Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Poljaci, ogorčeni što su u Helsinkiju najbolje prošle Srbija, Ukrajina i Rusija, spremaju se da na svom nacionalnom muzičkom festivalu u Sopotu ponove „Evroviziju”, ali bez „balkansko-ruskog bloka”. „Poljska javna televizija TVP smatra da je to sjajna ideja i ozbiljno razmatra kako da je ostvari”, saznaje nedeljnik „Vprost”, dodajući da bi u Sopotu mogli da se u avgustu okupe gubitnici polufinala i finala „Evrovizije”. Nedeljnik navodi da je u Helsinkiju „glasanje TV gledalaca za najbolje pesme i pevače izgledalo kao rezultat koordinirane akcije postkomunističkih specijalnih službi”. „Vprost”, kao i mediji u Češkoj, čiji je predstavnik rok grupa „Kabat” završila na poslednjem mestu u finalu, ističu da ako bi se sudilo samo po ovogodišnjoj „Evroviziji”, najbolja muzika dolazi iz balkanskih krajeva i bivšeg Sovjetskog Saveza.
„Ali, samo pravoslavnih zemalja, dok je domovine ´U2´, Edit Pjaf ili Hulija Iglesijasa zahvatila nagla epidemija gluvoće”, piše „Vprost”.

Nedeljnik ističe da su „katolička Hrvatska, Poljska ili buntovna Estonija pokošene već u polufinalu, a u finalu su zapadne zemlje zauzele poslednja mesta”.

Da je za njihov loš rezultat na „Evroviziji”, na kojoj se Poljska pojavljuje od 1994, a Češka od ove godine, kriva „balkanska zavera” uvereni su i njihovi predstavnici, poljski duet „Džet set” i češki „Kabat”.

„Novonastale balkanske zemlje glasale su jedna za drugu, eliminišuću konkurenciju. Čini nam se da ako se ne promene pravila glasanja, puno zapadnih zemalja će se povući sa Evrovizije”, rekli su poljskim medijima posle finala Saša i David iz poljskog dueta.

U Pragu su, međutim, mediji i muzički kritičari upozorili odmah posle nacionalnog finala da bi bilo mnogo pametnije da je s obzirom na svetski trend popularnosti etnomuzike, u Helsinki krenuo češki romski reper Džipsi, koji već neko vreme uspešno sarađuje sa srpskim trubačem Bobanom Markovićem i njegovim orkestrom.
:lood:
Korisnikov avatar
By Loni
Mislim da se samo zajebavaju.
Bas ce da trose pare na pozivanje svih evrovizijskih gubitnika u Sopot na baltickom moru. (Pre ce doci u ovaj nas Sopot, kod Lazarevca).

Tako su i Holandjani predlozili EUviziju, takmicenje samo za zemlje evropske unije.

Bas me zanima koji bi izgovor upotrebili da ioak pozovu Svajcarsku, Norvesku i Island.
Korisnikov avatar
By MARQUE
Poljaci su bili jako ogorčeni jer njihovi "ljubimci" nisu prošli barem u finale, a bili su sigurni da će 100% proći. The Jet Set je prošle godine dobio "zlatni CD" ... nešto kao nagrada za najbolji sastav u Poljskoj (inače grupa postoji od 2005.) tako da su vjerovali da će se to i Europi svidjeti. A nakon što je Jet Set spušio, na TVP-u (poljskoj državnoj televiziji) su tri dana cmizdrili i tražili krivca za neuspjeh.... doduše, nisam čuo do sada da je itko spomehuo da žele ponoviti Eurosong, a dok to TVP javno ne kaže - sve su to prazne priče ... :serlok:

.. tako da ništa od toga, a već su se i tako smirile strasti, ovo su izgleda zadnji trzajevi.... :kafa:
Korisnikov avatar
By Tezej /bez Arijadne/
Molim vas, savršeno je jasno da su pederi i ostali nekatolički degenerici odlučili da unište Poljsku katoličku džamahiriju.
Tako je Poljaci, svi hoćemo evroviziju gubitnika, i to ne iz nekog fensi mesta, nego Sopota, bre, radničkog vikend-letovališta na močvarnoj obali baltičkog mora.
Korisnikov avatar
By .L O S T
Originally posted by west end

Nedeljnik ističe da su „katolička Hrvatska, Poljska ili buntovna Estonija pokošene već u polufinalu, a u finalu su zapadne zemlje zauzele poslednja mesta”.
Odmah sam znao da ima veze sa katolicanstvom!!!
Ja opet kazem nek posalju iole ok pesmu i bice...

Npr. britanci se ljute, a ova njihova pesma bi propala i na Dida carolija festivalu:vatroslava:
Korisnikov avatar
By kal zakath
Kako misle Balkanci da organiziraju Euroviziju bez Balkanaca?
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by L O S T
Npr. britanci se ljute, a ova njihova pesma bi propala i na Dida carolija festivalu:vatroslava:
:rotflmao: kako ti pade to na pamet?

