Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Çâðê_DUP
Angelina777 :klavir: podznak Rak
Colorado :colorado: podznak: nije se izjasnio
EnRage :flaming: podznak Devica
coka :love: podznak: nije se izjasnila
Paris :ogledalce: podznak Skorpija
crkni :dropdead: podznak Skorpija
obecata :freddy: podznak Lav
robin :boxer: DUPLA VAGA
Hybrid :shok: DUPLA VAGA

PODZNAK VAGA imaju:

Val
Deksi
Stripi

LJUDI ZA KOJE SMO CULI PREO TRECIH LICA DA SU VAGE

Najlepsi Decko
Confucious
Dionis
Korisnikov avatar
By anche
martina navratilova, 18.10. :love: :D

Slika
Korisnikov avatar
By reveal
07.10.

podznak Jarac

smajli :vogue:

:hail: :hail:
By Çâðê_DUP
NJIHOVA VELICHANSTVA VAGE:

Colorado :colorado: podznak: nije se izjasnio
EnRage :flaming: podznak Devica
Hybrid :shok: DUPLA VAGA
reveal :vogue: podznak: Jarac
hlaefdige :snob: podznak: Lav

PODZNAK VAGA imaju:

Val
Deksi
Stripi

TRACH LISTA (ljudi za koje se shushka da su Vage :spijun:

Najlepsi Decko
Confucious
Dionis
zoe
Korisnikov avatar
By tramp
Paris & bigirl interno prepucavanje prebaceno u DyR, korisnice se mole da isto ili prekinu ili ako bas moraju nastave na u2u ... :kiss:
Korisnikov avatar
By colorado
I hlaefdige je vaga. Radimo u paru.
By Paris
Originally posted by tramp
Paris & bigirl interno prepucavanje prebaceno u DyR, korisnice se mole da isto ili prekinu ili ako bas moraju nastave na u2u ... :kiss:
Prebaceno je u Kafic :ugriz:
By Çâðê_DUP
Originally posted by hlaefdige
3.10.

znam da je Zoe 4.10.
ubaceno u sistem :)
Korisnikov avatar
By tramp
Originally posted by Paris
Originally posted by tramp
Prebaceno je u Kafic :ugriz:
e sad je u DyRu kao i dodatno prepucavanje svejedno vs. Paris :kokice:
Korisnikov avatar
By Paki
Jeb'o vas horoskop! :zev2:
By aldlfr
Originally posted by svejedno
@Paris

To je vec zloban zakljucak iz dobronamernog cinizma ;)

Gotivim ja bigirl, no sam nesto slabije taktican nego sto se inace trudim da budem, mora biti da je temperatura u pitanju.. da nije bigirl, napisao bih nesto nelepo... samo to me sprecilo.

Nego, Skorpija podznak, a? Kazem, mnogo utice na vas.

Zli jezik :) Vidi, bre, sta ti pise ispod nicka..

;)

@ Tramp

Mnogima je njihova glavna osobina to sto su mlake...za razliku od onih sa podznakom u skorpiji ;)
ispade da se vage dele na one sa podznakom u skorpiji i one sa ostalim poznacima,hahaha,smesno mi je jer ima mnogo istine u ovome,one sa podznakom u skorpiji su naprosto....lude u pozitivnom i negativnom smislu,ludaci....
a Vage jesu lepe,pogledajte samo Moniku Beluci...

inace ja sam Ovan/rak

inace da jos necim obradujem Vage, kaze se da su astronomi izracunali koja je to "zvezda" mogla da vodi 3kralja(u sustini astrologa) da se poklone Isusu i da je to bila jedna kometa koja se je javila 5-e godine nase ere(dakle ni godina Isusovog rodjenja niej tacna) i to krajem septembra(dakle da je Isus Vaga kao jedini element koji u horoskopu nije zivo bice a koje oznaca pravdu kao i OMEGU-znak za vagu)...
By Çâðê_DUP
NJIHOVA VELICHANSTVA VAGE:

Colorado (nije se izjasnio) podznak: nije se izjasnio
EnRage (izaberi smajli) podznak Devica
crkni podznak Skorpija
obecata :freddy:
podznak Lav
Hybrid DUPLA VAGA
hlaefdige (izaberi smajli)podznak: Lav
bittersweet :zen: podznak: jarac

PODZNAK VAGA imaju:

