Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
koliko često pročitam "napisao sam poduži post pa sam ga obrisao" i "htela sam sad nešto da napišem pa sam se zaustavila" ...

Mislim da to nije fer prema drugim diskutantima... Dajte, pišite ono što mislite a ne ono što većina želi da čuje.

:kiwi:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ja ga ne postujem iz dva razloga:

1. "ua, brate, al' si ovo lose srocila, niko nece nista da razume", a mrzi me da preformulisem.

2. "ma daaaaaaaaaaaaaaj....ne seri"
Korisnikov avatar
By Dirrty
Slazem se sa hlaefdige...

Pogotovu za drugu stavku...

S tim sto mnogi ovde kada ti kazu "ne seri", pridodaju i po koju psovku... jer jednostavno ne razmisljate isto, sto je odmah za njih neprihvatljivo, jer je jedino njihovo misljenje ispravno. :hand:
Korisnikov avatar
By Dina
Ja vrlo retko obrisem nesto sto pisem... ako sam trosila vreme i net sate, saljem pa kako bude, sem toga i ne znam sta drugi ljudi zele ili ne zele da cuju... Ali i ne razmisljam o tome... Ne ugrozavam ih mojim stavovima i ne vredjam to je bitno. Ali da li se slazu ili ne, pa kakve bi to bile diskusije kad bismo se u svemu slagali? ;) Mada najcesce zbog tog pisanja u trenutku ne volim da citam svoje ranije odgovore :smeh: Ali negde se slazem sa tobom, meni se dopada kad razgovor na diskusijama tece spontano, a ne kad osoba promislja i sastavlja odgovor dva dana, a vec ako ne napise to i ne znam sta je htela da kaze, diskusije time sigurno gube...
Korisnikov avatar
By jukie
Zavisi... neki put napišem neku poruku a onda shvatim da će svi ostali napisati drugačije... na ovom mom drugom (stranom) forumu ima dosta konzervativnih ljudi i mislim da ih je bolje ostaviti da žive u svom svetu, ipak oni pripadaju drugoj kulturi

ali onda im ne kažem da mislim drugačije, ne ostavljam ih u neizvesnosti
By ~ Le Saint X ~
Ja sam prestao da pisem 'ozbiljne' odgovore...
tako da nista ne brisem...
i zasto bih brisao

Jewel
Break me

sto sada slusam?!

:snob:
et toq!
By жњ
Originally posted by Renoir
Ja sam prestao da pisem 'ozbiljne' odgovore...
tako da nista ne brisem...
i zasto bih brisao

Jewel
Break me

sto sada slusam?!

:snob:
et toq!

same here :up:

:astral2:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Ja i ne pokusavam da pisem ozbiljne postove, ponekad se zajebem, ali jako retko.

Shvatio sam da se moja shvatanja sveta oko nas veoma razlikuju od shvatanja vecine forumasa, tako da nema svrhe da tupim u prazno.

Lakse mi je da samo tipkam gluposti i lupam lol i smeh.
By superfly
za razliku od početaka bitisanja na forumu sada ne osećam ama baš nikakvu potrebu da bilo šta ozbiljno tu prozborim.

:shrug:
By Sixto
Ne napisem jedino kad skontam da sam sebi skacem u usta!
Korisnikov avatar
By Kiborg
Napišem ono što mi padne napamet, bilo ozbiljno, bilo neozbiljno, nije sad da se trudim da budem jedno od ta dva. Mislim da sam obrisao jedan il' dva posta u temi o avatarima, jer se ubacio neko, a mrzelo me da editujem :D
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
uglavnom pišem postove "u dahu", tj. što na umu to na drumu. :D jedino se kod podužih malo vratim na početak, jer umem da se ponavljam, pa nekad jednu istu stvar napišem tri puta. a i volim da malo sredim svoje misli.

autocenzuri nisam sklon.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!