Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Velika moralna dilema...

Dati Picajzlama potpunu nezavisnost
1
6%
Dati Picajzlama uvjetovanu nezavisnost
1
6%
Dati Picajzlama ograničenu autonomiju
2
12%
KILL THEM ALL!
9
53%
Ignorirati Picajzle, upisati njihovu pokrajnu u svoju ličnu kartu i slaviti slave 5 puta više nego inače
2
12%
Ignorirati Picajzle, upisati njihovu pokrajnu u svoju ličnu kartu i slaviti slave 5 puta više nego inače
2
12%
Korisnikov avatar
By 2kune
Daklem, Picajzle su em živa, em osjetilna bića... Ona žive isključivo na svom domaćinu i na njemu tvore jednu poprilično izoliranu etničku skupinu... Izaberu jednu određenu pokrajnu koja je i inače tabu još tamo od pokrštavanja... Dole, na samom kraju jedinstvenog nacionalnog korpusa poslje kojeg se ono uvijek počima dijeliti... Tu se nastanu i žive... Uobičajenim svakodnevnim životom... I množe se... Nisu ta bića nešto naročito zla: ne psuju, ne kradu, uglavnom gledaju svoja posla... Sve što žele je jedna kap krvi na dan, baš ko i svi iz pasivnih krajeva nacionalnog korpusa koje, eto, statistički neprestano umire i stari... Baš kao i svaka poštena Država ili Crkva ili Poslodavac...
E sad, ono što nazivaju "izlječenjem" od Picajzli podrazumjeva potpunu fizičku eliminaciju jedne takve zajednice malih, toplih, nezaštićenih, osjetilnih, živih bića... Rješenje picajzlinskog pitanja...
Što je moralno učiniti? :blenta:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Hmmmm....dilema je iznimno ozbiljna :zid:
Najbolje resenje po meni je KOHABITACIJA :smilegrin:
Korisnikov avatar
By IriS
postojala je nekad i moralna dilema saobraćajnih inženjera oko toga šta raditi sa žutim svetlom na semaforu, jer ono nikad nije samo. crveno i zeleno imaju svoju nezavisnost, stoje neko vreme sami, pa im se na momenat priključi žuto svetlo.
saobraćajne inženjere je mučilo pitanje žutog svetla... šta sa njim raditi, kako mu dati nezavisnost, ipak svi treba da budu jednaki.
onda su uveli žuto trepćuće svetlo na nekim raskrsnicama... postalo je nezavisno... ipak crveno i zeleno imaju više, rekao bi neko. na mnogo više raskrsnica, u mnogo više opština, stoje semafori koji sadrže sva tri svetla, nego oni koji sadrže samo žuto trepćuće.
da, aliiii, (obratiti pažnju na podvučeni deo) to znači da semafori koji sadrže crveno i zeleno svetlo sadrže i žuto. prostom matematikom shvatićete da ipak žutog svetla ima najviše :yes:

naravoučenije, nemojte imati moralne dileme, jer od silnog moralisanja nećete znati od čega ste krenuli ;)
By Simor
Moje mišljenje je da Picajzle treba pobiti. Jasno je da su Picajzle faktor nestabilnosti, da su one po sebi niži oblik života, i da bi svaka autonomija Picajzlama dovela do stvaranja nove Picajzla države (a jasno je da Picajzle, svojom genetikom, isključivo i samo sanjaju o velikoj Picajzla državi), i, stoga, dileme nema - kill them all!

:klavir:

Pošto je 2kune iz znamo koje države, a i znamo kakvi su svi pripadnici većinskog naroda u toj državi, ja predlažem da se 2kune pod hitno banuje kako ne bi pravio znamo kakvu propagandu.

:mjuza:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
:vatroslava: Ja mislim Simor da si opet sarkastican na sebi uoabicajen nacin:blenta:
Korisnikov avatar
By gorilica
Mudar odabir podforuma.
Glasao sam.
By Simor
Originally posted by Lakiboy_ns
Ja mislim Simor da si opet sarkastican na sebi uoabicajen nacin
Čekaj, čekaj. Ti hoćeš da kažeš da pripadnici znaš već kog naroda nisu znaš već šta? Cccccc.

;)
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Simor
Originally posted by Lakiboy_ns
Ja mislim Simor da si opet sarkastican na sebi uoabicajen nacin
Čekaj, čekaj. Ti hoćeš da kažeš da pripadnici znaš već kog naroda nisu znaš već šta? Cccccc.

;)
Ne hocu da kazem da mi koji te poznajemo znamo da si sarkastican ali da drugi koji nalete na forum mogu pogresno da shvate tvoje postove i da pomisle da si nacista:zacepi:.
A to nezelis zar ne liberalu naš?
:love: :ples:
Korisnikov avatar
By kal zakath
Hvaljen Isus i Marija....it's alive.

Inače u ovakvim moralnim dilemama, jedino je ispravno slediti upute katoličke crkve:

Kill them all, for God will recognize his own.
Korisnikov avatar
By m..
Moralno je dati im sansu da se isele pred anihilaciju, kako da kazem umesto etnickog ciscenja imas masovnu emigraciju.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Opet ova rvacka provokatorka bre!!!

Picajzle treba prvo pounijatiti, onda prevesti u katolicanstvo, a onda uvjetovano nauciti latinskom obredu, onda izbaciti iz sjemenista, te da bi se o njihovoj sudbini odlucilo II vatikanskom koncilu.

Za sve sporove nadlezna je Picajzla XVI, koja ima moc i da oduzme i vrati Istru i da proglasi majku Terezu Indirom Gandhi. Ukoliko i on ne bude znao sta da radi, uskopiti 100 decaka i naterati ih da pevaju u predvorju HAZU dvanaest dana bez pauze "Ave Maria, gratia plena, Dominus tecum, benedicta tu in mulieribus et benedictus Fructus ventris tui Jesus. Sancta Maria, Sancta Maria, Maria ora pro nobis."

Tada se ocekuje i spasonosni dolazak franciskanskih jogi letaca.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
ja mislim da Picajzlama ne treba dozvoljavati da nasele podrucje i emotivno se vezu za rodni kraj, ukoliko ne mozete da im omogucite trajno zaposlenje i dlaku nad glavom:sudija:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!