aman choveche, sta mi navodish Ameriku, te zlikovce koji su nam rushili rodnu grudu! Zar su oni ogledalo ispravnosti i normalnog drushtva?
Ponavljam, promili su u pitanju, ali brojka svakako raste zbog vashe propagande
Originally posted by EYATeleviziju gledaju svi pa i deca.Zar je to pravilna edukacija da se takve scene provla?e po medijima.
sva medijska sredstva drze strejteri.
kad god upalim televizor naletim na neki film sa str8 sexom.
i niko me ne pita koliko je to meni zanimljivo ili ogavno da gledam !
Originally posted by goxapsolutno se slazem sa svim sto si rekao.Originally posted by EYATeleviziju gledaju svi pa i deca.Zar je to pravilna edukacija da se takve scene provla?e po medijima.
sva medijska sredstva drze strejteri.
kad god upalim televizor naletim na neki film sa str8 sexom.
i niko me ne pita koliko je to meni zanimljivo ili ogavno da gledam !
Kako rekosmo radite to izmedju ?etiri zida.Kada bi se to favorizovalo i medijski jako plasiralo to bi jako uticalo i na transformaciju celog društva.
Ako ja volim da pijem odredjenu vrstu pi?a na žurci treba da majem sa tom flašom svima ispred o?iju i da ih forsiram na isto pi?e ili još gore da nudim jedno isto pi?e.Svako ima pravo na svoj izbor,ali njime ne treba da optere?uje druge,da se time reklamira i stavlja svoje potreba u prvi plan.
Originally posted by Super MarioEto ja pored sebe imam Op?u Enciklopediju, Hrvatsko izdanje iz 1980.godine, gde pise da nas ima oko 5%, a knjiga je od pre 25 godina.
Rekla-kazala. Ocu dokaze za te priche!
Originally posted by Super MarioPa Srbija je punopravna ?lanica UNa, ?iji je deo WHO (Svetska Zdravstvena Org). Na njihovom spisku homosexualnost nije bolest.
Narochito za onu da je se u Srbiji homoseksualnost ne uzima za bolest.
Originally posted by Super MarioKakve ovo veze ima sa seksualnoscu?
Pa kada je sve tako bajno, sto svi parovi ne idu na te operacije? Chemu prirodno zachece?
Da li se ti to zalazhes za kloniranje i stancovanje ljudi po "posebnim kriterijumima"Kakve veze ovo ima sa seksualnoscu?
Originaly posted by Super MarioNadam se da se ti smatras normalnim, te da potices iz "standardne" porodice. A samim tim kako ti mozes znati nesto vise o tome?Originally posted by Mr DeeNe znas ti nista!
Diskutabilno je da linormalna porodica mora da sesastoji od oca i majke. Sta je sa onim koji imaju samo oca ili majku. Il samo staratelja. da li su oni manje normalni od ostalih ljudi
Lepo sam ja tebe pitao, kako Muja i Hasa mogu da imaju dete. Chekam odgovor!Ne mogu. Kakve ovo ima veze sa seksualnoscu?
Originally posted by EYASorry,jednakosti zadržite u vašem krevetu,u društvu budite ljudi.
ma kakvo kormilo ?
pricamo o jednakosti !
Originally posted by goxdiskriminacija i fashizam.Originally posted by EYASorry,jednakosti zadržite u vašem krevetu,u društvu budite ljudi.
ma kakvo kormilo ?
pricamo o jednakosti !
Ja kada odem na posao ne piše mi na ?elu šta sam,pa ni vama.
?utiš i živiš svoj život,šta ima da se ravnamo.Možemo u profesionalnom smislu,u seksualnom nemamo potrebe.
LGBT-YU YahooGroupLjudi, znate, kada bih ja poverovao na sve što pro?itam na internetu, ispalo bi da homoseksualci
Gej pingvini ne zele povratak u strejt odnose
[/b] Potvrdjeno je i da je jedan od parova "usvojio" kamen, koji su stitili kao jaje.
