Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Franck Whitson
Blago njemu.
Imace pravo na osmeh i bezgranicnu ljubav koju deca osecaju prema roditeljima.
I bice dobar otac, bio tu ili ne.
By Dionysus
Pa, dobro, srecno mu bilo. Mozda i bude dobar otac, ipak je to njegovo dete, mozda unjemu pronadje onu svetlu tacku i oslonac u zivotu (kad vec nije zadovoljan privatnim zivotom, da ga bar dete ispuni)...
A zasto je mlada bila ubedacena?
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by ns.happy
nekome je tako lako postati otac... a da li ce ikad postati tata...

Eh da...ovo me podseti na temu koju sam upravo postavio u DiP-u:

http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... ?tid=23673

Taj mali nema oca (u bioloskom znacenju te reci) ali ima dvojicu tata...

Cudan je ovo svet nekada
Korisnikov avatar
By V25
Iskreno, dete je jedina zrtva...
By RACABG
ne znam zasto sam se setio price psihologa
rekao je tom prilikom da li ste svesni sta radite detetu kakva ce licnost postati ako zivi sa roditeljima koji ne pokazuju emocije jedno prema drugom dete koje zivi u jednoj porodici gde se supruznici ne maze ne upucuju nezne poglede ne razmenjuju neznosti je dete koje nikada nikoga nece umeti da voli
Korisnikov avatar
By Zoe
A, jebem ti zivot........
Korisnikov avatar
By Dina
Nesto se ne slazem sa tim psihologom... Oko mene ima prilicno zena koje su se odlucile da same odgajaju decu, sta se tek sa njima desava? Za sada mi deluju kao i sva ostala deca... Imaju toliko ljudi oko sebe koji ih vole i medjusobno se vole, ukoliko je potrebno da imaju neki model da bi znali da vole mogu da ga nadju u ostalim ljudima. Naravno bolje bi bilo da imaju mamu i tatu koji se vole, ali da se to cekalo ne bi se oni ni rodili...
Korisnikov avatar
By M M and I
ti si pogresno skapirala to sto je on hteo da kaze.
bolje i porodica sa samo jednim roditeljem punim ljubavi i paznje, nego sa dva roditelja koji jedno prema drugom ne pokazuju nikakve emocije i odgajaju dete u jednoj "hladnoj" atmosferi...njihovi medjusobni odnosi bez sumnje ce se odraziti i na dete i njegovo/njeno poimanje sebe i sveta oko sebe...
Korisnikov avatar
By Dina
M M and I,
Kako ti znas da sam ja pogresno skapirala? :wink: I ta dva rodiitelja koja odgajaju dete imaju isto paznje i ljubavi za dete kao i onaj jedan. Ne mislim da je bolje za dete da naprimer otac nece da ga vidi, niti njegovu majku od oca koji ga voli i pored njega je, ali ne voli njegovu majku. Obe situacije su daleko od idealnih ali ne mislim da su deca iz nesrecnih brakova automatski nesrecna, kao sto ni ona iz srecnih ne moraju biti automatski srecna, niti znati da vole... Deca ne treba da sude roditeljima nego da se bave svojim zivotima...
Korisnikov avatar
By M M and I
Ajme meni ...
Originally posted by Dina
I ta dva rodiitelja koja odgajaju dete imaju isto paznje i ljubavi za dete kao i onaj jedan.
Nije uvek tacno. Ima toliko losih brakova u kom se rodielji svadjaju, mrze ili jednostavno imaju jako hladan odnos jedno prema drugom!!! O takvoj porodici se ovde i radi!
Ne mislim da je bolje za dete da naprimer otac nece da ga vidi,
Ne mislim ni ja
od oca koji ga voli i pored njega je, ali ne voli njegovu majku.
Ne, ne oca koji ne zeli da ga vidi, ili majku (ko kaze da je uvek otac taj koji napusta i ne zeli da vidi dete???)...Ali otac koji nije uvek tu, ali povremeno vidja svoje dete, ili ima to dete kod sebe svake druge nedelje, je bolje resenje od oca koji je tu i ne podnosi detetovu majku i stalno je u konfliktu (izrecenom tj. eksplicitnom ili precutnom). Losi odnosi izmedju majke i oca koji zive zajedno gora su varijanta od roditelja koji svoje dete vidjaju i brinu se o njemu ali ne zive zajedno!
Obe situacije su daleko od idealnih ali ne mislim da su deca iz nesrecnih brakova automatski nesrecna,
Ma jok...evo sve pucaju od srece...jos nisam naisao na srecno dete koje zivi sa roditeljima koji imaju los brak!
kao sto ni ona iz srecnih ne moraju biti automatski srecna, niti znati da vole...
To je vec druga prica. Ona barem imaju preduslove da budu srecna, mnogo vise od dece iz nesrecnih brakova, ali da li ce i zaista biti srecna zavisi od mnostva drugih faktora. Deca iz nesrecnih brakova u startu nemaju taj preduslov pa im je i polazna pozicija mnogo gora.
Deca ne treba da sude roditeljima nego da se bave svojim zivotima...

A-ha...kazi to detetu od 6 godina...bas da vidim da li ce da te razume ...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!