Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By SUNNY B
Originally posted by Draco
zapravo - ne. Opste je poznato da je cela ta letnja blejacka ekipa <ukljucujuci mene> obelezila siri centar na isti nacin kako to psi rade. Ponekada cak i kolektivno tj. istovremeno. A u kaficima uvek idem u wc jer jako retko pijem nesto sto nije pivo, a znamo kako besika odgovara na pivo..
eto, jebiga, moram i ja da se prijavim. posto sam valjda i ja clan te ekipe. mislim sta cu kad imam slabu besiku a pijem i to pivo...mislim, jebem ti zivot kad zapisah grad koji volim najvise na svetu....
Korisnikov avatar
By erkondisn
imam odredjena skrovita mjesta po centru grada gdje 'obiljezavam' svoj teritorij u slucaju da ne mogu vise trpiti :)
nije se jednom desilo da prilikom setnje gradom, ako netko izjavi da mora urinirati, ja ko iz puske izvalim: treci haustor lijevo, donji desni kut :lol:
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by SUNNY GIRL
zapravo - ne. Opste je poznato da je cela ta letnja blejacka ekipa <ukljucujuci mene> obelezila siri centar na isti nacin kako to psi rade. Ponekada cak i kolektivno tj. istovremeno. A u kaficima uvek idem u wc jer jako retko pijem nesto sto nije pivo, a znamo kako besika odgovara na pivo..
eto, jebiga, moram i ja da se prijavim. posto sam valjda i ja clan te ekipe. mislim sta cu kad imam slabu besiku a pijem i to pivo...mislim, jebem ti zivot kad zapisah grad koji volim najvise na svetu....
Pa dobro, ali ti si otisla korak dalje tj. tamo gde niko od nas ostalih krocio nije.. Da, da, htedoh reci - lenstino, otisla si jaaaako daleko <ili milimetar dalje - zavisi kako se posmatra>, iza klupe. Mrzelo te da prekidas razgovor, jel? :kokice:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by coka
no izmedju bigirl i mene nema nista samo se druzumo
:ccn:
By SUNNY B
Originally posted by SUNNY GIRL
Pa dobro, ali ti si otisla korak dalje tj. tamo gde niko od nas ostalih krocio nije.. Da, da, htedoh reci - lenstino, otisla si jaaaako daleko <ili milimetar dalje - zavisi kako se posmatra>, iza klupe. Mrzelo te da prekidas razgovor, jel? :kokice:
slusaj dracoslava, jos jednom li izneses moje najintimnije detalje i to prljave, ovako javno na forum, dobices po toj lajavoj labrnji, koliko jos danas! :P pa ne mora bas ceo forum da se nasljadjuje mojim alkoholicarskim slabostima! :P :P
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!