Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By spark
kakav je kvalitet javnih toaleta? :smeh: :pucaodsmeha: :smeh: gde to pise? pa nije bas da se moze naci sve o guci... :meda:
Korisnikov avatar
By gari
Tamo su toaleti zaista baš onako "javni". Prvi džbun /ako ga na vreme nađeš/ za slučaj proliva a pišanje gde stigneš...Ionako je svuda već blato...

:kafa: :snob: :eu:
Korisnikov avatar
By Pipin
Nisam baš pratio ova dešavanja, ali izgleda da nije samo Koštunjača bila u Guči...

Slika

Na drugom kraju grada, u restoranu „Marlleti“ koga meštani Guče iz milošti zovu „Mali Kalemegdan“, predsednik LDP-a Čedomir Jovanović juče je sa predstavnicima svog odbora iz Guče gustirao trubu i pečenje. U Guču je došao, kako sam kaže, iz poštovanja prema pokojnom Raši Protiću, jednom od osnivača Sabora i velikom demokrati, ali i da se zabavi.

- Godinama sam dolazio, nastavljam tradiciju. Ovde imam divan odbor i mnogo prijatelja. Guču zaista poštujem - kaže Čeda Jovanović.
Korisnikov avatar
By gari
Jel ono na drugoj slici Princ Čarls? Neće valjda i on da se kandiduje na sledećim izborima? Teško nama, još će i Kamilu da nam dovede.

:no: :mete: :sise:
Korisnikov avatar
By Pipin
Jeste Gari, on je. Dojahao na Kamili.
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by Pipin
Jeste Gari, on je. Dojahao na Kamili.
Znao sam da ću i to dočekati! Bućemo jedna od UK...Blago si ga nama!

:peva: :zen: :pokazuje:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!