Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Žene u Engleskoj i Irskoj su, prema jednom istraživanju o konzumiranju alkohola na globalnom nivou, ubjedljivo najvece pijanice na svetu, piše britanski list "Indipendent".

Istraživanje je pokazalo da svaka treca žena izmedu 17 i 30 godina, spada danas u kategoriju teških pijanaca, i u stanju je da popije najmanje cetiri pica za redom barem jednom u dve nedelje. Ove zabrinjavajuce brojke su 11 puta vece nego u Njemackoj ili Italiji.

Strucnjaci upozoravaju da ce se sve veci broj žena u buducnosti suocavati sa oštecenjem jetre i preranom smrcu ukoliko se trend što pre ne zaustavi.

Anketa koja se zasniva na uzorku od 17.000 ispitanika, žena i muškaraca iz 21 zemlje, ukljucujuci Belgiju, Francusku i SAD, predstavlja do sada najšire istraživanje o konzumiranju alkohola u svijetu.

Iako 26 odsto muškaraca u Velikoj Britaniji spada u kategoriju teških pijanica oni ipak ne drže prvo mjesto na listi svjetskih "ispicutura" na kojoj dominiraju Belgijanci, Kolumbijci, Irci i Poljaci.

http://www.myexit.org/node/39264

:pivce:
Korisnikov avatar
By Sutekh
slazhem se. nisam bio u irskoj, ali engleska je zato.. :drama:
Korisnikov avatar
By Deity Marduk
Pa cesto ih vidjamo u Alijansi...Britanka je u separeu,drpa se sa nekim tenkom,dok je Irkinja na podijumu za igru gazi pijana po ljudima.... :dance: :smeh:

:pivce: :pivce: :pivce:
By Tresh-grl
Znam...najbolja drugarica,86-0 godiste je hardkor alkoholicarka,zivi u Londonu....kakve sam ja dozivljaje imala s njom...pa te price sta se njoj sve desavalo....HIT!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!