Val
Deksi
Stripi

TRACH LISTA (ljudi za koje se shushka da su Vage

Najlepsi Decko
Confucious
Dionis
zoe

:zastava:
Korisnikov avatar
By EnRage
Sad bi bilo dobro da svi stave svoje slike pa da vidimo jel teorija o ljepoti "drži vodu" :lol:
By Çâðê_DUP
evo, ja hocu
By Çâðê_DUP
Osobe koje su rodjene u sazvezdju Vage poseduju veoma istancani ukus, rafinirani stil i smisao za estetskim izrazavanjem. Vage poklanjaju veliku paznju svom spoljasnjem izgledu i kulturi ponasanja, odnosno one pazljivo brinu o svom kompletanom nastupu, kao i o kvalitetu veze sa blizom okolinom. Naime, jedna Vaga ne samo da vodi racuna o svom spoljasnjem izgledu vec ona veruje - da spoljasnja elegancija i sarm reflektuju unutrasnju lepotu! U tom smislu, Vaga uvek tezi ka perfekciji ili ka potpunoj harmoniji koja dovodi u ravnotezu - unutrasnje zadovoljstvo i spoljasnju lepotu. Ponekad se stice utisak da su Vage suvise okupirane tim svojim spoljasnjim izgledom ili svojim unutrasnjim emotivnim ili materijalnim potrebama, tako da "zaboravljaju na ostatak sveta". U izvesnom smislu to zaista jeste tacno, jer Vaga insistira na visokim kriterijumima i na takav nacin pravi strogu selekciju pri izboru odgovarajuceg drustva, teme ili potencijalnog partnera sa kojim zeli da provede neke carobne i prijatne trenutke. Prvo pitanje na koje treba da odgovorite prilikom susreta sa Vagom glasi: da li zaista pripadate krugu odabranih i da li delujete dovoljno atraktivno, privlacno i sarmantno po "visoko utvrdjenim standardima"? Zatim, nemojte da zaboravite da lep fizicki izgled znaci i veliku povlasticu, ali istovremeno Vi morate da ispunite i neke druge zahteve ili kriterijume koji se nalaze na njhovoj rang listi. Od Vas se neminovno ocekuje da posedujete izrazenu romanticnu crtu, naglaseni zabavljacki karakter, neodoljivi sarm i besprekoran ukus. Zatim, Vaga uredno procenjuje Vase prakticne sposobnosti i narocito, Vase materijalne mogucnosti. Da li Vam je sada jasnije, zasto se kaze da Vage nisu nimalo skromne u svojim prohtevima? Osobine kao sto su: neodoljiva ljupkost, sarm, senzualnost, zavodljivost, koketnost, leprsavost, romanticnost i optimizam predstavljaju jedan od osnovnih razloga zbog cega se Vaga nalazi na "top listi favorita" odnosno, osobe u znaku Vage deluju veoma privlacno na suprotni pol, prati ih cuvena etiketa - da su veoma pozeljni ili rado vidjeni na razlicitim mestima, kao i u sarenolikom drustvu. Postoji sjajna anegdota u vidu komentara koji na dobar nacin ilustruje njihov psiholoski profil i karakter, zatim njihov stil izrazavanja, cud i ponasanje. Covek opisuje prijatelju svoju ljubavnu partnerku: "Znas povremeno imam utisak da se ona (Vaga) zabalja ili da koketira na sebi svojstven nacin sa celim svetom. Trudi se da se dopadne svemu sto je zivo na ovoj planeti, sto hoda ili ima dve noge, najcesce u tome i uspeva, a kako - to ne znam"?!

Zaista jedna tipicna Vaga vrlo brzo ispunjavaju svoj telefonski imenik, tako da se ne treba cuditi sto se u njihovim imenicima nalazi ogroman broj imena. Naravno, vecinu tih imena upravo cine osobe suprotnog pola ili "potencijalni" udvaraci, obozaoci, simpatizeri i ostali "tajanstveni likovi".

NA KOJI NACIN SE TREBA UDVARATI OSOBI U ZNAKU VAGE

Prvo pravilo je: morate imati mnogo stila, jer bez obzira sto na prvi pogled sve izgleda lako, budite sigurni da se stvari vrlo brzo komplikuju. Odnosno, vazno je da delujete veoma privlacno, vrlo zabavno, neodoljivo sarmantno, atraktivno i iskreno. Medjutim, nikako nemojte zaboratiti: da Vaga oko sebe ima veliku broj potencijalnih udavaraca i da Vam zbog toga njen pocetni signali ili zeleno svetlo, ne predstavljaju nikakvu garanciju za neku sledecu fazu. Uostalom, Vage su specificne i zbog toga sto vrlo aktivno i rado uzivaju u razlicitim vidovima udvaranja ili u ljubavnom zavodjenju, kao i u brojnim zabavama. Pri tome, morate voditi racuna o nekom nepisanom pravilu koje glasi: Vaga nikada ne cini onaj "pocetni korak", a to znaci da Vaga na indirektan nacin i veoma suptilno salje svoje impulse ili emotivne signale. Ona zaista beskrajno uziva u "ljubavnim igrama" i u tome da je neko zavodi ili da je osvaja i narocito, da je opcini svojim udvarackim manirima!

