Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Da, ali ti mozda izgledas potpuno strejt.

Ja imam neke pederkaste tripove.
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by coka
gde iscupa ovu temu :lol:
:lol: svi ti pisu k'o da si danas postavila :mete:
Korisnikov avatar
By coka
i ja to upravo gledam :lol:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ma Coka je okorela lezbacetina... to je samo njena maska... lol

a za onog manekena u VB... taj ispad ne zelim da komentarisem... precicu preko toga iako je to mnogo tesko!
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Coko, Coko.... :) I ja sam se bas nedavno SHalila i Zalila na jednoj drugoj temi upravo na racun ovoga sto si ti iznela u prvom post-u...

Sva je sreca te su ljudi uglavnom relativno brzo odustali od neverice da jesam lezbejka...

A kako?? Moj ti je savet da uzivas u svemu onome sto jesi i u onome kako se u ovom momentu, generalno ili bilo kada osecas; izgradjuj svoj identitet iskljucivo onako kako ti prija i kako te snazi, izgradjuj relacije sa drugim ljudima nesebicno ukoliko procenis da te prihvataju upravo onakvom kakvom TI sebe osecas, vidis i izrazavas.... Pusti ih da te dozive u celini, i imaj poverenja...

Veruj mi, tvoja iskrenost i samosvesnost ce bez problema dopreti do Onih koji za tebe jesu Pravi... Na sta god se ovo "Pravi" u ogromnom bogatstvu medjuljudskih odnosa odnosilo... :)
Korisnikov avatar
By vanillapuff
E, a sad jos malo omiljenog nam offtopic-a :eviltrep: :
Originally posted by devokICA

Misssim, kad delimo muke i tak to da podelim i ja:drama:
mada mislim da je upitanju strah sub femica da se autuju pred mojom malenkoscu kao takve:hmm:

Koji strah??????????? :sweet: :maca: :sweet:
By SUNNY B
Originally posted by coka
Zar zaista imam taj totalno antilez- str8 look? :vatrica: :vatrica:

a-ha. :D
By SUNNY B
Originally posted by жњ
a ako bas zelis da postanes stereotip lezbejke, nista lakse. osisaj se na keca, nemoj se sminkati, navuci tatinu kosulju, kupi par cokula i resena stvar :sesir:
khm, khm, draga.... i dalje ne nosim tatinu kosulju. mozda zato sto ne mogu da stanem u nju.

pozdrav,

stereotip lezbejke
By Swanheart
jedno mozda malo glupo pitanje...a zasto ti je vazno da drugi shvate da si lezbejka?
Korisnikov avatar
By m..
Jebte, ja kad sam je videla u Alijansi, pa jos djuska sa tipom, da nisam vidla sliku na forumu i myspaceu, mislila bih da je pederka/gejsha/fegheg/grejs, jos pridjem da se upoznam, a ona odreaguje otprilike :about_blank: Nije ni cudno sto ljudi misle da je strejt. Anyway, mozda joj je bitno stoga sto ocekuje da devojka pridje njoj, a ne ona devojci...
Ja se secam prvih par puta kad bih izasla na gay zurku, svaka cica koja bi mi prisla me je pitala dal sam strejt. Sad su vec pokacile da nisam. Iako cesto budem jedina nasminkana u klubu, lol. ali stvarno.
Korisnikov avatar
By vremecuda
Da sam te videla na ulici a da nisam znala ko si (zapazila bih te naravno) :sweet: i mogla bi ruku da stavim u vatru da si str8.....

Kazem ti (a i rekla sam ti vec) ti si jedan fency femm swatkis (najveci na setuuu :beba: ) i nemoj da se opterecujes sa glupostima......Pa ne mora niko da ti weruje...sta sad :comingout:
Bitno je da ti ja (mi) verujemo :sweet:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!