Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By SashaVsSasha
Originally posted by Sixto
Jao lepi pa ja takve bitke vodim svaki dan, evo konverzacije s mojim bivsim od sinoc kada po hiljaditi put nije dobio pozitivan odgovor na poziv za sex!
Transkript, integralna verzija:

BIVSI:Jel si ljubomoransto te je decko hteo otkacitizbog mene ili sta Trebas da shvatis ko si ti a ko sam ja i nema problema. I nikada neces imati sto ja imam.

JA: neutralna poruka s pitanjem 'A ko si to pa ti, a ko sma pa to ja?', al polako mi se dize i sistolni i dijastolni!

BIVSI: Pogledaj se u ogledalo. A za ostalo... da se ne hvalim.

JA: Ako ti je mladost i lepota adut, dzabe, fali ti nesto drugo!

BIVSI: Ne ja sam pametan i dovoljno bogat da nista ne moram raditi u zivotu ako necu. Pre svega sam dobar.

JA: Ma super si dete, pocni od tih silnih para konacno da se obrazujes umesto da spopadas ljude i teras od sebe trazeci im da ti kupuju satove i kojekakva sranja!

BIVSI: Svi koji su bili samnom su prilicno siromasnitako da bi bilo ruzno traziti sat od ljudi koji jedva imaju za hleb! A da zelim mogu da imam hotele! Toliko! :lood:

JA: Hotele? Ti si podilkanio!

BIVSI: Da hotele! Za moje obrazovanje pitaj bilo koga od profesora s mog faxa ili kolega!

JA: S kog faxa? Prvog ili petog!? Sa kojeg god gde su mi predavali! Za razliku od tebih i slicnih tebi ja sam pametan! (tu sma vec pao u komu) A vi se jebite i perite wc-ove ili vec nesto, oznojite se za hleb! neko sve vidi! (ma sta mu to znacilo)

JA: Prvo operi svoj wc koji imas u stanu pa onda cemo da pricamo o realnom zaposlenju!

BIVSI:Tek cete da budete svi ljubomorni! Cao salasti!

I tu ti se vec ja osvrnem na ledja i biceps za juceranji dan pa iskljucim telefon, medjutim danas meni stize opet poruka:

BIVSI:I cemu lazi? Jel sma ja kriv sto sma bolji od vas? Zasto? Jel morate svoje komplekse pokazivati? :wtf: Jel sma ja kriv sto zivite bedne i jadne zivote? Moja najveca greska u zivotu sto sma previse dobar! U jednu ruku mi je zao sto izazivam ljubomoru kod vas al svakako ne bi ziveo vase zivote! Zao mi vas je!

Nije mi se dalo da trosim 1.7din +pdv, otiso sam da pokosim travu jer nisam odavno, oberem tresnju posle seo da nadoknadim nedostatak sa Stubovima Zemlje!

Dakle, samo lepo metnes na ignore i teras dalje, kome nisi dobar takav kakav si i ne treba ti! ima ljudi koji ce da cene to sto predstavljas!

:roflmao:

:radosnice:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Meni licno ako se neko ne svidi sto se tice fizickog izgleda jednostavno ga ne komentarisem.
Vredjati bilo koga na osnovu fizickog izgleda je previse nisko :alexis:
Korisnikov avatar
By Dina
Ja se uopste ne uzbudjujem zbog komentara nebitnih mi ljudi, imam dovoljno problema sa bitnima. Tako da mi se desilo nesto kao tebi, samo bih izbrisala poruku i zaboravila je.
Korisnikov avatar
By gorilica
Originally posted by Dina
Ja se uopste ne uzbudjujem zbog komentara nebitnih mi ljudi, imam dovoljno problema sa bitnima. Tako da mi se desilo nesto kao tebi, samo bih izbrisala poruku i zaboravila je.
Lagao bih kada bi rekao da me na trenutak nije pogodilo to shto je mamlaz imao da mi saopshti, ali je onda proradio bes. Jednostavno, lichno prezirem ljudsku glupost i mentalnu primitivnost ogrezlu u oholosti, ukoliko primitivnost nije urodjena i ne zlonamerna(kada se maksimalno trudim da isposhtujem ljude) i uvek sam raspolozen da se potrudim da takve sluchajeve javno svrstam tamo gde im je mesto.
Nisam mogao da ocutim i time ga navedem da pomisli kako su mu stav i postupak ispravni. Mozda je to i sujeta, ali jednostavno nisam mogao da ocutim.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!