Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
:psiholog: Zasto homoseksualci imaju averziju prema narkoticima?
Zato sto je to "in"? :elektro:
:hand:
Dakle koliko vas konzumira drogu?Ili je makar probao? :dancing:
Ili je prosto pravilo da su svi homoseksualci "strejt"??
:andjelak:
Korisnikov avatar
By dEIVVAN
aha, homoseksualci 'str8'!
ni ovde ni napolju!
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Mystica_lady
Zasto homoseksualci imaju averziju prema narkoticima?
To sto imam averziju prema narkoticima nema ama bas nikakve veze sa cinjenicom da sam homoseksualac.

„Tata, kupi mi dildo, bonbona i narandze dve...“
Marsova riznica pesama za decu

How to travel in Europe by train: official guide from RailEurope
Korisnikov avatar
By unic0rn
Moram da priznam jednu stvar: ustao sam i uzeo Vujakliju da proverim znachenje reci averzija, jer nisam mogao da verujem da je ovde stavljena u pravom kontekstu. :) )

Greshish, mnogo greshish.
Korisnikov avatar
By Mars
Ok.

Iako se ono sto imam kao predstavu u glavi i ono sto pise tamo - poklapaju, ipak sam se zaleteo:
ono sto osecam prema narkoticima nije averzija vec indiferentnost (ravnodusnost, bre!)

Neke reci su se sistematskom upotrebom u pogresnom kontekstu toliko udaljile od svojih pravih znacenja, da su tu svi, od Vujaklije do Klajna - nemocni.

Pogledaj sta Vujaklija kaze za euforiju.
Ili neko ko za sebe kaze da je konformista jer recimo voli da se vozi u udobnim kolima...

By Simor
Ja uopšte ne mislim da homoseksualci imaju averziju prema narkoticima, baš kao što je nemaju ni heteroseksualci. Naprotiv, ranjive i marginalizovane grupe su pod većim rizikom za konzumiranjem narkotika i sličnih tričarija, a samo stalež kojem se pripada određuje koja vrsta narkotika će biti konzumirana i, u uspostavljanju identiteta, smatrana cool.
Originally posted by Mars
Ili neko ko za sebe kaze da je konformista jer recimo voli da se vozi u udobnim kolima...
:smeh:
Korisnikov avatar
By Hybrid
Ja nisam averzivan prema narkoticima, iako sam probao samo shit :hypno: jednom
Evo danas me bas zanima gde se moze naci... extasi (p2p me) :D
Korisnikov avatar
By Zoe
Imas temu `Omiljena droga` mislim, i tamo mozes da nadjes ko je od Forumasa sta uzimao a ko nije :nokti:
Korisnikov avatar
By Tot
Pa valjda je zato in(ako je) sto je najlakse utopiti se u marginalizovanim grupama putem koji ne vodi nikud. Ljudi u tim grupama, kao gejevi na primer, su u naročitoj opasnosti, kako reče Simor, da probaju narkotike i tako izopšteni iz društva pokušaju da ostvare lažnu sreću. Ukoliko postoje otpori kod gejeva, to je sasvim očekivano i predstavlja liniju većeg otpora.

Ne znam otkuda generalizacija. Čitaj npr. Barouza: droga i seks(čime ne osporavam njegovu literaturu)
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
kad smo kod Vujaklije, ja sam stvarno kuriozan :smeh: da saznam šta je Mystica_lady potaklo da postavi ovo pitanje.
Korisnikov avatar
By Delete
Bila sam na kojekakvim drogama dok sam bila mladja, sad mi to nije zanimljivo!
Korisnikov avatar
By Vel boy
Ja imam averziju tj. odbojnost i nesnosljivost prema bilo kojim narkomanijama (bilo droge ili alkohol)! I, kamo srece da ima puno vise gejeva koji razmisljaju kao ja!
Dakle, niti sam je probao niti hocu! I, kamo srece da su svi homoseksualci ne "strejt", vec clean!

Slazem se s Simor-ovim postom!
By fencysmurf
I, kamo srece da ima puno vise gejeva koji razmisljaju kao ja!
:roflmao:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by Hybrid
Ja nisam averzivan prema narkoticima, iako sam probao samo shit :hypno: jednom
Evo danas me bas zanima gde se moze naci... extasi (p2p me) :D

Vidim ja da si ti na pravom putu da totalno zastranish! :lol:
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
Originally posted by 2Q2Bstr8
kad smo kod Vujaklije, ja sam stvarno kuriozan :smeh: da saznam šta je Mystica_lady potaklo da postavi ovo pitanje.
Naime,jedan moj prijatelj koji je homoseksualac mi je predlozio ovu temu jer ga je jako zanimalo kakvo misljenje vlada medju homoseksualcima.Imao je priliku da se susretne sa nekima i da mu se obrate sa recima "JA SAM GAY I NE DROGIRAM SE JER JE TO OUT" (????)
Nemojte ovo da skapirate kao napad,samo me zanima da li je jedini razlog sto gejevi ne kozumiraju drogu..NIJE IN (citaj FENSI!!)
:mama:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by Mars
To sto imam averziju prema narkoticima nema ama bas nikakve veze sa cinjenicom da sam homoseksualac.

