Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dominion
Originally posted by Zaljubljena
Moji prijatelji su deo mog zivota...a ako njoj (u tvom slucaju njemu) oni smetaju, ja nemam sta da trazim sa njom...
Sednete popricate, reci mu da ti to smeta...i videces na cemu si... :)
:up: - slazem se
moj je isto tako srao, u pocetku sam ignorisao, dok mu nisam zavrnuo muda i doveo ga u red :bic: :njanjanja:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Naravno da nisu svi tvoji prijatelji kompatibilni sa onim sa kim si u vezi. Niko ne voli bas sve ljude. Medjutim, ukoliko na ama bas svaku osobu ima zamerku i o apsolutno svim tvojim prijaeljima ima lose misljenje, onda se ti ne druzis sa gomilom psihopata, nego zabavljas sa jednim.
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by KissQueen
Naravno da nisu svi tvoji prijatelji kompatibilni sa onim sa kim si u vezi. Niko ne voli bas sve ljude. Medjutim, ukoliko na ama bas svaku osobu ima zamerku i o apsolutno svim tvojim prijaeljima ima lose misljenje, onda se ti ne druzis sa gomilom psihopata, nego zabavljas sa jednim.
Naravno! Nekad zaista, to sto se dve osobe koje su razlicite 'skopcaju' na nekom emotivnom nivou, ne znaci da ce jedna od njih uspeti da se poveze na friendly bazi sa prijateljima ove druge ako su totalno dva suprotna sveta, ali jbt, ne mozes bas da kazes da su svi nepodnosljivi!
Korisnikov avatar
By angellino
UPRAVO TAKO... NE KAZEM DA SU SVI MOJI PRIJATELJI I POZNANICI MED&MLEKO... NI NE OCEKUJEM DA SA SVIMA BUDE EXTRA, ALI MOZE BITI BAREM LJUBAZAN.
Korisnikov avatar
By Paki
Opet ćeš napraviti ustupak... nisi mi jasan...

Ne, on ne može biti ljubazan.

Može, ali tako će pojesti svoju džigericu iznutra.

Izbijanje bubica iz glave se ne postiže povlađivanjem (ni u najmanjoj meri).
Korisnikov avatar
By decko
Pa ako mu je stalo nek' stisne zube malo i jede svoju dizgericu :giggle:

Ne kazem da se treba folirati, ali ipak su to osobe do kojih je stalo njegovom decku, a ako je njemu do njega stalo nek se potrudi da bar to malo vremena sto provode za njegovim prijateljima bude bar podnosljiv za neko sitno cavrljanje...
Niko i ne kaze da treba da ih voli! :sladoled:
Korisnikov avatar
By Paki
Nisi me razumeo... Način razmišljanja treba da menja, tj. praktično odnos prema svom dečku (angellino-u), jer je takvo ponašanje (kako reče angellino, raspad sistema kad se pojavi treća osoba i opanjkavanje kad ona napusti njihovo društvo) na prvom mestu odraz nepoštovanja svog partnera, neiskrenog odnosa, emocija i pogotovo dokaz da njemu nije stalo do partnerove stabilnosti, zadovoljstva, sreće...

Trud da se bude ljubazan, dok se iznutra sagoreva, ne vodi suštinskim promenama i njega i njegovog odnosa prema dečku.
Korisnikov avatar
By ns.happy
a angellino, da li se tebi dopadaju njegovi prijatelji? jesi li ih uopste upoznao? kakvi su? :lizalica:
Korisnikov avatar
By angellino
nikada nisam komentarisao negativno njegove prijatelje. neki su ok, neki ne, ali su njegovi i to mi je dovoljno da ih prihvatim ili iskuliram
Korisnikov avatar
By ns.happy
par samara ce resiti stvar :roflmao:
daj covece, ne ponasaj se kao da ti je on prvi... kakva je to veza u kojoj neko trpi sranja druge strane? mani bre, to je nezrelo...
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Samo jednom u zivotu zapostavio sam svoje prijatelje zarad veze i nikada vise. Moji prijatelji meni znace puno. Najvaznije od svega je da oni znaju koliko meni znace. Ako se nekome ne svidjaju moji prijatelji nema sta da trazi sa mnom.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!