Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mahoney
u jutarnjem programu TV B92 sam video zanimljiv prilog - na pijacama se, zaheftani jedan za drugi, prodaju posteri takmicara "velikog brata", i to oni objavljeni u nedeljnicima (blic puls, bravo, svet...) po ceni od 30 do 50 dinara.
:roflmao:

najprodavaniji su maja i ena (kojoj je, kako prodavac rece, popularnost opala) i savo i marko.
u zadnje vreme, po recima prodavca, zavladala je prava "pomama za edinom". :roflmao:

razmisljao sam o tome ko je ciljna grupa koja kupuje te postere i kojem tipu licnosti pripadaju, kao i o tome koji je njihov socijalni status.

onda sam se setio jednog teksta u kome se kaze da su i ukucani, takodje, birani upravo po tom principu i da svako od njih predstavlja jedan odredjeni tip licnosti, kao i pripadnost odredjenom socijalnom miljeu.

sta vi mislite o tome?
da li je svih dvadesetak ucesnika koliko ih je prodefilovalo kroz kucu zaista predstavnik odredjene grupe?

ivan, pobednik takmicenja, priznacu, zaista predstavlja odredjen tip licnosti, sa svojim, ponekad atipicnim stavom i ponasanjem. za njegov karakter bih rekao da je flegmatican, s obzirom da je dosta vremena proveo sam, nemo posmatrajuci aktivnosti u kuci.

on je, ujedno i umetnik, pa samim tim i vrlo specifican i poseban u svojim istupima. (mnoge je sablaznjavalo sto je enu jednom uplasio sa pomalo detinjastim "BU", a druge, pak, njegova ispovest o emocijama koje je zamisljao kao obrnuto, cirilicno Š) :)

zbog svog umetnickog senzibiliteta, ali i pomalo ekscentricnog ponasanja, vrlo brzo je dobio etiketu gay momka, da bi, potom, bio iskljucivo posmatran kroz tu prizmu, posebno na forumima, posebno na ovom.
mislim da je to velika nepravda prema svim njegovim kvalitetima, jer se rasprava o njemu svela na "da li je ili nije gej?".

i, na kraju, finalno pitanje: da li se identifikujete sa ivanom, tj. da li je on predstavnik vaseg miljea? da li je on zastupao vase stavove, vas pogled na svet, vasa iskustva i vasa, recimo, muzicka opredeljenja?

ako nije on, da li postoji ijedan ukucanin koji je slican vama, po svom ponasanju, karakteru, po svojim stavovima, po svom, recimo, estetskom ili muzickom opredeljenju?

recite nesto na temu TIPOVI LICNOSTI u kuci velikog brata.

:dedamraz:
Korisnikov avatar
By Mortis
Kratko zapazanje, nema se vremena...

Ena i Jeca su prakticno isti tipovi licnosti, cak sa istim geografskim poreklom. Da je zaista postojao plan diversifikacije, postojala bi samo jedna kucka tracara u kuci.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
ja bih sebe poredio sa Majom... slusam elektroniku, i pizdim ako mi neko dira stvari...

+ zaljubljujem se u pogresne:D
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Mahoney Eleven
i, na kraju, finalno pitanje: da li se identifikujete sa ivanom, tj. da li je on predstavnik vaseg miljea? da li je on zastupao vase stavove, vas pogled na svet, vasa iskustva i vasa, recimo, muzicka opredeljenja?

ako nije on, da li postoji ijedan ukucanin koji je slican vama, po svom ponasanju, karakteru, po svojim stavovima, po svom, recimo, estetskom ili muzickom opredeljenju?

recite nesto na temu TIPOVI LICNOSTI u kuci velikog brata.

Sto se postera tice, to je lako, moja sestra koja pati od puberteta je kupovala novine sa posterima i lepila ih po zidovima a bogme i sklanjala kako bi koji ukucanin izleteo. Ne znaci da sve pubertetlije kupuju te stvari, ali uglavnom....

Da sam uspela da se identifikujem sa bilo kime, verovatno bih redovnije pratila show, a da sam ga redovnije pratila, mozda bih se i identifikovala. Kako ovo pametno zvuci!
Zapravo, napisala sam jednom da mi je Jadranka idol. I jeste. Prosto se divim ljudima koji umeju da budu toliko besvesni svoje gluposti. I onima koji, pred toliko gledalaca i punoletnom decom, mogu da odvale kako njihovi supruznici imaju veliki....hm...ego, i da je to razlog zbog koga su se udali... Ona ima sve na cemu bih mogla da joj zavidim. Nikada u zivotu nista ucila, nista radila, osim sto je po nemackoj jurila za... ovaj...provodim... Udala se sa sesnaest. Rodila sa manje od osamnaest. Ume da kuva. Ne zna sta je spermatozoid, a ni fanfare. Nije je nimalo blam da rida pred kamerama. Stvarno impresivan lik.
Korisnikov avatar
By gari
Jadranka je sve zajebala /mada se ja ne identifikujem sa njom/. Ta je vala mogla da plache kad hoche a istog sekunda i da se smeje. Glupa, glupa, neobrazovana...Sad se i ja setih da je najozbiljnije pitala shta su to fanfare?

Pa onda NJENA drzava? U nekom trenutku sa onom shapkom me podseti na blazenopocivsheg Druga Titu.

Ivan je poseban, pa o njemu i posebna pricha. Ni on bash nije bio neshto elokventan. Rechenice su mu bile iseckane do zla boga, stalno je koristio pauze i poshtapalice tioa - i to je to, da bi sastavio prosto-ptoshirenu rechenicu. Mada, izmedju svih njega bih izabrao za drushtvo u nekoj pechini na godinu dana. Bez klavira.