Ma daj samo su soar lusers, mrzim kada neko ne ume da prihvati poraz i krivi druge zbog toga...Bolje da su napravili izbor za naj krsh pesmu evrovizije :gitara:
Korisnikov avatar
By Marvin
Genijalno! Genijalno!
Poljaci i Česi su besni na istočnoevropljane i bivše komuniste!?!

:pucaodsmeha:

Kakvi carevi!
Korisnikov avatar
By Vel boy
Meni, lichno i objektivno/subjektivno, estonska i cheshka pesma jesu bile dosta dobre, chudi me da nisu bile bolje proshle. Ali, trpanje nekakvih politichko-versko-nacionalnih "razloga zbog kojih" su te "pravoslavne" zemlje bolje plasirane od ovih drugih, to je tako tabloidan junk, a taj Wprost izgleda da je jedna od poljskih verzija Kurira.

dochim, poljska pesma ove godine nije bila ni za malog shlagera....:hekla:
Korisnikov avatar
By erkondisn
Originally posted by west end

aaaaaaaaaaaajme vise oni i njihovo katolicanstvo, vise mi je pun kLINAC katolickog klerofasizma tu po HR, a kamoli da ih cujem od jos katolickijih poljaka, ili, ne daj boze, isfrustriranih Iraca s kojim se hrvati toliko poistovjecuju i koji su im uzor uzora i san snova :prst2:

nesto neshvatljivo mi je bilo nakon smrti Ivana Pavla II - SVI poljski mediji, dakle i kabelske i satelitske i marginalne televizije i radio stanice bili su jedno nekoliko dana u zalosti. pa moja baba (sa sela) je prakticki duze nosila crninu.
nije ni cudo zasto su hitleru onako digli (ludi) zivac.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ma sta hoce...

ko im kriv kada su im retardirane pesme, ako se ta "cuda" mogu nazivati pesmama...

Ma poljaci seljaci... ajde sto nas zele da uklone, nisu nam potrebni, ali sta su oni bez Rusije... ma govna!

P.S. izvinjavam se na recniku, ali stvarno su jadni i ne znam kako bi ih druggacije mogao osloviti.
Korisnikov avatar
By Loni
Originally posted by Dirrty18g
Ma poljaci seljaci... ajde sto nas zele da uklone, nisu nam potrebni, ali sta su oni bez Rusije... ma govna!

P.S. izvinjavam se na recniku, ali stvarno su jadni i ne znam kako bi ih druggacije mogao osloviti.
Mladost = iskljucivost.

Po ko zna koji put ce ispasti da popujem i zalazem se za sveopste postovanje i politicku korektnost, ali moram da reagujem.

DECKO GRESIS!

Poljaci su narod sa visoko razvijenom kulturom.
(Svako bi trebalo da procita nesto od njihovog pisca i pesnika Krasinjskog)
I divan i kulturan i po mojim merilima vrlo lep narod.

I jesu ih unistavali i upropascavali i Nemci (Varsava je u bombardovanju sravljena sa Zemljom) i Rusi (nekoliko decenija drzali Poljsku pod svom skutu) i ne mozes tek tako, zbog nekih, koji se bune oko jebenog Eurosonga, da ceo narod nazoves jadnima i bednima.

Da tamo ima veliki broj homofoba ima ih. Ali zar ih kod nas nema?
Da je tamo vecina naroda nekriticna prema onome sto kaze crkveni poglavari, nekriticna je.
Ali zar kod nas nije slicna situacija?
Probaj javno da kritikujes vladiku Nikolaja Velimirovica, pa ces dobiti kamenice u prozor, kao sto su ih neki i dobili.

Nismo ni mi daleko od njih.
I ko zna kako bismo se ponasali da smo mi ispusili na tom Eurosongu, a neki drugi prosli bolje.

Crkva je jaka i tamo i u Hrvatskoj i u Srbiji i svugde, gde je jedno vreme bila zabranjivana.
I taj ce trend da prodje za neku deceniju.
Kad se ljudi malo izive.
Korisnikov avatar
By west end

Ne ne tako!!oni su krenuli napred ogromnim koracima oni su se Rusa zauvek oslobodili za razliku od Srbije gde Rusofili iz Crne gore i preko Drine vedre i oblace:eviltrep:
Korisnikov avatar
By one of the people
izgleda ce oni ukinute evroviziju pre nego sto stigne i da se odrzi u beogradu.
nece ucestvovati italija ni zapadna evropa, poljacima tu nesto smrdi i ostace balkan i rusija.

:evilgrin:
Korisnikov avatar
By muzika86
Ma sta hoce...

ko im kriv kada su im retardirane pesme, ako se ta "cuda" mogu nazivati pesmama...

a i ova "molitva" je retardirana pjesma! ne podrzavam sto se poljaci bune, ali brate mili, ako je ovakva pjesma dobila prvo mjesto, onda ja o toj evroviziji nemam neko posebno misljenje.
Korisnikov avatar
By Dina
"... pa svi sto gube se ljute, to je poznata stvar... "

:peva:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!