- 25 Nov 2007, 00:26
... ispao(la) budala (nebitan razlog, ali je gradacija "težine osećanja" vezana za "težinu" razloga prisutna) ?
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by devokICANaravno, i kod mene - kad shvatim da je neko skot samo ga izbacim iz mog zivota.Originally posted by PakiTakve osobe ondak idu na ignore kod mene
A kada te neko drugi napravi budalom, povredi jako..... usput je toj osobi to na neki način jasno ?
Originally posted by devokICAnema nista gore do kad nekog ignorises, jer na taj nacin ignorises njeno postojanje, i sve u vezi nje/njega.Originally posted by PakiTakve osobe ondak idu na ignore kod mene
A kada te neko drugi napravi budalom, povredi jako..... usput je toj osobi to na neki način jasno ?
Originally posted by PakiOsecam se prvo veoma neprijatno, pa besno i na kraju osvetoljubivo.
Kako se osećaš kad shvatiš da si ispao(la) budala ....
Originally posted by devokICAAli pre nego sto ode na ignore listu, toj osobi gledam da se posteno na***em majke putem svih raspolozivih sredstava i tako sebi pribavim satisfakciju.Originally posted by PakiTakve osobe ondak idu na ignore kod mene
Originally posted by KiborgHvala, Kiborg.
Kao i uvek, pokušavam da proniknem u motivaciju te osobe. Ovde razmatram situaciju da neko kome sam verovao, i od koga to nisam očekivao, od mene napravi budalu.
Pitam se zašto je to tako? Da li postoji neko racionalno objašnjenje.
Ukoliko ga nema, ukoliko je u pitanju čista zloba ili mana u karakteru te osobe koju nisam ranije zapazio, ta osoba ide na ignore. Ukoliko ima objašnjenja, ukoliko je to urađeno nenamerno, ili iz dobrih namera, onda postoje vrlo dobre šanse da vremenom zaboravim i oprostim.
U proceni je manje bitan, ali ne i beznačajan rezultat toga što sam u tom vremenu ispao budala. Tj. da li je to bio neki periferni događaj koji se brzo zaboravlja, ili nešto što će da se pamti duže vreme. Nešt malo, ili nešto krupno...
Zavisi od ove procene koliko dugo ću biti besan - što je uvek prva emocija od koje se dalje sve razvija, ka opraštanju ili preziru
Originally posted by PakiSamo raspali, sestro, i ne brini za posledice ! Gazi, da ne budes zgazena !
Kontam da je denijevo rešenje negde najbolje iz aspekta očuvanja sopstvenog zdravlja, ali se plašim da toj osobi onda neće biti baš dobro, a ne želim da odgovoram za nečije zdravlje, život ...
Originally posted by Paki
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!