Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By decko
To mu dodje kao ona fora - zasto su bazeni za malu decu sa toplijom vodom? Pa dece piske unutra i greju ga! :giggle:
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Ja sam cuo da voda pocrveni. Inace piskim samo u wc-u. Mada bio sam prosli vikend na nocno kupanje i kada se pogase svetla ne verujem da bi se nesto videlo.
Korisnikov avatar
By stefan19
Nisam pisao u bazen, ali mi se desilo da sam ronio trazeci izgubljene pare, pa sam ulovio dobro parche govneta. Ja ga sav uzbudjen izvadio da vidim sta je to sto sam nasao kad ono govance, i jos se skroz rastopilo na mom dlanu... BLLLJJJJAAAAAAK!!!!
Korisnikov avatar
By jukie
Ma Stefane možda je to bila ambra od sperm whale-a
Korisnikov avatar
By Sutekh
Dugo nisam ishao na bazene.. Chuo sam te priche, ali se secjam kad sam sa dechkom bio na nudistichkoj plazhi i video sam lika kako kitu pere sa shamponom dok mu se pena sliva niz nogu.. Ne znam zashto, ali to mi je bilo bash odvratno.
Korisnikov avatar
By BellyButton
Mislim da mi je odvratniji osecaj kada prodjem pored nekoga ko je to u bazenu upravo uradio, pa osetim iznenadni topli talas, nego sama chinjenica da se neko upishao... :bljak:
Korisnikov avatar
By shishmish
skoro svaki dan sam u bazenu i naravno da ne piskim... :hvala:
a bazeni u beogradu definitivno nemaju reagens... narokaju hlora i ko ziv ko mrtav... a plavuse najvise nastradaju...
Korisnikov avatar
By Deity Marduk
Jesam,kad sam bio mali.Mada nisam morao,vec sam to uradio zato sto mi je bilo receno da to ne radim.Uvek jebeni buntovnik .. :roll: :smeh:

:trol:
Korisnikov avatar
By Pipin
Nikad u životu. I to mi je toliko odvratno da bih i kilometrima plivao, samo da se ispišam negde napolju u WC-u.
Al sam im se zato jednom ispovraćao kao klinac. :trampolina:
Mislim da je razlog bilo upravo to sa nečijim pišanjem, al se ne sećam dobro. :giggle:
Korisnikov avatar
By Escobar
Jesam letos piskio u bazenu na Zlatiboru he he :)

I jos sam se u sred piskenja setio te hemikalije koja se ubacuje, i iscimao se kao niko...:opatica:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!