Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by ns.happyKod mene dole nema. Toplo je. Čak ni na planinama okolo.
ima li snega kod vas?
Originally posted by pthalo
Devojka i ja smo zajedno već mesec dana. Presrećne smo. Hoću da je ženim
Originally posted by MarsA to striktno mora biti Europa,jer ako mi se nesto drugo svidja,"Mrtvo" je:D
Originally posted by TungiO FALA BOGU da ti se nešto sviđa!!
Pariz:love:
Originally posted by jovanabeogradIdemo na svadbu?? :bounce:
Iiiiiidemo
Izgleda da sam samo jos ja ostala neudomljena
Originally posted by Marshvala.
Hehe...e drago mi je da to traje i da se lepo razvija!
Pa ti u komšiluku...
Hip replacement je "ugradnja veštačkog kuka". Nadam se da će mami da bude dobro.
Meni se ne sviđa što tamo i posle najtežih intervencija šalju ljude odmah kući, dan-dva oporavka i daju ti spisak kako da se ponašaša, šta da preduzimaš ako se jave neke tegobe...malo bezveze...ali šta da se radi. Hoću da kažem moraćeš da budeš stalno mami pri ruci posle toga. Inače sama operacija je rutinska...
Javljaj se kad stigneš šta se dešava.
Originally posted by Marsdođite, dođite!
Iiiiiidemo
Ne brini, Jovana...udomićemo i tebe na neko lepo mesto pa da dolazimo u goste.
Originally posted by pthaloZato tebe nema,ni na fejsu,ni na forumu.:DVazno je da si ti srecna,drago mi je zbog tebe:mazi:
Originally posted by Marsdođite, dođite!
Iiiiiidemo
Ne brini, Jovana...udomićemo i tebe na neko lepo mesto pa da dolazimo u goste.
još ne znam kada će biti, ali verovatno planiramo jednu svadbu u Australiji (gde ona živi) i jednu u evropi. Još ne znamo gde ćemo živeti...volim Mađarsku, i ona bi da se seli iz Australije jer želi novi početak... ali ne znam koliko je pametno živeti u Mađarskoj u početku, jer ona još nije završila traziciju... i mađari nisu najveći ljubitelji transžene :/ Ne znam da li su mađari vredni za nje. Ona je moja kraljica, i želim njoj sve što je dobro
Meni je svejedno gde ćemo živeti samo da smo zajedno, iselila bih se u Mesec da je mesec vredan za nje.
Originally posted by AngraMainaJa bih njega u Oz odveo:D
e tako je, samo sam ja to slabo citao, ali se secam da je u filmu d'artanjan bio sladak, ako zanemarimo brcice... tako da je to u redu... cetvorka je taman za auto, pa polako, shorom, od pariza do rima, znam da marsic ne bi imao nista protiv (samo bi u toskani morali da pazimo da nam ne izleti i otrci medj brezuljke, posle bi ga morali hirurski odvajati)... a meni za dusu mali detour na azurnu obalu
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!