Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By SashaVsSasha
Originally posted by the1whowished
Originally posted by SashaVsSasha
ne znam sta si iskusila, ali si u jalovom posegu za stilskim figurama nacinila modernu klanicu za iste.

ako je to bila neka vrsta wannabe cinizma kojim se cesto rukovodis, ili sebe smatras dovoljno inteligentnom da uzmes sebi za pravo da se postavis kao cinik (sa cim se ja i slazem), ipak mlada si, ne zuri i prepusti ga iskusnijim profesionalcima.

a obzirom da si citala sartra, zaista mi nije jasno koji deo tvoga sveta moze ikako da se slozi sa ovom prostakushom (kad je DYR nek je DYR)
Muka nije stilska figura. Muchnina jos manje, jer je u ovom slucaju filozofski POJAM.
Da li sam wannabe cinik? Ne. Da li sam u biti cinik? Ne.
Pricitaj "Iza zatvorenih vrata", ako nisi.
Da li ja mogu da se slozim sa Delete? U mnogo cemu ne, mada nikada o tome nismo razgovarale. To me, ipak, ne sprecava da se ne slozim sa njom prelazeci preko nekog antagonizma-po-svaku-cenu. Pored toga, citanje Sartra ili kojecega/kojekoga nije nesto cemu cu podrediti The Common Sense.Manimo se sofizama.
Nisam govorio o muci, vec o krvavim kuhinjama, zivom mesu i nekakvim kosmoloskim nozevima.

Sofizme su koristili najveci mudraci.
Verovatno su imali svoje razloge ;)

Ako vec smatras da je konstatacija moga ludila oznaka zdravoga razuma, moras mi reci kojim si ti to metodama zakljucila da sam ja lud?

ako pribegavas definiciji tumacenja koje preko spoljnih dijakritickih znakova koji nalik na bodljikavu zicu (oblik im je slican, kao i kod nemackih slova, obrati paznju) otkrivaju moj unutrasnji smisao, mogu reci da ti je tumacenje povrsno, jer ja mogu da napisem bilo sta. (mozda sam JA cinik)

ni meni nije zdravo da si ti (makar u masti) isekla nozem svoje zivo meso i povracala preko klonje (kako rece onaj stefan19), pa te nisam nazvao ludjakinjom

stoga ako je muka filosofski pojam, moras mi reci da li je seca nozeva i rascepljenost stilska figura?

ja sam shvatio to kao cinizam, pa sam ti tako i pristupio.

iskreno, nadam se da si wannabe cinik, inace bih i ja, ovako lud, morao da pribegnem The Common Sensu i da se slozim tamo...s nekim

:teletabisi:
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Prziti se na korisnika iznad samo zbog avatara (doduse, video sam i fotkice u FOTKAMA)...

Sasice :love:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
1. Kuhinja i nozevi su realije iz zivota. Zaista sam sekla zivo meso, da bih spremila veceru (ah, kakva imanentna budalastina!Kako se samo usudjujem!- ovo je bilo ironicno) i nisam mogla da sperem miris krvi sa ruku neko vreme.
2. Induktivni metod.
3. Sloboda je osnovni eticki princip. Mozes misliti bilo sta o meni.
Korisnikov avatar
By SashaVsSasha
Originally posted by the1whowished
1. Kuhinja i nozevi su realije iz zivota. Zaista sam sekla zivo meso, da bih spremila veceru (ah, kakva imanentna budalastina!Kako se samo usudjujem!- ovo je bilo ironicno) i nisam mogla da sperem miris krvi sa ruku neko vreme.
2. Induktivni metod.
3. Sloboda je osnovni eticki princip. Mozes misliti bilo sta o meni.
1. ja sam mislio da si otkidala parce svoje noge istim nozevima

dakle, drago mi je da je u pitanju samo nesrecno srochen post :)

2. iracionalizam

3. ovde bih jos ubacio volju

takodje ;)

:sesir:

ps iskoristicu svoje pravo na eticki princip i povuci svoj zakljucak o inteligenciji korisnice the1whowished jednom inteligentnom induktivnom metodom
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!