Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Mudolog
ce se odraziti i na GAYROMEO. Apdejtujte vashe profile, jer relativno uskoro ce pocheti da nas klikcu dolazeci seks turisti, a mozda i neki princ...

Najbolje je da fiksirati simpatije po zemljama i ondak ih motivisati na putovanje uz argument Eurosonga!

Ovo nije naivan predlog!

Pa da se dobro udadnemo! :cvetduga: :cvetduga: :cvetduga: :cvetduga: :cvetduga: :cvetduga: :cvetduga: :cvetduga: :cvetduga: :cvetduga:
Korisnikov avatar
By yregulus
A, je li, jel' ti to ozbiljno? ;-)
I ja sam gotovu siguran da ce mnogi stranci dolaziti kod nas u seks-turizam. Kroz to su prosle i Ceska i Madjarska...
Jos sve one medjunarodne organizacije, te dusebriznici, Jehovini Svedoci, Ekumenci, itd... Polovina muskaraca koji rade za EU ili NATO (u Buxelles-u) su gay ili bi. Moj stariji rodjak (koji je gay) je radio za jednu NATO bazu u Nemackoj. Rekao da je na jednoj zurci u Strasbourg-u bio i Prince Edward (koji je otvoreno bi) - Prince Charles-ov brat. Orgije na svetskom nivou, nema sta :-) , kakav crni Rim.
Korisnikov avatar
By M M and I
O da...Sex turisti ce poceti da dolaze...pogotovo oni koje uz sve to zanima i ESC.

Da ce se neko od vas i "udati" nije neverovatno...ali jako jako malo njih...Osim jebacine od tih sex turista necete imati mnogo koristi...A dolazice i oni koje bi rado da jebu klince od po 10,12,13,14 godina ali zbog dobrog rada policije u njihovim zemljama na suzbijanju pedofilije idu u zemlje gde lakse dolaze do klinaca i gde su im rizici da budu kaznjeni zbog toga manji nego kod kuce...
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Susedna Budimpesta je istocno-evropska prestonica sex turizma .

Bg nije toliko slobodan po tom pitanju ali moze postati party prestonica istocne Evrope.

Dolazak tolikih gay turista na sledeci ESC u Srbiju bi mogao naterati nasu homofobicnu javnost da uvidi da je pola sveta gay i da je to napolju normalno i prihvaceno.

Bas me zanima kako ce u vreme odrzavanja izgledati gay klubovi u Beogradu? Verovatno se nece moci ucji od guzve :B

Savetujem pravljenje velikog gay-partyja u vreme odrzavanja ESC.

Loud & Queer i ostali organizatori eto vam predloga.Napravite veliku zurku da se predstavimo kolegama iz Evrope i da se poneko sretno uda/ozeni :vencanje:
Korisnikov avatar
By Boshko
Meni je vec pisao preslatki Marc iz Portugala, odma oce da me zeni i oce da dodje na eurosong sledece godine... al verovatno ce raskinuti cyber veridbu cim shvati da mu je tazbina 250km daleko od arene :avion:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Jel stizu i lezbejke?
Ima li ko informaciju o tome?
Ima odmah da uplatim kvarcovanje, ako stizu lezbejke iz inostranstva.
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
mogu da zamislim antitalente za strane jezike

My name is .... .......
Me
English
nicht verstehen!
Let's speak DANCE!:smeh:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by colonia_boy
mogu da zamislim antitalente za strane jezike

My name is .... .......
Me
English
nicht verstehen!
Let's speak DANCE! :smeh:
da, to me podsjeti na jednog kretena iz HN, koji nije htio da mi plati prevodjenje, vec je rekao da on zna ruski, te da je prevodioc nepotreban. Ipak, moj poslodavac me je poveo na sastanak, cisto da bi znao sta potpisuje.
I stignemo mi tamo, a lik se izbechi, upre prstom u grudi, pa kaze
"JA!
TI!
ADVOKAT!"

vristao sam:smeh:

on: tesko da ce nam to biti prilika za udaju, prije za neki sex, i sponzorusama prilika da se ogrebu za koje picence, dok ih vodaju po gay klubovima. a to je, morate priznati, sasvim nedovoljno...
Korisnikov avatar
By Nicodemus
Originally posted by M M and I

A dolazice i oni koje bi rado da jebu klince od po 10,12,13,14 godina ali zbog dobrog rada policije u njihovim zemljama na suzbijanju pedofilije idu u zemlje gde lakse dolaze do klinaca i gde su im rizici da budu kaznjeni zbog toga manji nego kod kuce...
Sto si se ti Mimice utabloidio? Pa to su kurirske prognoze: "U Srbiju za vreme ESC dolazi hiljade evropskih pedofila"! "Cuvajte vasu decu", veli Press, "u vreme ESC"!. Niti je Srbija Tajland (pa ni Tajland nije "Tajland"), a niti na Zapadu rastu pedofili na drvecu. :temperatura:
Korisnikov avatar
By EYA
na tisuce gay stranac (citaj pedofila) ce za vreme ESC 2008 haarati Srbijom zemljom, pa se preporucuje svakom ispod 14 godina, da se skloni u najblize atomsko skloniste :eu:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Nicodemus
Originally posted by M M and I

A dolazice i oni koje bi rado da jebu klince od po 10,12,13,14 godina ali zbog dobrog rada policije u njihovim zemljama na suzbijanju pedofilije idu u zemlje gde lakse dolaze do klinaca i gde su im rizici da budu kaznjeni zbog toga manji nego kod kuce...
Sto si se ti Mimice utabloidio? Pa to su kurirske prognoze: "U Srbiju za vreme ESC dolazi hiljade evropskih pedofila"! "Cuvajte vasu decu", veli Press, "u vreme ESC"!. Niti je Srbija Tajland (pa ni Tajland nije "Tajland"), a niti na Zapadu rastu pedofili na drvecu. :temperatura:
:lol:
Korisnikov avatar
By hush
e pa nesto cete vec nahvatati :-)
a u krajnjem slucaju just dobro provesti :teg:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Morgan je iz tog i slichnih razloga izbrisao svoje profile...
Korisnikov avatar
By KiWi

Provereno stižu i lezbejkice :) Tako su slatke, prosto poželim da sam žensko :(
By Shoplifter
Evo malog podsecanja na masakr koji se ponekad zove i bg pride 2001, i narocito obratite paznju na komentare stranaca u vezi sa njihovim potencijalnim dolaskom na eurosong u srbiju.

www.youtube.com/watch?v=qE0M9lo6ZBk

@Kiwi: Kiwi, pliz, promeni avatar, svrshicu. :D
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ja vec biram burmu. :giggle:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!