Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Simor
Originally posted by Deksi
Rekao sam jednom drugu koji je poznavao doticne kretene da im kaze da iskuliraju a scenu nisam napravio iz razloga sto je tu bilo obezbedjenje skole (koje kao i uvek ne radi svoj posao) i kamere koje su postavljene u dvoristima (a znam tacno koliko bi skolski psiholog voleo da me vidi na razgovoru) pa ne bih da i ja postajem jedan od mase problema moje skole....vec ih ima previse

A i tacno znam kako bi reagovala moja keva koja je u skolskom odboru da cuje da je na kamerama zabelezeno kako joj sin mlati nekoga....tako da je mozda bolje organizovati jednu malu sacekusu....
Na nasilje ne treba odgovarati nasiljem jer se tada nikako ne razlikujemo od razularenih bandita.

Mislim, ne sprečava se da Beograd ostane "seljana" (ili više njih, kako fency primeti) tako što se pridružiš sistemu vrednosti iste.

:pegla:
By Ulix
Originally posted by Simor
Rekao sam jednom drugu koji je poznavao doticne kretene da im kaze da iskuliraju a scenu nisam napravio iz razloga sto je tu bilo obezbedjenje skole (koje kao i uvek ne radi svoj posao) i kamere koje su postavljene u dvoristima (a znam tacno koliko bi skolski psiholog voleo da me vidi na razgovoru) pa ne bih da i ja postajem jedan od mase problema moje skole....vec ih ima previse

A i tacno znam kako bi reagovala moja keva koja je u skolskom odboru da cuje da je na kamerama zabelezeno kako joj sin mlati nekoga....tako da je mozda bolje organizovati jednu malu sacekusu....
Na nasilje ne treba odgovarati nasiljem jer se tada nikako ne razlikujemo od razularenih bandita.

Mislim, ne sprečava se da Beograd ostane "seljana" (ili više njih, kako fency primeti) tako što se pridružiš sistemu vrednosti iste.

:pegla:
Tacno tako. Protiv prostakluka se prostaklukom ne moze boriti. Mislim da je u takvim situacijama najbolje okrenuti glavu. Da, mogu se potuci, ali sta cu time postici? Nista. Prostak ce i dalje ostati prostak. Zato je najbolje ne spustati se na njegov nivo.

A to, da li je Beograd "seljana" ili ne, ne bih mogao reci. Ne posedujem toliko veliku sposobnost generalizacije. Ali da u Beogradu prostaka ima, to je fakat. Ali da ima i onih drugih, ima. Samo sto se ti "drugi" ne cuju. Oni cute. Zato sto je ponekad najpametnije cutati.
Korisnikov avatar
By blenta
nije beograd seljana nego u njemu pretezno zive seljachine
a mozda i nisu u vetjini
ali su dakako najglasniji

ne smatram da si trebao da se bijesh ili shta drugo jer
time ne bi bio nishta bolji od njih

a ako se radi o ljubicanstvenoj drugarici
tek mi sad nije jasno
mene je odushevila :dance:

i beograd nema veze ali ni u najavi
ni sa evropom
niti sa pravim vrednostima
a josh manje sa kosmopolitskim duhom

ne svidja se ni meni al je tako
Korisnikov avatar
By Vlada T
Ma, sve je to pogresno kanalisana agresija, umesto da se seksaju, ti mali pretis-lonci prokljucalih hormona, kidisu na sve sto im se ucini zanimljivim.

A da li je Beograd seljana?

Pa, jeste, ali ne zato sto su deca nasilna, prevoz u kolapsu i djubre do gushe, vec zato....da ponovimo:
...sto nema takvih civilizacijskih dostignuca kao sto su saune, klubovi sa dark-roomovima, leather scenu i ostale napredne seksualne prakse...

