Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Boshko
lele mala, ja sam se sav najezio dok sam citao tvoj uvodni post... teski problemi u toku odrastanja.. :paki:
Korisnikov avatar
By Dirrty
lol

nemoj me sada zezati :)

tesko odrastanje zbog mnogo gorih razloga, koji nisu za pominjati ovde.
to su samo propratne nezgode...
Korisnikov avatar
By Boshko
ne zezam te... zajebi propratne nezgode, baci se na resavanje primarnih razloga... :kiss:
Korisnikov avatar
By Dirrty
pa to ne zavisi od mene gotovo uopste, tako da mi preostaje samo da resavam ove manje bitne stvari...
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Sve, sve ali u trenerci ici u centar :durenje:
Nedopustivo :durenje:
Korisnikov avatar
By Dirrty
napokon se neko slaze sa mnom... :)

mislim jednom sam to i ja uradio, ponosan sam koliko sam prevazisao sebe :lol:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ono sto sam zaboravio da napomene... :plavuso:

Ja sam pored tih plikova takodje imao problema u smislu da su mi 2 rupe zarasle i morao sam ponovo da ih busim.
I jedva sam i to preziveo, da bih posle toga ponvo imao problema.

Jednostavno nije mi bilo sudjeno.
Mada sam ja i pre mesec dana jos planirao da skinem, pre ovih novonastalih problema, jer sam smatrao da mi vise nisu potrebni.
Ali sam onda pomislio "samo jos ovo leto" i onda me zadesi... i puko mi film :testerica:
Korisnikov avatar
By coka
od pocetka si znao da ti telo "ne prima" pirs i opet si govnjavio dok ti nije doslo iz dupeta u glavu!
Korisnikov avatar
By Dirrty
znas i sama da treba dosta vremena da dodje iz dupeta u glavu!

najvise je potrebno da izadje iz njega, pa tek onda da krene! :lol:
Korisnikov avatar
By jenny
pa pazi uopste ne mora da znachi da ti telo ne prima pirs. tj mozda ga malo teze prima ali to u principu moze da se sredi u zavisnosti od toga cim si ga cistio. pa bas danas sam pricala sa jednom poznanicom o tome- ona je imala pirs na pupku koji je bio jako problematican -kao ne prima telo i te fore i mucila se preko godinu dana sa tim. a onda je otisla kod drugog lika koji joj je promenio terapiju i sve joj se sredilo tj nije jos sasvim ali tu je negde. ali ti si vec odlucio pa je nebitno... mada meni cudno da usi mogu da prave tolike probleme,kada sam te pitala sta imas od pirseva ocekivala sam da mi kazes bradavica, jezik ili nesto slicno sto u principu pravi problem,a usi...bas bzvz
mada kad bolje razmislim i ja sam imala vise "problema" sa usima nego sa pupkom...
Korisnikov avatar
By bigirl
Meni su mnogo slatke stavke 2. i 3.. Naročito to sa trenerkom... (Ko me poznaje - sve je jasno...) :kiss:
Korisnikov avatar
By Dirrty
@jenny, sve sam ja to cuo i bio na par mesta, ali nije vredelo... a i smatrao sam da mi vise nisu potrebni...

polako pocinjem da se skidam do gole koze :D

@bigirl

hvala, iako su te 2 sporedne stvari :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!