- 04 Jun 2007, 06:16
Originally posted by Sixto
Jao lepi pa ja takve bitke vodim svaki dan, evo konverzacije s mojim bivsim od sinoc kada po hiljaditi put nije dobio pozitivan odgovor na poziv za sex!
Transkript, integralna verzija:
BIVSI:Jel si ljubomoransto te je decko hteo otkacitizbog mene ili sta Trebas da shvatis ko si ti a ko sam ja i nema problema. I nikada neces imati sto ja imam.
JA: neutralna poruka s pitanjem 'A ko si to pa ti, a ko sma pa to ja?', al polako mi se dize i sistolni i dijastolni!
BIVSI: Pogledaj se u ogledalo. A za ostalo... da se ne hvalim.
JA: Ako ti je mladost i lepota adut, dzabe, fali ti nesto drugo!
BIVSI: Ne ja sam pametan i dovoljno bogat da nista ne moram raditi u zivotu ako necu. Pre svega sam dobar.
JA: Ma super si dete, pocni od tih silnih para konacno da se obrazujes umesto da spopadas ljude i teras od sebe trazeci im da ti kupuju satove i kojekakva sranja!
BIVSI: Svi koji su bili samnom su prilicno siromasnitako da bi bilo ruzno traziti sat od ljudi koji jedva imaju za hleb! A da zelim mogu da imam hotele! Toliko!
JA: Hotele? Ti si podilkanio!
BIVSI: Da hotele! Za moje obrazovanje pitaj bilo koga od profesora s mog faxa ili kolega!
JA: S kog faxa? Prvog ili petog!? Sa kojeg god gde su mi predavali! Za razliku od tebih i slicnih tebi ja sam pametan! (tu sma vec pao u komu) A vi se jebite i perite wc-ove ili vec nesto, oznojite se za hleb! neko sve vidi! (ma sta mu to znacilo)
JA: Prvo operi svoj wc koji imas u stanu pa onda cemo da pricamo o realnom zaposlenju!
BIVSI:Tek cete da budete svi ljubomorni! Cao salasti!
I tu ti se vec ja osvrnem na ledja i biceps za juceranji dan pa iskljucim telefon, medjutim danas meni stize opet poruka:
BIVSI:I cemu lazi? Jel sma ja kriv sto sma bolji od vas? Zasto? Jel morate svoje komplekse pokazivati? Jel sma ja kriv sto zivite bedne i jadne zivote? Moja najveca greska u zivotu sto sma previse dobar! U jednu ruku mi je zao sto izazivam ljubomoru kod vas al svakako ne bi ziveo vase zivote! Zao mi vas je!
Nije mi se dalo da trosim 1.7din +pdv, otiso sam da pokosim travu jer nisam odavno, oberem tresnju posle seo da nadoknadim nedostatak sa Stubovima Zemlje!
Dakle, samo lepo metnes na ignore i teras dalje, kome nisi dobar takav kakav si i ne treba ti! ima ljudi koji ce da cene to sto predstavljas!