U Srbiji dakle nema kulture & civilizacije, postoji samo materijal za antropoloske case studies.
Korisnikov avatar
By mishicavo mache
vlado we do think the same- dusho ja sam neshto potpuno high, ocesh se telefoniramo?

a tek kada u srbiji ljudi shvate da su zurke u peni, naked i underwear parties samo neobavezna sex-okupljanja mozhda ce stvari krenuti u nekom pravcu....
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by Adenim

Ali me uvek zanima reakcija na akciju, pa pitanje za Deksija - kazes, malo ti je falilo da ga umlatis, sto nisi? Kako si reagovao, sta si rekao...

A i tacno znam kako bi reagovala moja keva koja je u skolskom odboru da cuje da je na kamerama zabelezeno kako joj sin mlati nekoga....tako da je mozda bolje organizovati jednu malu sacekusu.... :evilgrin:
Dakle, ti bi umlatio nekog zbog javne i primitivne prozivke, ok! To mogu da prihvatim sa ljudske strane, kao hrabrost i odanost nekom ko ti je drag. Ali sacekusa, kako bi je organizovao? I da li bi i onda ti bio onaj covek kome se divis ili necovek?
Korisnikov avatar
By blenta
zaboravih da kazem da mislim da je ova prethodna dugogodishnja izolacija dala svoj rezultat u ovom shto je deksi naveo

jednostavno su ljudi(srbi) postali ksenofobichni i otudjeni
pa im smeta sve shto nije isto kao oni
sve shto je im je strano razlicito u najmanjoj sitnici drugacije
......

eto jedna glupa generalizacija i od mene
:harmonika:
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Stripi
Bali u gradove se tokom zadnjih migracija stvarno slilo svega i svačega, potpomognuto grupom ljudi koji su ispod maske uglađenosti jedva čekali da se takvi pojave da im se pridruže kako bi bili no što su čitav život čekali.
sitne promjene, neko svjetlo na kraju tunela. Kad tad će to sve doći na svoje.
upravo...
bila je jedna slicna tema sa mnogo tragicnijim krajem, neka deca su istukla svog fem druga u osnovnoj skoli...
deca su surova.
Korisnikov avatar
By m..
Meni je to prosto prestalo da smeta posle nekog vremena, u osnovnoj sam bila narkoman, posle ludak, whatever... To nista loshe ne govori o meni, ali zato govori o onima koji su dovoljno pateticni da prozivaju druge ne bi li se osecali dobro, isto kao i kod tracarenja, jadno. Elem, ja sam odavno iskljucila taj svet, primecujem ga kad bash moram, pre neki dan su me neki pacenici s faxa nesto kao prozivali za gay ortaka s kojim sam bila na nekoj zurci, pa me sreli, pazi kad cu opet da progovorim rec sa njima - nikad...
Korisnikov avatar
By ^RAY^
, nevaspitanja ima, primitivizam kada bismo izvozili bili bismo svi bogatasi.
Treba uvek pocistiti djubre u svom dvoristu pa onda komentarisati:nokti:
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by ^RAY^
, nevaspitanja ima, primitivizam kada bismo izvozili bili bismo svi bogatasi.
Treba uvek pocistiti djubre u svom dvoristu pa onda komentarisati:nokti:
uskoci u kesu.
Korisnikov avatar
By ^RAY^
Vidim da ti je kesa deo stajlinga.Lepo lepo.Bice nesto od tebe.
Korisnikov avatar
By spliff
@ deksi: ako ih ti ne nauchish redu, nitko necce.....
Korisnikov avatar
By Beli Dečak
Sve je to stvar nemashtovitosti. Ti ljudi koji na sve nachine pokusavaju da suzbiju razlicitost su apsolutno operisani od mashte. Sve su to mediokriteti koji imaju ular i am i idu samo pravo ne posmatrajuci zivot ni sa jedne druge tacke gledista osim sa konzervativne strane.
Da je po njima, svi bi mi bili isti, apsolutno uniformisani i zauzdani od strane tog sistema.
Kako bi to bilo dosadno...
Sva sreca te nije tako.