:deda: :hvala: :nokti:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Meni su mnogi rekli da bi bio kao Jelena da sam otisao u VB
:giggle:
Korisnikov avatar
By Mars
O svima njima mogu da mislim još tek toliko da kažem kako sam se juče iznenadio videvši u kakvim uslovima živi Veselina.
By Çâðê_DUP
Originally posted by Mars
O svima njima mogu da mislim još tek toliko da kažem kako sam se juče iznenadio videvši u kakvim uslovima živi Veselina.
Dragi Mars, zasto te iznenadjuju u ovoj truloj drzavi uslovi u kojima zivi jedan intelektualac, diplomirani filozof? dobro je da nije podstanar..vecina jesu. :vezan:

dok zorica brunclik ashovom ne pocne da iznosi lovu iz svog zlatnog podrumcheta, nista se nece promeniti. (nabolje)
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by Angelina777

dok zorica brunclik ashovom ne pocne da iznosi lovu iz svog zlatnog podrumcheta, nista se nece promeniti. (nabolje)
:lol: :lol: :lol:

:jerry:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Angelina777
Dragi Mars, zasto te iznenadjuju u ovoj truloj drzavi uslovi u kojima zivi jedan intelektualac, diplomirani filozof? dobro je da nije podstanar..vecina jesu. :vezan:
Očigledno sam je pogrešno procenio. Mislio sam da je tip filozofa-praktičara, trofejna ženka koja se posle faksa lepo i pametno uda. Na osnovu one male minutaze koliko sam je gledao na TV.

Korisnikov avatar
By blenta
a kako zhivi? :neuputjen:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
o, bože, koji sistem razmišljanja, Mahoney... :doh:
Korisnikov avatar
By Loni
Originally posted by Mahoney Eleven

I da i ne.

Slican sam Ivanu jer obojica poštujemo ljude.
Kao i njega i Djankarla i mene bi nerviralo kad bi neko vredjao starije ukucane ili bio primitivan, preglasan i bezobrazan.

S druge strane razlikujem se od Ivana jer sam mnogo druželjubiviji i sposobniji da se prilagodim društvu. (Nadam se i zabavniji od njega, što, ruku na srce i nije poduhvat vredan narocite hvale)

Nisam slican Ivanu jer on ocigledno ne ume da se izmesti iz identiteta ,,realne, ozbiljne licnosti'' (pomalo uštogljene).

Dakle, u momentima kad pred nas stave alkohol i puste muziku, verobatno ne bih pobegao u sobu vec se opustio i plesao sa ostalim ukucanima. Svakako bih bio bolje integrisan, a verovatno i pokušao da im postanem vodja.

Ivan me je najviše razocarao zbog suzdržanosti, pa mu ni tu nisam slican. Mnogo sam otvoreniji prema ljudima i pristupacniji, a negativne poene kod mene je dobio kad sam video da nije u stanju duhovito da odgovara na prozivke. Kad god bi ga pitali nešto provokativno on bi se povlacio, dok ja sasvim sigurno ne bih propuštao priliku da im uvaljujem kontrasmicalice.

Razlikujemo se i po tome što Ivan ima jako dobru memoriju, dok je ja nemam.
Ne vidim te tri godine i vec ti ne pamtim facu.

U onoj kuci niko mi nije bio sposebno lican.

SAVA mi je slican samo fizicki. Imamo nos, sa istim zakrivljenjem.

NIKOLA jeste sposoban da zabavi i dobar retoricar, ali nije imao saosecanja za ljude, niti ih je poštovao. A sa nehumanim covekom nikad ne bih mogao da se identifikujem.

DRAGANA jeste bila emotivna, ali ne i mudra da proceni kod koga ima šanse.

Pa možda mi je najslicnija ENA jer je pokušavala da zabavi ukucane svojim humorom, (najviše je u tome uspela kad je vodila radio emisiju), a ja sam upravo takav. Uživam kad nekoga zabavim i nasmejem.

Ako vec moram da odredim nekog, ko mi je naslicniji nek to zasad bude ENA.
Korisnikov avatar
By Phoenix
Identifikovaću se sa njim čim budem dobio €100000. Časna pionirska. :)
By Korisnica
Pametni su...Isidora Bjelica pored njih govna da jede ( izuzimam Ivana)
Korisnikov avatar
By Mahoney
Originally posted by 2Q2Bstr8
o, bože, koji sistem razmišljanja, Mahoney... :doh:
koji?
pojasni.
By Greg
Ciao,
moram da priznam da se cudim kako na gej srbiji nije bilo vise aktivnosti u smeru velikog brata, posebno posto nam je jasno da smo imali svog coveka u istom, koji je osvetlao obraz svoj, a pomalo i nas, svojom apsolutno zasluzenom pobedom!
Korisnikov avatar
By Loni
Dragi Greg, ovde ti postujem jer mi kompjuter uop[te ne daje opciju da šaljem u2u.

Danima pokušavam da ti odgovorim na poruku i uvek mi kaže kako mi navodno index pretrpan. Ja obrišem skoro sva pisma, al' on opet kaže pretrpan, pa pretrpan.

Zato ti pišem ovde da ne misliš da ti namerno ne odgovoraram.
Hvala što ti se dopada moja pesmica u potpisu :)
Korisnikov avatar
By Mr Dee
a jesi li probao da izbacis djubr iz kante? onda bi ti proradio u2u....
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Svidja mi se Ivan, od samog pocetka je bio moj favorit. Jeste cudan na svoj nacin, ja ga nazivam slatkim cudakom. Poseduje dosta kvaliteta koje nije pokazao.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!