Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By unic0rn
Pljuvanje sa stilom je mnogo vishe od 'pljuvanja'. ;)
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by unic0rn
Pljuvanje sa stilom je mnogo vishe od 'pljuvanja'. ;)

Yes darling... But, is it art?
Slika
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by unic0rn
Depends on the performer :ugriz:

:zmija: Sssssssssssssssssssssssss
Korisnikov avatar
By gari
A jel zna neko onako da "pljucka" kroz zube? To se zove "sitno pjuckanje" a i nekako je finije nego ono- hrrrkkkkk....šljap. Bljaaaah...

:camac: :shok2: :eu:
Korisnikov avatar
By svejedno
@Dina

Skapirao sam i ja tebe, i slazem se, apsolutno.

Npr, ako neko nekome kaze 'Ti si kreten' a i ja smatram da je kreten, sigurno cu na to blagonaklonije gledati nego da je 'kreten' to rekao nekome koga ne smatram takvim.

Ali ostaje da je to nepristojno, neprijatno, ruzno & glupo, pa makar se i slagao sa tim.

Sto kaze unic0rn, postoje razni nacini da se nekome saopsti da je kreten ;)
Korisnikov avatar
By gari
Da, ali poto se izraz "kreten" koristi kao poređenje sa osobom koja je hendikepirana od prirode /izrazi: moron, debil, idiot, kreten, retard/ su sve uzeti iz defektologije, pitanje je sad koliko tu ima diskriminacije. Kao slika one hendikepirane osobe koja trči kroz cilj koju je postavila m... kao ilustraciju nekog svog "veselog" osećanja. Verovatno ne razmišljajući da sve nas deli samo sekunda da postanemo isti takvi od posledica šloga, saobraćajne nesreće itd. Božja sekunda. Zato se nemojte sprdati sa takvim izrazima, ima mnogo drugih načina da se nekome objasni da je glup nego da mu se kaže kreten, jer je to tačno određen izraz za osobu zaostalu u mentalnom razvoju koja ne može da se brine o sebi.

:nope: :vezan: :diplomac:
Korisnikov avatar
By svejedno
E, na onoj slici pise, dakle prevod:

"Svadjanje na internetu je poput ucestvovanja na specijalnoj olimpijadi; Chak i ako pobedite, i dalje ste retardirani."

I jeste odvratno, ali sasvim ilustruje onu temu, a moze se primeniti i na ovoj.
Korisnikov avatar
By gari
Mislim da je za ilustraciju moglo da posluži i nešto drugo, naročito zato što svađanje na Internetu i nije nešto mnogo ozbiljno. Ta osoba na specijalnoj olimpijadi je možda po prvi put u životu učinila nešto čime može da se ponosi a taj koji je napravio taj plakat /i ona koja je postavila to kao ilustraciju svoje želje za mirom na Internetu/ sasvim dobro pokazuju nivo svoje tolerancije prema hendikepiranim osobama. Isto tako je mogao da se pojavi i plakat sa nekom gay osobom i da se napiše "čak i ako pobedite i dalje ste peder".

:pop: :kuca: :kosa:
Korisnikov avatar
By svejedno
Slazem se, nemoj pogresno da me shvatis, slika jeste odvratno, ne netolerantna, vec uvredljiva.

Ali crni humor je crni humor, ne sporim da ga volim, iako ne volim crni humor sa takvim, realnim, 'likovima'.

Da je drugacije ilustrovano, ipak, sustina bi se bolje shvatila.
Korisnikov avatar
By gari
Da, to sam i hteo da kazem. Neko će nas smatrati "nižom vrstom" pa makar bili i geniji. Ne moramo tome da doprinosimo nekim svojim netolerantnim stavovima. Neki gay će biti najbolji student, naučnik, sportista ali će se naćči neko ko će reći:jeste najbolji si ali si ipak peder /niže biće, prljav, degenerik/. Naročito me pogađaju šale sa tim nemoćnim i nesrećnim bićima kao što su paraplegičari, retardirani, invalidi...svi koje je Bog zbog nečega tako strašno kaznio. Ponekada pomislim: Bože, da li Ti znaš šta radiš, zašto si kaznio ovo nevino dete, zašto si ubio ovog dobrog čoveka...A onda se setim karmičkih krugova i znam zašto. Na žalost znam.

:komp: :eureka: :pokazuje:
Korisnikov avatar
By Adenim
Dobro, reklo bi se da imamo i nove pljuvace....koji su po vama, dobro, ja za mnoge vec znam sta ce reci ili pomisliti....
By fencysmurf
Originally posted by Morgan Le Faye
Originally posted by Vel boy
Ali, gde produkti njihovog pljuvanja, tj. pljuvacka zavrse? U slucaju internet entiteta fencysmurf njegova pljuvacka cesto zavrsi nigde drugde vec na njegovom lichnom licu, a mozda i u njegovim licnim ustima!
A, gde pljuvacka ovih drugih zavrsi, jos nisam zakljucio, valjda slicno kao i fencysmurf-u!
:D
Ma smurf je neshto frustriran poslednje vreme, pre nije bio takav...gde je pljuvachka tu je i besnilo... ali ima leka: kuramicin je dokazano sredstvo protiv uvecanih pljuvachnih zlezda i besnila...
a. jedino tuznije od moje frustracije je cinjenica da se vas dvojica njome bavite tako reci sa pozicije nit (cyber) rod , nit (cyber) pomoz bog. o stvarnom zivotu da ne govorimo.

i

b. poljubite me u frustriranog.
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by fencysmurf
a. jedino tuznije od moje frustracije je cinjenica da se vas dvojica njome bavite tako reci sa pozicije nit (cyber) rod , nit (cyber) pomoz bog. o stvarnom zivotu da ne govorimo.

i

b. poljubite me u frustriranog.
YOU GO GIRL! :jerry:
Korisnikov avatar
By Tot
Originally posted by Morgan Le Faye
Originally posted by Vel boy
Ali, gde produkti njihovog pljuvanja, tj. pljuvacka zavrse? U slucaju internet entiteta fencysmurf njegova pljuvacka cesto zavrsi nigde drugde vec na njegovom lichnom licu, a mozda i u njegovim licnim ustima!
A, gde pljuvacka ovih drugih zavrsi, jos nisam zakljucio, valjda slicno kao i fencysmurf-u!
:D
Ma smurf je neshto frustriran poslednje vreme, pre nije bio takav...gde je pljuvachka tu je i besnilo... ali ima leka: kuramicin je dokazano sredstvo protiv uvecanih pljuvachnih zlezda i besnila...

Tebi bi MLF bilo bolje da se pozabavis zabludelim vel boyem te ga svojim bajalicama izvedes iz hriscanskih opsednutosti na pravi put umesto što blatiš ono malo dobrih forumaša na forumu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!