U srednjoj skoli sam imao kosu do dupeta, a pri tom moda je tada nalagala da se muskarci sisaju do glave maltene.
Sta mislite koliko sam ja samo batina dobio samo zbog toga sto mi je kosa bila prelepa :sweet:
Ti ljudi su isfrustrirani i nedojebani, ako mene pitate...
Ali nije ni chudo, nikakva perspektiva, nikakvo usmeravanje kroz zivot, niko da im pokaze kako treba a kako ne treba. Rastu na Manga crtanim filmovima, mobilnim telefonima, reperima... zato su i takvi, prosto neuki i neupuceni i njima je to normalno da zajebavaju invalide, ljude razlicite od sebe, slabije... umesto da pomognu sebi i nadju svoj fazon lakse im je da se uklope u masu jer su tako naucheni.
Ne igraju se dzabe zmurke i arachkinje barachkinje... dragi moji...
Eto tako...
By Ulix
Originally posted by Beli Dečak
Sve je to stvar nemashtovitosti.
Nije.
Ti ljudi koji na sve nachine pokusavaju da suzbiju razlicitost su apsolutno operisani od mashte.
Nisu.
Sve su to mediokriteti koji imaju ular i am i idu samo pravo ne posmatrajuci zivot ni sa jedne druge tacke gledista osim sa konzervativne strane.
a) Svako posmatra zivot sa jedne strane, osim ako nije razdvojena licnost.
b) Za to da su mediokriteti, tu si u pravu. Ali ne zaboravi da imas mediokriteta i medju razlicitim.
Rastu na Manga crtanim filmovima, mobilnim telefonima, reperima... zato su i takvi, prosto neuki i neupuceni i njima je to normalno da zajebavaju invalide, ljude razlicite od sebe, slabije... umesto da pomognu sebi i nadju svoj fazon lakse im je da se uklope u masu jer su tako naucheni.
Pored toga sto to uopste ne mora da bude istina, nije li malo dosadno traziti opravdanje za takve ljude?
Korisnikov avatar
By Beli Dečak
Originally posted by Ulix
Originally posted by Beli Dečak
Sve je to stvar nemashtovitosti.
Nije.
Ti ljudi koji na sve nachine pokusavaju da suzbiju razlicitost su apsolutno operisani od mashte.
Nisu.
Sve su to mediokriteti koji imaju ular i am i idu samo pravo ne posmatrajuci zivot ni sa jedne druge tacke gledista osim sa konzervativne strane.
a) Svako posmatra zivot sa jedne strane, osim ako nije razdvojena licnost.
b) Za to da su mediokriteti, tu si u pravu. Ali ne zaboravi da imas mediokriteta i medju razlicitim.
Rastu na Manga crtanim filmovima, mobilnim telefonima, reperima... zato su i takvi, prosto neuki i neupuceni i njima je to normalno da zajebavaju invalide, ljude razlicite od sebe, slabije... umesto da pomognu sebi i nadju svoj fazon lakse im je da se uklope u masu jer su tako naucheni.
Pored toga sto to uopste ne mora da bude istina, nije li malo dosadno traziti opravdanje za takve ljude?
ljubim te Ulixe u to tvoje pametno chelo :friends:

:nono:
By Tale
Mnogo izolacije i ratova je i rodilo strah od novog i nepoznatog.Ksenofobija,strah od razlicitog,zelja dfa sve bude poznato ,isto,utabano i sigurno je rezultat stalnog straha od gladi,rata,itd.Generalni problem porasta nasilja je i nedostatak empatije,tj.sposobnosti da prepoznamo kako se drugi oseca i da saosecamo s njim...Jednom ce mozda biti promenjen mentalitet ali mi sada ,bicemo na drugom mestu kada se to desi.Licno,vrlo sam apatican i tuzan jer se osecam lose u zemlji kakva je nasa.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!