Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By iJazz
gay.hr - Jazzva

To bi bilo to :shrug:
Korisnikov avatar
By ns.happy
svugde ns.happy... na romeu i ovde:zvezda:
Korisnikov avatar
By Nestao
samo ovde-Hephaestion.
Korisnikov avatar
By Rei
rei_ns na dva sajta i rei na trecem ne rachunajuci ovaj forum :P
Korisnikov avatar
By Kupper
Nigde. Bio jednom na gaydar-u ali desi se zajeb svakom:deda:
Korisnikov avatar
By gari
Na svim mogućim sajtovima sam, više ni sam ne znam gde sam-te neki HI4, Gay-Romeo, Gaydar...Svuda sam zaboravio lozinke, pa svaki put kad se setim da odem imam problema sa logovanjem. Ali svuda sam Gari ili eventualno Garin /ako je nick Gari već zauzet, što je veoma retko/.

:iskolacen: :eu: :foto:
Korisnikov avatar
By Egon
na gaydaru Egon
al batalio ... shta cje mi ...
Korisnikov avatar
By Zoe
I ja sam se svugde logovala i sad ne znam ni nickove, ni passworde, pa cak ni sajtove! :lood:
Korisnikov avatar
By gari
Egone-ne lagi, proverio sam, nema te na gaydaru.

:djavo: :neznam: :mag:
Korisnikov avatar
By Stripi
na gayromeou i na gay.hru sam adrenalin_zg :blush:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by gari
...Svuda sam zaboravio lozinke, pa svaki put kad se setim da odem imam problema sa logovanjem...
:iskolacen: :eu: :foto:
IN MEDIAS RES, rekli bi stari Latini.
Tu samo, dakle. Proletos si na "Lepotanima" nedeljama kukako i optuzivao neke skrivene centre moci ovog sajta da te dezavuisu, onomad kada si zaboravio lozinku na GS, pa nisi mogao da se ulogujes.
Tvrdio si da ti je neko maliciozno promenio lozinku da bi ti onemogucio pristup diskusijama, a zapravo si je zaboravio, kao sto sam ti jos pre nekoliko meseci i spocitao u jednoj diskusiji na "Lepotanima" i kao sto si konacno i sam priznao u citiranom delu.

:hvala:

Sto se teme tice, svuda sam *deni*.
Korisnikov avatar
By Egon
Egone-ne lagi, proverio sam, nema te na gaydaru.

:djavo: :neznam: :mag:

:puzzle:

kako bWe nema ... ?
By srbija
romeo..... :iskusenje: aj drugi put :grebanje:
Korisnikov avatar
By gari
Deni, ovde je bila druga stvar u pitanju. Prvo, neko mi jeste promenio lozinku i nikako nisam mogao da je ponovo dobijem, ali kasnije se ispostavilo da mi je explorer bio u kvaru tako da sam se ponovo ulogovao tek kada sam usnimio "Operu" umesto IE.

Naravno da sam morao nekoga da optužim, a kako nisam mogao sebe ja sam posumnjao u delovanje ilegalne grupe na Forumu zvane Teta-Dudajka. Kasnije se ispostavilo da nisu ilegalci.

Egone, idem opet da te tražim na Gaydaru, izgleda da sam te tražio na GayRomeu umesto na Gaydaru. Izvini, malo sam zaboravan. Sa ču te nađem...

:angel: :crveni: :farewell:
By wilde
jao i ja sam se svuda ulogovao,a da me pita ovek da sam bar imao neku vajdu... al'ajd'sad...
Korisnikov avatar
By gari
Dakle, definitivno, od sajtova nema nikakve vajde. Naročito u provinciji /kako su to lepo Rimljani nazvali/. Sve što je van Rima je nezanimljivo i džabe svi ti sajtovi i dopisivanja. Lenj sam više i da pišem, osim naravno ovde...He, he...Na Denijevu radost jer on obožava moje pisanje.

:pegla: :hekla: :carica:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
moj nick na gay.hr-u zaboravih da sam imao taj profil...i zaista ga treba updateovati....mrzi me....:bubbles:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Dakle, definitivno, od sajtova nema nikakve vajde. Naročito u provinciji /kako su to lepo Rimljani nazvali/. Sve što je van Rima je nezanimljivo i džabe svi ti sajtovi i dopisivanja. Lenj sam više i da pišem, osim naravno ovde...He, he...Na Denijevu radost jer on obožava moje pisanje.
pa ako tako postaviš stvari, onda ti se definitivno ništa neće ni desiti. meni su se desile dve najlepše veze u životu upravo delimično zahvaljujući tom famoznom gay.hr.
Korisnikov avatar
By ok_decko
Osim ovde imao sam jos jedan profil na romeu sa istim nickom, ali ga obrisah pre par dana, tako da sam sad samo ovdi:mario:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!