Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By coka
jbt u roku od 5 minuta sve na meni je bilo mokro! volim samo letnju kisu...
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by m..
A i kosa se kovrdza :D
ja obožavam kad mi se kosa od kiše ukovrdža, s obzirom da joj se to inače nemere desiti any other way. :B
pridružujem se prokišno orijentisanima. da mi nije ovijeh jajnika i generalno kilavog imuniteta nijednu ne bih u kući presedela. :kisa:
Korisnikov avatar
By Marvin
Neka je nama kiše.
Ko ne voli neka se skloni :hvala:
Korisnikov avatar
By m..
Jebote, zamalo opet da se zajebam, taman sam se nameracila da odem po pljuge kad je krenulo ono ludilo praceno gradom velicine klikera (dzombe!). Sva sreca sto sam gnjavila, sad bih imala cvoruge.
Korisnikov avatar
By pazzaz
Kad je velik plusak i zatvorenom si prostoru onda je ok ali kad zivis u zemlji koja ima 200 kisnih dana u godini onda je omznes samo tako.
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Originally posted by blenta

sad sedim ovde u gatjama i belom mantilu i sushim stvari na grejalici kekekek

ja videh samo gatjice (baby blue) i to na sred autobuske stanice :lol:
Korisnikov avatar
By blenta
ti bi mogla da budesh malo diskretnija
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
kad vec pricamo o kisi... Sjecam se, prije godinu i malo vise, kad sam napravio prvu uspjelu trance zurku .. negdje oko 4 ujutro, nas desetak razbijenih kao svinje, izasli smo na kisu i djuskali pola sata:D

:sigh: those were the times...
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ja bas volim grmljavinu i te sve oluje i munje i sve to tako...jos ako je na moru...uh....
Korisnikov avatar
By m..
Ja volim nevreme, ono na moru narocito, kad osetis svu tu silinu prirode u punoj lepoti, i taj saspens pre nego sto se nebo obrusi na tebe u kofama. Kad bukvalno mozes da osetis elektricitet u vazduhu. Najvise volim kad je nebo zuto i lete saksije, ako sam vec u BG.

Ali jebiga, NE volim DA POKISNEM.
Korisnikov avatar
By m..
E a onom batici, sto mu je drvo palo na tek kupljenu Askonu, e pa nece dati odstetu Gradsko Zelenilo (tj osiguranje u talu s gz), osim ako ne dobije spor na sudu. Mhm.
By Snow_Crystal
MRZIM kisu.. Pre nekoliko dana sam 3 puta zaredom pokisla da mi je puko film i treci put sam jednostavno sklopila kisobran i nastavila mirnim hodom da se vracam kuci.
Korisnikov avatar
By Allkey
Ja obozhavam kishu kada ima sunca... :)
By pčelica
Ne volim da kisnem, ne volim
kišu u gradu jer se usvinjim i eto,
prosto mi nešto ne odgovara.
Originally posted by m..
Ja volim nevreme, ono na moru narocito, kad osetis svu tu silinu prirode u punoj lepoti, i taj saspens pre nego sto se nebo obrusi na tebe u kofama.

:radosnice:
Nešto najdivnije (meni) je
bura u noći a kad svane- bonaca.
Korisnikov avatar
By erkondisn
obozavam pljusak. jucer sam se s gustom taman prije pocetka pljuska dogovorio na pivce u grad i setao s kisobranom (under my uuumbrellaaaaa, ellaaaaa, ellaaaaa, eeeee, eeeeee). s obzirom da vec par godina ne nosim fiksni aparat za zube, konacno su mi manje sanse da me strefi grom :D
Korisnikov avatar
By Val
'ebalo mater, juche nas zali samo tako! Pljusnu iz "vedraneba" po nama, sjeba nam kartonche od Pizze, frizure i taman pred kucjnim vratima prestade. :domino:
Korisnikov avatar
By Val
Pa da je bar bilo parche, no CELA PIZZA! Al' zhrtvovah svoju glavu da kol'ko tolk'ko pokrijem karton. (Dobro de, pokrih je skoro celu)
Inache...ostade mi zhena gladna. A nishta kuvala nisam. Bruka i sramota.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!