Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Lunja
Moj kablovski operater (IKOM) je u svoju ponudu uveo hriscanski kanal za decu >>Smile of a Child TV<<. Od tada ne menjam kanal. :iskolacen:

[size=-1]Ukratko:
Smile of a Child TV will offer quality Christian Children's programming 24 hours per day. This new and innovative network is all about helping children develop positive social and spiritual skills at a young age. It will bring the best moral and biblical teachings to children through fun and onstructive television. Parents can rest assured that Smile of a Child will be completely free of the violence and crude humor that unfortunately has crept into many of today's children's show.[/size]

Preporucujem sekciju Show. :kasalj:

Odusevio me je Bibleman.

Slika

Da sam roditelj, zabranio bih detetu da gleda "one pedere" na B92 (Big Brother) i odma' bih uplatio hriscanski TV paket! :mete:
Korisnikov avatar
By unic0rn
:lol:

vec vidim kako Dizni otkupljuje prava za Bajblmena i pravi dugometrazni film....

:lood:
Korisnikov avatar
By m..
Ma, imao je ortak na satelitu Christian Channel, nije mogao da me odvoji od tv-a. Znaci kolektivna seansa, belci i crnci i azijati zajedno, sve chele se sijaju, sve zene imaju dude silikonke i pokoji slauf oko stomaka, i dekoltirane poprilicno, sve zajedno izgleda ko katalog plasticnog hirurga, a sedi se na nekom pozlacenom baroknom namestaju, onako masivnom, fino tapaciranom i udobnom za pod dupe, na zidovima slike, zid u tehnici nekoj, naravski, ma sve odise tapacirungom i blagostanjem, vise brokata nego u celioj Africi, vise kica nego u grand paradi i shilerovoj zajedno sa sve Cecinom gajbom.
I sad ta sisata skoro pa transgender looking bakuta, onako debela i tapacirana, presminkana i sa surgically rearranged facom pada u trans, skoro pa 'touch the screen' efekat, a ovi za njom tako u transu bozanskog iskustva, a ja gledam pa ne verujem. Znaci ono je bilo iskustvo zivota, da sam do tada bila zagrizeni vernik, odustala bih, nekako to je sve bio takav konglomerat hipokrizije i fejka da nisam mogla da se odlepim.
Korisnikov avatar
By gari
Pa ne foliraju oni-zaista padaju u trans. To je neka vrsta kolektivne hipnoze, preuzete iz iskustva vračeva u Africi. Pošto imaju običaj da pevaju neke ritmičke pesme koje utiču na svest oni posle nekog vremena ratmičnog ponavljanja jednog te istog zvuka i pokreta /obično tapšanje rukama/ zaista padnu u trans. To je dobro razrađeni scenario koji koriste sve crkve. Ovi "naši" služe se beskrajnim ponavljanjem molitve i pratnjom pojca "Gospodi pomiluj". Neka vrsta mantre. Svi je koriste masovno.

:happysmoke: :kafa: :serlok:
Korisnikov avatar
By Skyen
imala priliku da prisustvujem jednoj takvoj svetkovini, negde u dalekom svetu. kriscanska crkva je bila u pitajnu. bilo je svegai svacega: od hriscanskog roka sa karaokama na LCD ekranu, do autisticnog plesa pojedinih vernika na bini, pa do upadanja u trans i "lecenja" par slucajeva sa sve prepoznatljivim drmanjem jadnikove glave kao cinom isterivanja djavolja i izlecenja. a oni jos vaze za pitomije. posle su me svi redom zapitkivali sto nisam ustala sa njima da igram i tapsem dok pevaju verske himne.
vadila sam se na povredjeno koleno, pa kao ne mogu dugo da stojim. uuu kako mi je bilo viiird
Korisnikov avatar
By gari
Što ja ne volim tu kolektivnu šizofreniju. Nije mi nikako jasno kako uspevaju da ih tako hipnotišu. Ja sve i da hoću da me neko hipnotiše, neće mi se i gotovo. Pokušavao sam sve načine, ali ne ide. Beše ovde pre nekoliko godina neka baptistička grupa iz Ohaja ili Ajove, ne sećam se dobro i otpevaše nam nekoliko pesama, neke seljanke odavde padoše u trans /baš jedna iza mene skoči i poče da uzdiše ruke ka nebu/. Osećao sam se kao ludak među normalnima i normalan među ludacima. Jednom rečju neprijatno jer jedino ja i moja ženkica nismo đipali po sedištu sale.

:roflmao: :ccn: :pilence:
Korisnikov avatar
By Zoe
Not religeous :durenje:
Korisnikov avatar
By gari
Pa i ne moraš da budeš-važno je da HISTERIŠEŠ.

:mag: :skola: :ostrisekiru:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!