STA JE ONO STO VAS PARTNER ILI OSOBA KOJA VAM SE UDVARA MORA OBAVEZNO DA ZNA O VAMA

Vage su veoma suptile i zahtevne, stoga osoba koja Vam se udvara mora dobro da poznaje i da oseca sve Vase unutrasnje potrebe. Odnosno, mora da oseca Vase emotivne potrebe kao i Vas senzibilitet, pri tome je narocito vazno da neguje Vas afinitet prema estetskom izrazavanju. Vage uzivaju u svemu sto je lepo i zbog toga svoju paznju i osecanja poklanjaju svima koji pothranjuju njihov unutrasnji duh i narocito, osobi koja ume da zajednicki zivot pretvori u realnu bajku ili u "carobnu ljubavnu pricu" - sa obaveznim hepi endom!
By srbija
Originally posted by bigirl
Ne postoji Vaga koju poznajem, a da mi u nekom trenutku života nije zabila nož u leđa. Nema goreg znaka. Tako su... Umilni. Prvo. Ušlihtaju ti se najgore (niko ne glumi finoću bolje od Vage), a onda postaju posesivno-opsesivne osobe. Pa one njihove depresije, katastrofa. A tek laži... Jbt, kako zinu tako lažu. A mišljenja... Oni ne mogu da imaju mišljenje. Osećanja... Previše nestalna. Užas.

Ne znam... Možda mogu da prođu kao društvo, ali kao partner ili rodbina - dno dna. Nijedna Vaga više neće zadobiti moje poverenje ma koliko se trudila.

Sestro....nisi upoznala prawu wagu.... mene ..... :tenis:
By srbija
dakle 01.10 vaga podznak lav

sta reci naj-lepshi smo :-) :cvece:
By Çâðê_DUP
Vage su izuzetno lenje, evo kako me mrzi da REFRESHUJEM listu, kako bih ubacila srbiju, a gledam temu malo malo, i danas, i juce. Sorry, Srbija na zakasnjenju, vaga si, znas kako je...

Colorado (nije se izjasnio) podznak: nije se izjasnio
EnRage (izaberi smajli) podznak Devica
Paris :ogledalce:podznak Skorpija
Hybrid (izaberi smajli) DUPLA VAGA
hlaefdige (izaberi smajli)podznak: Lav
bittersweet :zen: podznak: jarac
srbija (izaberi smajli) podznak: lav

PODZNAK VAGA imaju:

Val
Deksi
Stripi
Marvin

TRACH LISTA (ljudi za koje se shushka da su Vage

Najlepsi Decko
Confucious
Dionis
zoe

Sad bih zamolila neku Vagu sa podznakom u devici ili jarcu,
da sredi ovu listu ubacujuci datum rodjenja za one koji su ga dali, oni koji imaju smajli dobijaju 2 bambija, oni koji su ubacili datum rodjenja, dobijaju 3 bambija, neka ubaci i bambije, a ja...NE MOGU VISE :vaga:

ps predlazem jedno OKUPLJANJE VAGA na TERAZIJAMA (a gde drugde?)

:D
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Angelina777
PODZNAK VAGA imaju:

Val
Deksi
Stripi
I Marvin :cowboy:
By Çâðê_DUP
Originally posted by Marvin
PODZNAK VAGA imaju:

Val
Deksi
Stripi
I Marvin :cowboy:
ubacen u sistem;)

od sada, cekam da se nakupi bar 5-6 nickova do narednog refresha liste :P

lenja Vaga
By Paris
Rad je jedini lek protiv lenjosti :deda:

Da si tu listu svakodnevno updatovala! :sw:
By Çâðê_DUP

Svakodnevno to radim. Odakle ti ideja da to nije tako?
Korisnikov avatar
By Marvin
Aham, znaci lenj sam shto sam vaga. Osvetoljubiv shto sam rak. Svashta neshto covek iz ovih tematika nauci :kafa:
By Paris

Svakodnevno to radim. Odakle ti ideja da to nije tako?
Do sada jesi, ali si rekla da više nećeš, pa rekoh da sprečim tvoju lenjost u najavi :perezube:
By crkni
Originally posted by Marvin
Aham, znaci lenj sam shto sam vaga. Osvetoljubiv shto sam rak. Svashta neshto covek iz ovih tematika nauci :kafa:
Ne znam za rakove, ali sve vage koje sam ja upoznao su mnooogooo osvetoljubive :burner:
Korisnikov avatar
By Hybrid
Hocu ja Slika smajli pored meneee!

E da, i jeste da sam Vaga-Vaga, ali mislim da ti horoskopi nemaju veze sa zivotom... Ja uopste nisam Vaga in general... Mozda sam bio nekako tunjav kao Vaga ranije al sam se vezbom menjao... Desavalo se, recimo, da u kaficu ne znam sta bih narucio. Pa 20min gledam meni ismaram se hehe. Sve sto je nekad licilo na tu situaciju, kad mi je nesto svejedno, samo izgovorim ono prvo sto mi padne na pamet! Onda... negde gore sam procitao da vage mrze guzvu. Ja je obozavam, tako je opustajuca i... "napuni me energijom". I gomila tako nekih sitnica o vagama...
A sad pisem jer vidim da su ovi ovnovi i bikovi jos na vrhu pa da vratim vage hehe :P

I da, privlace me jarcevi, rakovi i vodolije najvise...
Bar dosad Slika
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!