Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By muzika86
:snesko: :snesko: :snesko: ekstremi sjeverno američkog kontinenta....večeras bilježimo -21C a sa vjetrom -32C u Milvokiju. Ne smiješ nosa iznijeti napolje! Sutra temperatura neće preći -18C po danu... real heat wave tomorrow!
Korisnikov avatar
By tramp
kod nas -1/-6 ... bas prijatno
Korisnikov avatar
By Delete
Kod nas od zime ni traga ni glasa!
Korisnikov avatar
By Morpheus
Srbiju je zima zaobisla....na zalost...bas volim sneg
Korisnikov avatar
By Sta_reci!
Kod nas samo onaj šugavi mutavi odvratni vetar duva....:lood:
By ~ Le Saint X ~
u Zajecaru je suncano...
skoro prolece...
a, i ja kada sam bio pre 2 nedelje u Kanadi, teperature su bile oko - 15 stepeni
Korisnikov avatar
By Vel boy
Pittsburgh (Pennsylvania), jutros najniza je bila -16 st. C (wind chills ispod -23 st. C), a oko 3 p.m. (tj. sada) -10 st. C (wind chills -21 st. C)

a, bilo je proteklih zima i nesto hladnije, tako da, nista novo, idem odvesti kucu sa dzemperom u setnju...

dok je oko pre mesec dana (dakle pocetkom januara) temperatura bila dosegla cak +16 st. C, a u megalopolisima istocne obale i do +22 st. C!!

now, we're talking extremes
Korisnikov avatar
By muzika86
U Milvokiju je decembar bio bas prijatan, nije bilo snijega a temperature nisu bile mnogo niske. Januar sasvim drugaciji... snijeg i hladnoca obuzela i ne prestaje.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Laki je sinoc razmisljao o ovogodisnjoj zimi.
Izasao je na terasu pred spavanje jer voli mir koji zavlada njegovim krajem posle ponoci.
Napolju je bilo prohladno duvao je vetar ali snega i dalje nije bilo
Hmm..."zima bez snega"-pomislio je u sebi Laki.
Koliko god voleo sneg i pogled na bele krovove kuca i zgrada u njegovom kraju grada ipak mu izostanak snega ove godine nije tesko pao.

Sneg je kod Lakija budio secanja na proslu zimu.

"Do sledecje zime cu ga skroz prebolet"-pomislio je Laki.

"Tada cu se mocji opet radovati snegu,bar se nadam...."

U tom momentu je Lakiju mokra kapljica pala na lice.

Otisao je odmah sa terase i zatvorio vrata za sobom,jer bi mogao poceti da pada sneg a to nije zeleo da vidi verovatno po prvi put u zivotu jer su secanje na proslogodisnji sneg bila jos bolna...i vise nego sto je ocekivao!!:smug:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Ova zima je jos i bila super, malo hladnih dana koji nama zimogrozljivim mechichima ne prijaju.

Kad vec nema snega, dobro je sto nije bilo ni one glupe bljuzgavice.

samo ne znam za shta sam popravljala bundu pred zimu al ajde :tetka: :D
Korisnikov avatar
By V25
Ja sam čuo da nam već od početka marta slede jako topli dani, tj. rani dolazak proleća...
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Lakiboy_ns

Otisao je odmah sa terase i zatvorio vrata za sobom,jer bi mogao poceti da pada sneg a to nije zeleo da vidi verovatno po prvi put u zivotu jer su secanje na proslogodisnji sneg bila jos bolna...i vise nego sto je ocekivao!! :smug:
Zanimljivo, sad sam tek razmislio o ovome.

Ja sam recimo bio pokleknuo kad je pao prvi sneg (bese to kraj novembra/pocetak decembra) i bio eskuliran od strane druge osobe [ali najstrasnije eskuliran].

A onda se situacija obrnula, ipak sam dobio sta sam trazio, i shvatio da sam se veci deo vremena pre toga projektovao na nesto sto nije uspelo jednom niti ce opet. Pa sam onda ja morao da se chupam iz toga na kraju, rukama i nogama.

Oce taj sneg da udari u ludu glavu.

@ Biogradjanin - super vest :vijaca:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
@ Unicorn-drago mi je da nisam jedini ovde koji ima "problem" sa snegom-trenutni.

A mozda je i taj moj problem psiholoske prirpde-shto bih rekao MARS:D
Korisnikov avatar
By Deksi
yes! jedva cekam otpoljenje...sorceve,majice kratkih rukava i prskanje po skolskim dvoristima :eya:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Meni odgovaraju ovakve zime. Svet se prilagodjava MENI!! :zavera:
:tos: :tos: :tos: :tos: :tos: :tos: :tos:
Korisnikov avatar
By Deksi
Originally posted by Mr.Ja
:tos: :tos: :tos: :tos: :tos: :tos: :tos:
videcemo :tos:
Korisnikov avatar
By Vel boy
oko 4 p.m.
-13 st. C (wind chill -23 st. C)

jutros
-19 st. C (wind chill -30 st. C)

ali, vreo tush (think, sauna) pomaze pred izlazak napolje :okret:
Korisnikov avatar
By Tezej /bez Arijadne/
Ja mnogo vise volim zimu. Spoljna zima malog ledenog doba podstice drustvo da se zadrzi unutar zidova u nekoj unutrasnjoj toploti.
Nemojte me pogresno shvatiti, leto ima svojih cari (boja jezera na Adi postaje zuca od svog urina koji se ispusta u nj, namirnice se kvare brzinom od 60 kilobakterija na minut, znojim se k'o stoka u teretani- sve mi kliza iz ruku), da bas volim leto. jedino sto dobijam prilik da pokzujem svoje telo, sto znaci svako jutro akrdio treninzi i rigorozna dijeta. O, letnje radosti. :bljak:

Hladnocu trazim, ja volim da se smrzavam, kako da naucim da vozim snowboard po ovakvom vremenu? Mnogo bolje izgledam u zimskoj odeci.
Palim za USA cim budem mogao. Aspen, my dream place!
Mada, znajuci kakav sam baksuz verovatno ce se sve otopiti i otopliti kad se ja budem tamo pojavio a cikloni i mecave ce udariti ovde.

Sto?
Korisnikov avatar
By Delete
Prilicno toplo za ovo doba godine, i nije vetrovito :)
Korisnikov avatar
By HARP
Kad ce vise otopljenje aman, svi pricaju a nista....

Ne volim zimu :indijanac:

Ali leto, sorcevi, majcice, bajs, setnje, hladna pica sa ledom, bazeni, more, smeh, duzi dan, romanticne noci pored reke( dobro komarce necemo da spominjemo), manji racun za struju ko nema CG, maximalno vreme provedeno napolju... ma milina :D ....

Moz i u parku da spavas... samo da te ne zapisa neki ker :smeh:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by Mr.Ja
Vala i meni :tos:
Korisnikov avatar
By muzika86
I dalje hladno! Ali dobro je da mi auto pali bez problema!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!