Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by RACABGBrate, ali majke mi, ja prosto ne verujem da ti najozbiljnije mislis da imam dupli profil. Pa ko bi zaboga tracio vreme na skidanje tudjih slika sa interneta, pravljenje web sajta sa tudjim slikama... Rodjo, ti ili nas przis, ili stvarno treba da se sam preispitas... Jos ne verujem...
ej bre ljudi da krenem da dolazim sa raznoraznim IP adresama iz celog sveta , mogu da otvorim i nekoliko profila na raznoraznim sajtovima tipa my space.
ocas posla cu da skinem sliki nekog portugalca kao stefan sa sve porodicom mackom kucetom i privatnim avionom .....
pa da vam zavrtim mozak da sam belosvetcka diva koja 20 sati dnevno trlja picku o avionsko sedishte a preostalih 4 sata je kiseli u djakuziju napunjenim pticijim mlekom.
Originally posted by stefan19dokon pop i jarice krsti
Pa ko bi zaboga tracio vreme na skidanje tudjih slika sa interneta, pravljenje web sajta sa tudjim slikama...
Originally posted by RACABGTi si skroooooz silly.Originally posted by stefan19dokon pop i jarice krsti
Pa ko bi zaboga tracio vreme na skidanje tudjih slika sa interneta, pravljenje web sajta sa tudjim slikama...
smatras da se ja tebi svetim neshto, ili je to jos jedan nacin da forum ubedish da ti nisi losha kopija nekog drugog profila ?
iskopace bili te slike na netu
Originally posted by ns.happyAuuuu tio si se bas zbunio.
ja sam sad pod ''nekim lekovima'', i ne kapiram... sta se ovde desilo? ko je stefan a ko kiwi? laki, jesi li i ti happy ili si samo srecko? ako jesi onda si ti ja a ja sam onda neko drugi. pokisli drugi. ja se bojim da neko od nas nije transmutabilni...
Originally posted by Lakiboy_nsod kad si ti to poceo farmaciju da studiras? mnogo se razumes u te lekove za shiz stanja... :zabrinut:Originally posted by ns.happyAuuuu tio si se bas zbunio.
ja sam sad pod ''nekim lekovima'', i ne kapiram... sta se ovde desilo? ko je stefan a ko kiwi? laki, jesi li i ti happy ili si samo srecko? ako jesi onda si ti ja a ja sam onda neko drugi. pokisli drugi. ja se bojim da neko od nas nije transmutabilni...
Koje lekove koristish honey-pie?
Da nije Xanax?
Da ne lecis sizofreniju?
Originally posted by ns.happyMa ja se u sve razumem bwe-pomalo.Originally posted by Lakiboy_nsod kad si ti to poceo farmaciju da studiras? mnogo se razumes u te lekove za shiz stanja... :zabrinut:Originally posted by ns.happyAuuuu tio si se bas zbunio.
Da nije Xanax?
Da ne lecis sizofreniju?
ne, pijem bendzamina i tu i tamo analgin...
''neki lekovi'' su nesto sasvim drugo
Originally posted by Lakiboy_nsma ko kaze, ja evo vec par godina pijem i nista mi nije, nikakva zavisnostOriginally posted by ns.happyMa ja se u sve razumem bwe-pomalo.Originally posted by Lakiboy_nsod kad si ti to poceo farmaciju da studiras? mnogo se razumes u te lekove za shiz stanja... :zabrinut:Originally posted by ns.happyAuuuu tio si se bas zbunio.
Da nije Xanax?
Da ne lecis sizofreniju?
ne, pijem bendzamina i tu i tamo analgin...
''neki lekovi'' su nesto sasvim drugo
Mani se tih bendzosa oni lako stvaraju zavisnost.
Uzmi bolje onaj slovenacki lek na biljnoj bazi-potpuno je prirodan
Originally posted by stefan19Kuda je otisla ova tema?
Dakle, zanima me kakvo je vase misljenje o sledecem?
Dobili ste ponudu da igrate u kavezu u gay diskoteci u centru gay dela grada. Radi se 4 sata po veceri. Plata je 300 dolara za noc. Znaci Petak i Subota = $600. Da li bi vam dostojanstvo dozvolilo da igrate (SAMO IGRANJE, BEZ SEKSA I PERVERZIJA) za ove pare, ili bi ste se pak odlucili da propustite priliku?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!