Iz zooloskog vrta saopsteno je da ce ponovo pokusati u prolece 2006, jer se pingvini nalaze na listi ugrozenih vrsta i potrebno im je ohrabrenje da bi se razmnozavali. Zooloski vrt uvezao je i dva pingvina muskog pola, tako da "dame" ne budu uskracene u odredjenim potrebama (Srna)
Shok za homofobe, zar ne?
Originally posted by MafijašPrava da te osuðuje ima svako. Što ne bi imao prava za takvo nešto, ili za bilo šta drugo nevezano za ovu temu?
Pa šta ako sam gay,ko ima prava da osudjuje.Ajde da ?ujem.
Originally posted by AbyssNapad je najbolja odbrana.
Prava da te osuðuje ima svako. Što ne bi imao prava za takvo nešto, ili za bilo šta drugo nevezano za ovu temu?
Znate, nije istina kada neko kaže da je po zakonu zabranjeno ubijati ljude.
Zakon samo kaže da je ubijanje ljudi kažnjivo.
Originally posted by Mafijaš1. Ja nisam nigde spomenuo da smo mi zakon.
Napad je najbolja odbrana.
Ali po tvom ako ste vi zakon u ovoj pri?i mi se vatamo i ljubimo okolo jer to nam se svidja,a vi možete samo da nas uvatite!!!
Originally posted by AbyssOriginally posted by Mafijaš1. Ja nisam nigde spomenuo da smo mi zakon.
Napad je najbolja odbrana.
Ali po tvom ako ste vi zakon u ovoj pri?i mi se vatamo i ljubimo okolo jer to nam se svidja,a vi možete samo da nas uvatite!!!
2. I ja volim da ubijam ljude, pa to ne radim.
3. 'UVATIO' bi se kada bi imao za ?ega....
Originally posted by MafijašOriginally posted by EYA
Pa dok ne probaš ne možeš da znaš
Originally posted by Mr DeeIako je grehom zaceto kroz iskusiteljstvo od strane nasega Gospoda, blagosloveno je kroz brak tajnom svetom te plodovi bluda nisu vise greh, pa ni dete) kako ti detetu nevinome da objasnis sta je seks kad dete nema organ bogospoznanja? Zar i ovo nije pedofilija?!!!!Originally posted by Super MarioOriginally posted by Mr DeeA kada mi sin kazhe: Ali tata ja tebe volim, da li moram da te ljubim u usta?
Sta reci, a ispasti kulturan. Reci: cike se vole, slicno kao mam i tata, pa se zato drze za ruke i ljube.
Pa onda mu objasniti par stvari o sexu i sexualnosti.
...i najvažnije, nek te muž jebe samo u misionarskom položaju.Zboris jezikom djavla jer nemas argumente. Jer djavao u tvoj jezik prenosi nesto od onosvetskog, a meni Bog reci u usta stavlja od Bozanskog, iako je to prenosenje jednostrano. Znas li ti uopste da nabrojis Svete Tajne Bozje, a o Bogu tako zboris? Ti si se od Boga odvojio umesto da predjes s njim u jedno potpuno i sliveno jedinstvo.
Da li postoji Bog, do je veoma diskutabilno. Vidim da citiras reci iz biblije. Koliko znam, u svetu su samo 1/3 Hrišcani.Vidim da zauzimas stav neobicnog istrazivaca, ali Bog otkrovenjem zadovoljava svaciju znatizelju. Otkrovenje nije posledica takozvanog "znanja" (koliko ima jednih ili drugih), ali je otkrovenje njegova posledica. Dakle, Bog je posledica znanja! Onaj koji se otkriva pristupa coveku koji nije gresan ili se za greh pokajao i nudi sebe u zajednistvo, sto i sotona cini. A coveku je djavo s lirom miliji jer mu nudi zlatne kolace i narodnu muziku. Bog je jedan, a sve vere su nesavrsenost iznudjenog znanja, kao i ponudjenog znanja od gresne katolicke crkve (pravoslavlje je jedina ispravna vera!) i katolicka crkva svedok je njenog neuspeha. Ja sa pravoslavna hriscanka, a ti primeri koje spominjes obavljali su tzv. misionari koji nisu bili legitimni predstavnici crkve, vec sluge svetovnog vladara, a ne naseg duhovnog Oca i Sina Bozijeg. Stoga ne mesaj pite i ustipke.
