Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Tooooooo!!!

:D

Valjda bi trebalo da se radujem... :nesiguran:
Korisnikov avatar
By pthalo
u Arizoni kod majke. treba joj hip replacement surgery (ne znam kako se kaže na srpskom :( ) --obe strane, hirurgija će biti za nedelju dana. osim toga, čistim svoju sobu jer ne želi više da čuva moje stvari. Izbacim (stare papire) / dajem (stare plišne životnije, stara odeća, stare knjige) sve što mi ne treba. Nosim kući (u Mađarsku) sve što mi treba, uključujući dve mačke, koje mama više ne može da čuva.

Devojka i ja smo zajedno već mesec dana. Presrećne smo. Hoću da je ženim :D
Korisnikov avatar
By Mars
Hehe...e drago mi je da to traje i da se lepo razvija! :B

Pa ti u komšiluku...

Hip replacement je "ugradnja veštačkog kuka". Nadam se da će mami da bude dobro. :fige:
Meni se ne sviđa što tamo i posle najtežih intervencija šalju ljude odmah kući, dan-dva oporavka i daju ti spisak kako da se ponašaša, šta da preduzimaš ako se jave neke tegobe...malo bezveze...ali šta da se radi. Hoću da kažem moraćeš da budeš stalno mami pri ruci posle toga. Inače sama operacija je rutinska...

Javljaj se kad stigneš šta se dešava.

:kiss:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by jovanabeograd

Iiiiiidemo :D

Izgleda da sam samo jos ja ostala neudomljena :lol:
Idemo na svadbu?? :bounce:

Ne brini, Jovana...udomićemo i tebe na neko lepo mesto pa da dolazimo u goste.

Korisnikov avatar
By pthalo
Originally posted by Mars

Hehe...e drago mi je da to traje i da se lepo razvija! :B

Pa ti u komšiluku...

Hip replacement je "ugradnja veštačkog kuka". Nadam se da će mami da bude dobro. :fige:
Meni se ne sviđa što tamo i posle najtežih intervencija šalju ljude odmah kući, dan-dva oporavka i daju ti spisak kako da se ponašaša, šta da preduzimaš ako se jave neke tegobe...malo bezveze...ali šta da se radi. Hoću da kažem moraćeš da budeš stalno mami pri ruci posle toga. Inače sama operacija je rutinska...

Javljaj se kad stigneš šta se dešava.

:kiss:
hvala. :)

Da, mama će biti u bolnici samo 2-3 dane. Obavezno biću tu sa njom pri ruci, i njena drugarica će se seliti kod nas za nekoliko nedelje, što je mnogo dobro pošto ne mogu da vozim kola i ne bih mogla ni da idem po hleb (sve je predaleko ovde).
Korisnikov avatar
By pthalo

dođite, dođite! :D

još ne znam kada će biti, ali verovatno planiramo jednu svadbu u Australiji (gde ona živi) i jednu u evropi. Još ne znamo gde ćemo živeti...volim Mađarsku, i ona bi da se seli iz Australije jer želi novi početak... ali ne znam koliko je pametno živeti u Mađarskoj u početku, jer ona još nije završila traziciju... i mađari nisu najveći ljubitelji transžene :/ Ne znam da li su mađari vredni za nje. Ona je moja kraljica, i želim njoj sve što je dobro :)

Meni je svejedno gde ćemo živeti samo da smo zajedno, iselila bih se u Mesec da je mesec vredan za nje.
Korisnikov avatar
By Mars
Živite gde hoćete - samo nemoj da odlazi iz Australije dok vas ne posetimo!!!!! :D
Nikog nemamo tamo, ostali krajevi sveta su pokriveni... :D

Šalim se...

Moram da idem, vidimo se posle.

ĆAO!!
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by pthalo

dođite, dođite! :D

još ne znam kada će biti, ali verovatno planiramo jednu svadbu u Australiji (gde ona živi) i jednu u evropi. Još ne znamo gde ćemo živeti...volim Mađarsku, i ona bi da se seli iz Australije jer želi novi početak... ali ne znam koliko je pametno živeti u Mađarskoj u početku, jer ona još nije završila traziciju... i mađari nisu najveći ljubitelji transžene :/ Ne znam da li su mađari vredni za nje. Ona je moja kraljica, i želim njoj sve što je dobro :)

Meni je svejedno gde ćemo živeti samo da smo zajedno, iselila bih se u Mesec da je mesec vredan za nje.
Zato tebe nema,ni na fejsu,ni na forumu.:DVazno je da si ti srecna,drago mi je zbog tebe:mazi:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Hej, meni bi taj Amsterdam pasovao! Berlin i Madrid isto, ostali gradovi manje, ali nisam antiprotivan :kafa:
Korisnikov avatar
By Tungi
Racunamo onda i na tebe,nece biti trio,vec cetverac...Je l' se ono D'Artagnan pridruzio trojici musketara?Eto,u kompletu:lol:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
e tako je, samo sam ja to slabo citao, ali se secam da je u filmu d'artanjan bio sladak, ako zanemarimo brcice... tako da je to u redu... cetvorka je taman za auto, pa polako, shorom, od pariza do rima, znam da marsic ne bi imao nista protiv (samo bi u toskani morali da pazimo da nam ne izleti i otrci medj brezuljke, posle bi ga morali hirurski odvajati)... a meni za dusu mali detour na azurnu obalu :france:
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by AngraMaina

e tako je, samo sam ja to slabo citao, ali se secam da je u filmu d'artanjan bio sladak, ako zanemarimo brcice... tako da je to u redu... cetvorka je taman za auto, pa polako, shorom, od pariza do rima, znam da marsic ne bi imao nista protiv (samo bi u toskani morali da pazimo da nam ne izleti i otrci medj brezuljke, posle bi ga morali hirurski odvajati)... a meni za dusu mali detour na azurnu obalu :france:
Ja bih njega u Oz odveo:D
Korisnikov avatar
By Mars
Zato što je daleko? :)

Ah....Toskana.

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By AngraMaina
znao sam, gotovo je, kud sam i pomenuo. sad dok ga iscupamo iz te toskane, bice ko deda i repa. etrurce nase :love:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Dobro jutro.
Ne mogu da verujem da sam jos uvek za kompom, a imam toliko toga da obavim + da budem malo drustveno korisna od 12....
  • 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 137
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!