:up:
By Ulix
Originally posted by Tot
Ne znam otkuda generalizacija. Čitaj npr. Barouza: droga i seks(čime ne osporavam njegovu literaturu)
Kakvo osporavanje, pa to cini srz njegove proze. :) :drama:

Inace, nemam nikakvu averziju prema drogama, samo ih ne konzumiram. Ja sam vise za alkohol. A to konzumiram mozda i vise nego sto bih trebao.
By Lemur
Originally posted by Vel boy
Ja imam averziju tj. odbojnost i nesnosljivost prema bilo kojim narkomanijama (bilo droge ili alkohol)!
Slicna situacija je i kod mene!

Ulix vam moze potvrditi koliku odbojnost imam prema bilo kakvom konzumiranju alkohola.
By Ulix
Originally posted by Lemur
Originally posted by Vel boy
Ja imam averziju tj. odbojnost i nesnosljivost prema bilo kojim narkomanijama (bilo droge ili alkohol)!
Slicna situacija je i kod mene!

Ulix vam moze potvrditi koliku odbojnost imam prema bilo kakvom konzumiranju alkohola.
Mrzovoljno potvrdjujem.

Toliku odbojnost ima kakvu nisam video u zivotu. Cak vecu odbojnost nego sto ja imam prema Adamu i Bokiji od GS foruma. A to je, prijatelji moji, OOOOOOOOGROOOOOOMNAAAAAAAAAAAA averzija.
:colorado:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Isto kao sto ti u dubini duse volis Adama i bokiju i divish im se, tako ce i Lemurica postati pijanica... Ove, ili sledece godine, ali postace :eevil: :bundeva: :zavera:
Korisnikov avatar
By bigirl
Ja tek sad vidim kako neko misli da gejevi NE konzumiraju drogu... :puzzle: I prosto mi je neverovatno.
Korisnikov avatar
By Egon
sto?

e uzhasno mi je glup topic
samo odmah da kazhem
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by unic0rn
Moram da priznam jednu stvar: ustao sam i uzeo Vujakliju da proverim znachenje reci averzija, jer nisam mogao da verujem da je ovde stavljena u pravom kontekstu. :)

Greshish, mnogo greshish.

:up:
Korisnikov avatar
By Vix
Culi za Special K?

Inace, kakve veze ima orijentacija sa ovim?

Mozda bi trebalo postaviti drugacije pitanje?
Zanimljiv drug....
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Naime,jedan moj prijatelj koji je homoseksualac mi je predlozio ovu temu jer ga je jako zanimalo kakvo misljenje vlada medju homoseksualcima.Imao je priliku da se susretne sa nekima i da mu se obrate sa recima "JA SAM GAY I NE DROGIRAM SE JER JE TO OUT" (????)
Nemojte ovo da skapirate kao napad,samo me zanima da li je jedini razlog sto gejevi ne kozumiraju drogu..NIJE IN (citaj FENSI!!)
:mama:
ne, naravno da nije napad, postavila si zaista zanimljivo pitanje. ;)

:wow: ovo prvi put čujem! ja nikad ne bih povezao LGBT i drogu na taj način. zapravo ne bih mogao da uspostavi neku vezu ni između fensi i droge. mada, za drogu ti treba ipak lova, pa ako se provodiš redovno, onda ipak imaš malo više keša.

sve u svemu, slažem se da se generalizacija ne može izvesti, jer i LGBT upotrebljavaju drogu jednako kao i svi. ali jeste zanimljiva tema za razmišljanje, pogotovo ovde, gde seksualna orjentacija nije nešto sa čime se LGBT osobe prvenstveno identifikuju.
By жњ

apsolutno gresis darlin`

nije mi jasno na osnovu kolikog uzorka si donela takav zakljucak. zasto bi uopste upotreba narkotika ili neceg slicnog (cigarete, alkohol) imalo veze sa seksualnim sklonostima?

a sto se tice odgovora na tvoje pitanje - po nekoj mojoj slobodnoj proceni, medju gejevima ima isto uzivalaca narkotika kao i medju strejterima. ponavljam, seksualna sklonost nema nista sa tim. i kako vam je to uopste palo na pamet :doh:
By жњ
i s druge strane, ako ti i taj tvoj drug izlazite u X ili Floyd, tesko da cete naici na tetku na ekserima. :colorado:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by xyz
i s druge strane, ako ti i taj tvoj drug izlazite u X ili Floyd, tesko da cete naici na tetku na ekserima. :colorado:

ali ne nemoguce:dancingfever:
Korisnikov avatar
By erkondisn
totalno irelevantno...

sto je najgore ja cak vidim da ima dosta njih koji nista ne piju. bla...

sto se mene tice, ne forsiram tu tematiku, vec ako se nadje i budem ponudjen, uglavnom necu odbiti :njanja:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!