li, hajde da poðemo da Bog postoji. Ti ako si hriš?anska vernica, posle smrti ti ?eš i?i pred Svetog Petra na sud. Gde ?e biti odlu?eno da li ideš u raj ili u pakao. Ja, ako sam vernik druge religije, npr.Judeisti?ke ... ja odma idem u Raj, jer sam pripadnik izabranog naroda, koji automatski ide u Raj ...Bog ?e poštovati svaki na?in na kojeg ga poštujem i slavimo. Ne treba nama posrednik u vezi coveka i Boga, kao sto je crkva.Gresnice, Bog iako je nespoznatljiv i tebi neshvatljiv nije nas ostavio u potpunom neznanju, jer je u svakoga usadio znanje o postojanju Boga. Samo sto oni koji potpadaju pod vlast djavla, kao vi homoseksualci, ubice i kleptomani, slusaju njegove slatke reci i otudjuju se od Boga jedinoga. Sama tvorevina Otkrovenja Bozjega kroz Sina i Svetoga Duha, njena povezanost i njena vladavina objavljuju velicanstvenost Bozanske Prirode. Bog je odlucio da stvori coveka bas da bi se spoznao u njemu. Kako Bog moze da se spozna u jednom homoseksualcu?????
Za pravoslavni stav prema homosek. svakako najupitnije osvrnuti se ba to kakav je stav Hristos imao odnos prema homoseksualnim ljudima. Iako je Hristos nigde izri?ito ne pominje homoseksualnost (niti je takva re? u to vreme postojala) dva jevanðela, Matejevo (8:5-13) i Lukino (7:1-10), opisuje jednu scenu iz Isusovog života kojamoze izuzetno pomo?i za problematiku homoseks. Odlomak iz Lukinog jevanðela:Kad se radi o tumacenju neceg tako Svetog kao sto je Rec Bozja (sto vidim da si imao drskosti i gordosti da cinis), mi moramo da se prenesemo u njega, a to ne mozemo bez organa bogospoznanja koji ti nemas jer ti ga je bog uzeo, ali vratice ti ukoliko se pokajes. Jer svaka Rec Bozja, a kamoli njeno tumacenje znaci da se ti gresnice usudjujes (samo da bi odbranio svoje strasti djavolje) da se pozoves na ucestvovanje kao Saznavajuci Subjekt u saznavanom objektu? Samo je jedan covek imao na to pravo i taj vise nije ziv. Prema tome, to tvoje "spoznanje" i "interpretacija" bi bila moguca samo kada bi se trag bozji nalazio u tebi. Dokazi da u tebi postoji bozji trag, pa mozda i razgovaram s tobom. ne kazem da sam bezgresna, ko je gresan neka prvi baci kamen, ali ne dozvoljavam da mi istinu o Bogu zamaglu svest telesnih cula i slika bozanske stvarnosti nalazi se u meni zauvek, s maramom na glavi ili ne.
Ono što za nas u ovom dogadjaju iz Isusovog zivota nije u prevodu dovoljno jasno, jasno je u samom starogr?kom originalu. Kapetanom sluga koji beše mio, na gr?kom glasi entimos pais; rec pais ovde ne oznacava slugu, nego zapravo osobu sa kojom je ovaj rimski kapetan ziveo u homoerotskoj vezi. Ovakva upotreba ove reci je dobro dokumentovana iz tog perioda, i ona uostalom cini i deo starogrcke slozenice pederastije, koja je imala mnogo sire znacenje nego danas, odnosila se na musku ljubav prema mladicima ili homoerotizam u celini. Hristos je, kao pobozni Jevrejin i rimski gradjanin, iako mogao shvatit prirodu veze i njegov neocekivani odgovor koji nije konvecionalna moralna osuda, karakteristican je i prepoznatljiv iz mnogih situacija u kojima on istupa kao radikalni zastitnik onih socijalnih grupa koje je ondašnja "farisejska pravednost" osuðivala (Luka 7:34, Matej 5:20, Luka 16:15)
ne znam koliko si upoznata sa LGBT populacijom, jer ni deca, a ni Kurir nisu toliko obavešteni...Ne znam, Sine Moj, nisam upoznata sa Sodomom i Gomorom koju djavao pokusava da obnovi. Sveto Pismo je Rec Bozja, direktno od Boga izrecena i ta slika se ne zaustavlja na znanju, vec ulazi u Prvoliku, a verujem ni da za tu duhovnu tajnu nisi otvorio oci niti naculjio usi. Bog te zove, al ti ga neces. Bog je milosrdan, ali i gnevan. Secas se one
26.6 1969 godineEvo djavoljeg znaka TRI SESTICE!
Originally posted by unic0rnPrisustvo Boga u svetu je zaprepascujuce snazno i osecaju ga cak i oni koji zele da ga poreknu! Jer da Bog ne postoji, koliko puta je covek prihvatao smrt zbog vrline? Bezbroj puta! Cak se i bezboznik komunista zrtvujhe zbog ideala socijalne pravde, zasto se i vi ne biste zrtvovali za dobrobit nase dece!
Naime, postojanje Boga je vrlo diskutabilno.
Sem toga, ko je, kako i zashto napisao 'Sveto' pismo je takodje diskutabilno, i stoga argument o sodomizaciji ne treba uzimati za ozbiljno.
Prati malo vesti, nema to samo na internetu. Bilo je shtavishe triput u nashim novinama.
Ljudi, znate, kada bih ja poverovao na sve što pro?itam na internetu, ispalo bi da homoseksualci
1. treba da imaju svoja prava:
http://www.crf-usa.org/brown50th/gays_rights.htm
2. a u drugom da ne treba:
http://phoenix.swarthmore.edu/2004-04-01/opinions/13897
Treba i ne treba se potire, zar ne? Dakle, pitanje je da li internet treba uzimati uvek kao izvor egzaktnih informacija???
Prava da te osuðuje ima svako. Što ne bi imao prava za takvo nešto, ili za bilo šta drugo nevezano za ovu temu?Aman, manijache.
Znate, nije istina kada neko kaže da je po zakonu zabranjeno ubijati ljude.
Zakon samo kaže da je ubijanje ljudi kažnjivo.
Evo, ja kažem:
niko ko se potrudi da sagleda celu pricu nece moci A da NE osudjuje bilo ciju sexualnost.
Da li mi sad veruješ?
Ko vas zeli u uvlachi u shta?
Ma samo se vi vatajte,ne dirajte nas.
Šta sada još nas želite da uvu?ete u to.
Da, deca se zachinju tim vashim grehom.
Iako je grehom zaceto kroz iskusiteljstvo od strane nasega Gospoda, blagosloveno je kroz brak tajnom svetom te plodovi bluda nisu vise greh, pa ni dete) kako ti detetu nevinome da objasnis sta je seks kad dete nema organ bogospoznanja? Zar i ovo nije pedofilija?!!!!
A ti osecas za ceo svet?
Prisustvo Boga u svetu je zaprepascujuce snazno i osecaju ga cak i oni koji zele da ga poreknu! Jer da Bog ne postoji, koliko puta je covek prihvatao smrt zbog vrline? Bezbroj puta! Cak se i bezboznik komunista zrtvujhe zbog ideala socijalne pravde, zasto se i vi ne biste zrtvovali za dobrobit nase dece!
Sveto Pismo je Rec Bozja, direktno od Boga izrecenaA ti si Mojsije sreco?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!